- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Afiyet olsun kaptanımZiplamaya devam hedefime ulaşacağım bu sefer kesin kararliyim
Zaten if tarzi besleniyorum aylardir yine ayni sekilde devam ettim
11.30 gibi kahvalti
2 dilim tam bugday ekmegi
1 yumurta
Zeytin
Peynir
Ara kahveler ,caylar ve 3 ceviz,1 muz
Aksam 18.30 gibide aksam yemegi
Dun kisir yedim miktar yazmayim vurabilirsiniz beni
ama bir onceki gun
Mercimek corbasi 1 kase yaninda salata
Aksam yemeginden sonra yemiyorum
Kolay gelsin iyi calismalar canim
Bende öyle olurum sanıyordum şimdi çok iyi alıştım.İf i bi becerebilsem ben açlıktan baygınlık geçiriyorum
Offf pasta mıBnm de pasta yiyesim var yarin belki yaparim
Sagol canımAfiyet olsun kaptanım
Bende öyle olurum sanıyordum şimdi çok iyi alıştım.
Ben çok seviyorumTesekkur ederim canım uzun zamandir yememistim 1 yildan fazla oldu galiba bu hafta ikinci kez yapip yedim
Sabah kahvaltı yapsam öğlen yemesemAfiyet olsun kaptanım
Bende öyle olurum sanıyordum şimdi çok iyi alıştım.
Kisiye gore degisiyor bu durum iste canımBen çok seviyorum
Hafta da 2 gün olsa yerim.
Ama bir gün yapıyorum diyette olduğumdan beri.
Cumartesi yiyorum pazartesi gelsin artılar
3 ogun yap ama ogunlerininin iceriklerine dikkat etSabah kahvaltı yapsam öğlen yemesem
Akşam kesin saldrıya geçiyorumbayılacak gibi oluyorum gözlerim kararıyor Keske alışabilsem
1 ince dilim 250 kalori diger kısmı esin yiyecekse yiyebilirsin ama ikinci dilim yersen cezalara hazır olOfff pasta mıeşim markete gidelim dedi avm ye kadar gitmişken alıp gelsem mi aklımı çelmeyin zaten iradesizim
Afiyet olsun canimKahvaltı 10:30
Sahanda 2 yumurta
3 zeytin
1 lokma börek
2 parça peynir
16:00 1 Muz
Akşam 17:30
1 fırın alabalık
1 şişe maden suyu
Büyük kase salata
3 lt
Aman iyi canımKeskin sirkeyi sabahları yağ yakmak için kullanalım sana bir şey olmasın canım...sakin sakin yürü sen...az bir market dolaş, kaldırımları say...telaş etme...enişte de napsin gece çalışıyor gündüz çocuk bakıyor onu da hoş gör artık....
Afiyet olsun canimKahvaltı 10:30
Sahanda 2 yumurta
3 zeytin
1 lokma börek
2 parça peynir
16:00 1 Muz
Akşam 17:30
1 fırın alabalık
1 şişe maden suyu
Büyük kase salata
3 lt
Ben de oğlum 4 aylıkken başladım burda diyete...Yaa hos buldumm canım
Evetcocuk güzel ama zorr
Aksi gibi hiç yemez öyle şeyler porsiyonluk almak zorunda kalırım. Şerbetli Tatlım hastası kendisi1 ince dilim 250 kalori diger kısmı esin yiyecekse yiyebilirsin ama ikinci dilim yersen cezalara hazır ol
O zaman hic alma canim 59.9 gorunce odul yaparsinAksi gibi hiç yemez öyle şeyler porsiyonluk almak zorunda kalırım. Şerbetli Tatlım hastası kendisiaşırı uyumsuzuz bu konularda ya. Ama uslu durcam kararlıyım haftaya 60 olmalıyım
Bende zayıflayınca, azcik kas istiyorum.Yok canım sporla idare ederim freeye falan gerek yok çokta zayıflamak istemiyorum 55 istemiştim zaten şimdi 1,2 haftaya da onu görürüm. Asıl hedefim sporla kas yapmak.
Benim geçen ödülüm çikolatalı yaş pastaydı1 ince dilim 250 kalori diger kısmı esin yiyecekse yiyebilirsin ama ikinci dilim yersen cezalara hazır ol
Sabahi gec ye. Bende sen gibiyim bu ara aksam saldiriya geçiyorum. Sabahi gec yeyip ikindi saati oglen yeyince e aksam saldirmamis oluyorum . Uyarsa tavsiyemdir canimSabah kahvaltı yapsam öğlen yemesem
Akşam kesin saldrıya geçiyorumbayılacak gibi oluyorum gözlerim kararıyor Keske alışabilsem
Offf benimkide 3 teki randevusuna 1 de gider. Acelecilikten ölüyo ortasi neden yok bunların
Âlem kadınsın...
Bugün pazara gideyim diyordum bu saatte ama vazgeçtim akşam pazarı diye insanlar dolusmustur...
Enisteden yana ağzımı açmayayım zaten söylenmeyeceğim diye kendime söz verdim öyle olunca ben bi rahatladım ona da kendime de günleri dar ediyordum uzun bir süre söylenmedim zaten iyiydik ...
sonra soylenmeyi özlemişim ki iyi söylendim
Eşim iyiliğine çok iyidir ama cok inatçı ve acayip rahattır ....
Bir yere gideriz acelemiz vardır ben fıt fıt giderim bakarım arkamda kalmış hadi kocacım derim yavaş yavaş gelir yanıma
Migi canım sen çalışıyorsun öğlen yememek diye birşey olmaz. Uzun açlık saatleri olmaz. Kendi beslenme düzenine hakim olsan eminim başaracaksın.Sabah kahvaltı yapsam öğlen yemesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?