Ayy hadi inş...rabbim gunlundekini nasip etsin...o.isterse her sey olurYa Kızlar adet oldum cuma gün içi bir kaç leke gibi geldi sonra tık yok gebelik olsun çok istiyorum ama imkansız tüp düşünüyorum biliyorsunuz keşke olmuş olsaÇok heyecan yaptım ama kimseye diyemiyorum evde test de yok pazartesiye kadar olmazsam yarın sabah test alacağım bana dua edin bir mucizem olsun
Gunaydin canim cok sukur düştü bugün keyfi yerindeGünaydın canım...
Nasıl oldu ?
Inşallah atesi düşmüştür...
Oldumu nisaniniz canimGunaydin....herkes umarım iyidir...bir günlük firenin ardından kaldigim.yerden devam...burda hava cok kapali...kış geri gelmiş gibi
InsaAllah canım Rabbim beterinden saklasin bütün yavrularımızıAllah gönlüne göre versin, hayırlısı olsun inşallah cnm
Daha iyi olmasina sevindim cnm
Insallah gecmis gitmistir
Nane limon kaynatip icsen canim ihlamur falan olmazmi geçmiş olsunYaa kızlar 3 gündür mide bulandım var.. gece bile bulandı.. çok rahatsız ediciadetim yeni bitmese hamileyim sanicam yani nerdeyse çok mutsuzum
Sabah yaptım canım ama hiç etki etmedi.. doktora giderim belki bakalım.. sanki boğazım da agriyorNane limon kaynatip icsen canim ihlamur falan olmazmi geçmiş olsun
Sen nasilsin bitanemGünaydın Zuhalcim aynı dileklerle canım.
Nasil gecti cnmGunaydin....herkes umarım iyidir...bir günlük firenin ardından kaldigim.yerden devam...burda hava cok kapali...kış geri gelmiş gibi
Geçmiş olsun tatlimYaa kızlar 3 gündür mide bulandım var.. gece bile bulandı.. çok rahatsız ediciadetim yeni bitmese hamileyim sanicam yani nerdeyse çok mutsuzum
İyiyim canımSen nasilsin bitanem
Tarti düştümü biraz :)
Nasil gecti cnm
Menüyü cok abartmamişindir insallah
Geçmiş olsun tatlim
Midenimi üşüttun acaba
İnşallahAyy hadi inş...rabbim gunlundekini nasip etsin...o.isterse her sey olur
100 zipzip yaptım bugün
4 bin adım bide başka bişey yok malesef. Temizlik yaptım banyoyu falan yıkarken zehirlendim sanırsam başım tuttu yineZipzip- @Nilay5454
Kızlar çok geçmiş olsunSagolun kızlar4 den beri hastanedeyiz yeni geldik sayılır ateşi düşmesi halen idrar enfeksiyonundan şüphelendiler tahlil yapıldı temiz çıktı boğazı ciğerleri vs onlarda temiz çıktı yine de doktor soğuk algınlığı ilacı yazdı ateş dusurucude verip 2 gün de düşmezse ateşi kan tahlili isteyeceğim dedi insaAllah düşer de çocuğum bir anınca eski sağlıklı haline geri döner
Canım tatlı tabagı, kase fark etmez hamur hamurdur keşke yemeseydin ya da 1 tane ile sınırlı yeseydin yarınki tartını çok merak ediyorumTatlı tabagı kadar hamuru açıp içine ıspanak ve peynirli harç koyup kapatıyorum. Ondan yedim 4 tane sabah ve akşam bişey yemedim sadece onu yedim saat 3 gibi yanında biraz peynir domates maydonaz yedim.
Günaydın herkese
Günaydın kızlar,
Dünki menüm
Sabah;
Domatesli yumurta, 3 zeytin, domates salatalık biber
Ara; çiğ badem türk kahvesi
Ara; biraz fıstık, 2.5 hurma, 2-3 patates kızartması,
Akşam; 1 parça tavuk, 2 yk kereviz, 10yk kuru sebze kavurması, salata.
Günaydınnn mutlu pazarlar herkese
Günaydın güzel hanımlar
Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Günaydın
Günaydın mutlu pazarlar
Günaydın herkese
Cumartesi menüsü
Sabah 11
1.5 peynirli gözleme
Domates salatalık
Öğleden sonra 15 gibi
3 tane mercimekli köfte yeşillik
Akşam 19 gibi
1 avuç kuruyemiş
Aralarda kahve
Su 2 lt
Zipzip-
Gunaydin herkese mutlu pazarlar
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Gunaydin kizlar
Gunaydinnnnn
Mutlu pazarlar herkese
Günaydın canlar
Günaydın kızlarGunaydin....herkes umarım iyidir...bir günlük firenin ardından kaldigim.yerden devam...burda hava cok kapali...kış geri gelmiş gibi
Rabbim nasip etsin test yapınca yaz canım merak ettimİnşallah
Adet bir iki gün sürmez yoğun da değildi şüphelendim ama olmuyor benim hiç te böyle olmamıştı yazarım yarın a kadar olmazsam alacağım test sabahRabbim nasip etsin test yapınca yaz canım merak ettimoğluma böyle hamile kalmıştım
Hadi bakalım inşaallahAdet bir iki gün sürmez yoğun da değildi şüphelendim ama olmuyor benim hiç te böyle olmamıştı yazarım yarın a kadar olmazsam alacağım test sabah
Yap yap canim belki vardirAdet bir iki gün sürmez yoğun da değildi şüphelendim ama olmuyor benim hiç te böyle olmamıştı yazarım yarın a kadar olmazsam alacağım test sabah
Sanırım üşüttüm canım teşekkür ederimSen nasilsin bitanem
Tarti düştümü biraz :)
Nasil gecti cnm
Menüyü cok abartmamişindir insallah
Geçmiş olsun tatlim
Midenimi üşüttun acaba
Geçmiş olsun canım Havsnin bir dengesi yokki iki gün sıcak oluyor sonra birden soğuyorSanırım üşüttüm canım teşekkür ederim
Ah canım benim zayifliyinca da çok yedim sonra bı bakmışım verdigimi geri almışımyedim valla abla tatlı tatlı...
kızlarım süt burger yaptı hiç yemeyecektim onu yiyince gerisi geldi de geldi...
Yarın detoks yapayım bari
Bugün ucundan 56 yi gördüm dün de yediğim için yarın da dolu dolu görürüm 56 'yı...
Neyse devamke ....
Midem bayıldı zaten çok tatlı yemekten
Ama üşeneceğim şimdi onu yapmaya
Başka bir sabah yapar yerim
Ayınız bir kere arlaaslarlarla hamburger yemeye gitmiştik de hızımızı alamayıp 2 menü yemiştik
Yok canım o kadar geçmişte kalmadı zayıflayınca da yiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?