Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy hadi inş...rabbim gunlundekini nasip etsin...o.isterse her sey olur

Yaa kızlar 3 gündür mide bulandım var.. gece bile bulandı.. çok rahatsız edici adetim yeni bitmese hamileyim sanicam yani nerdeyse çok mutsuzum
Nane limon kaynatip icsen canim ihlamur falan olmazmi geçmiş olsun

Günaydın Zuhalcim aynı dileklerle canım.
Sen nasilsin bitanem

Tarti düştümü biraz :)
Gunaydin....herkes umarım iyidir...bir günlük firenin ardından kaldigim.yerden devam...burda hava cok kapali...kış geri gelmiş gibi
Nasil gecti cnm

Menüyü cok abartmamişindir insallah
Yaa kızlar 3 gündür mide bulandım var.. gece bile bulandı.. çok rahatsız edici adetim yeni bitmese hamileyim sanicam yani nerdeyse çok mutsuzum
Geçmiş olsun tatlim
Midenimi üşüttun acaba

Sen nasilsin bitanem

Tarti düştümü biraz :)

Nasil gecti cnm

Menüyü cok abartmamişindir insallah

Geçmiş olsun tatlim
Midenimi üşüttun acaba
İyiyim canım bana göre düştü ama burada en son konuştuğum ağlayıp sizladigim 64' lere henüz uzağım.
66.7 olmuştum bir aralar. 65.5 ' e indim. Yayıla yayıla kontrollü olarak vermeyi hedefledim bu düşünce stres yapmıyor.

100 zipzip yaptım bugün
4 bin adım bide başka bişey yok malesef. Temizlik yaptım banyoyu falan yıkarken zehirlendim sanırsam başım tuttu yine Zipzip- @Nilay5454

Kızlar çok geçmiş olsun
Tatlı tabagı kadar hamuru açıp içine ıspanak ve peynirli harç koyup kapatıyorum. Ondan yedim 4 tane sabah ve akşam bişey yemedim sadece onu yedim saat 3 gibi yanında biraz peynir domates maydonaz yedim.
Canım tatlı tabagı, kase fark etmez hamur hamurdur keşke yemeseydin ya da 1 tane ile sınırlı yeseydin yarınki tartını çok merak ediyorum
Günaydın herkese

Günaydınnn mutlu pazarlar herkese

Günaydın güzel hanımlar

Günaydın kızlar mutlu pazarlar

Günaydın mutlu pazarlar

Günaydın herkese
Cumartesi menüsü
Sabah 11
1.5 peynirli gözleme
Domates salatalık
Öğleden sonra 15 gibi
3 tane mercimekli köfte yeşillik
Akşam 19 gibi
1 avuç kuruyemiş
Aralarda kahve
Su 2 lt
Zipzip-

Gunaydin herkese mutlu pazarlar

Günaydın kızlar

Günaydın kızlar

Gunaydinnnnn

Mutlu pazarlar herkese

Günaydın canlar

Gunaydin....herkes umarım iyidir...bir günlük firenin ardından kaldigim.yerden devam...burda hava cok kapali...kış geri gelmiş gibi
Günaydın kızlar

Ah canım benim zayifliyinca da çok yedim sonra bı bakmışım verdigimi geri almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…