Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun kaptanım
İf i bi becerebilsem ben açlıktan baygınlık geçiriyorum
Bende öyle olurum sanıyordum şimdi çok iyi alıştım.

Offf pasta mı eşim markete gidelim dedi avm ye kadar gitmişken alıp gelsem mi aklımı çelmeyin zaten iradesizim
1 ince dilim 250 kalori diger kısmı esin yiyecekse yiyebilirsin ama ikinci dilim yersen cezalara hazır ol

Eklentiler

• Screenshot_20210312-175501_Chrome.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 21

Âlem kadınsın...
Bugün pazara gideyim diyordum bu saatte ama vazgeçtim akşam pazarı diye insanlar dolusmustur...

Enisteden yana ağzımı açmayayım zaten söylenmeyeceğim diye kendime söz verdim öyle olunca ben bi rahatladım ona da kendime de günleri dar ediyordum uzun bir süre söylenmedim zaten iyiydik ...
sonra soylenmeyi özlemişim ki iyi söylendim

Eşim iyiliğine çok iyidir ama cok inatçı ve acayip rahattır ....
Bir yere gideriz acelemiz vardır ben fıt fıt giderim bakarım arkamda kalmış hadi kocacım derim yavaş yavaş gelir yanıma

1 ince dilim 250 kalori diger kısmı esin yiyecekse yiyebilirsin ama ikinci dilim yersen cezalara hazır ol
Aksi gibi hiç yemez öyle şeyler porsiyonluk almak zorunda kalırım. Şerbetli Tatlım hastası kendisi aşırı uyumsuzuz bu konularda ya. Ama uslu durcam kararlıyım haftaya 60 olmalıyım

Yok canım sporla idare ederim freeye falan gerek yok çokta zayıflamak istemiyorum 55 istemiştim zaten şimdi 1,2 haftaya da onu görürüm. Asıl hedefim sporla kas yapmak.
Bende zayıflayınca, azcik kas istiyorum.

Tebrikler canım. Mezuniyetin hayırlı olsun.

Benim geçen ödülüm çikolatalı yaş pastaydı
Aldık 1 dilim yedim benim kızlar 4 gün boyunca yedi büyük kız anne niye bitmedi bu pasta diyor

Kızım annen diyette ondan bitmedi

Sabah kahvaltı yapsam öğlen yemesem
Akşam kesin saldrıya geçiyorum bayılacak gibi oluyorum gözlerim kararıyor Keske alışabilsem
Sabahi gec ye. Bende sen gibiyim bu ara aksam saldiriya geçiyorum. Sabahi gec yeyip ikindi saati oglen yeyince e aksam saldirmamis oluyorum . Uyarsa tavsiyemdir canim
Offf benimkide 3 teki randevusuna 1 de gider. Acelecilikten ölüyo ortasi neden yok bunların

Sabah kahvaltı yapsam öğlen yemesem
Akşam kesin saldrıya geçiyorum bayılacak gibi oluyorum gözlerim kararıyor Keske alışabilsem
Migi canım sen çalışıyorsun öğlen yememek diye birşey olmaz. Uzun açlık saatleri olmaz. Kendi beslenme düzenine hakim olsan eminim başaracaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…