Önerilerini dikkate alacağım canım yaparım bugün hemen ballı soğan i ev de de keçi boynuzu pekmezi var soğuk sıkım onu da vereyim insaAllah tezden şifa buluruzkızım 2.5 yaşında
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden gece de vardı ateşi ama sabaha karşı düştü çok şükürşimdi kahvaltı yapıyor keyfi yerinde hoplayıp zıplıyor benim de motivem yerine geldi çok şükür
Aynen aynen size minik bir zipzipcı buldumÇok sevindim. Zipliyordur. Bu topikte zıplamak = zipzip
Ay çok geçmiş olsun canımDaha iyiyim canım ilaç içtim de benim herzamanki halim ya. Çamaşır suyuna abanınca haliyle sonrası sıkıntı oluyor ama geçiyor
Emziren anne menüsü
Bugünkü menüm...
Kahvalti: 10:30
Peynir
Zeytin
1 cay kaşığı kadar tereyağı
3 tam ceviz
Salatalık
1 ince dilim ekmek (beyazdı
1. Ara
1 elma üstüne tarçın
2. Ara
2 incir
1 yemek k. Kuru üzüm
Yarim avuç kabak çekirdeği
Çay
Aksam: 18:00
1 servis kaşığı et kavurma
3-4 yemek k. Bulgur pilavı
1 kase tarhana çorbası
Yesil salata
3 litre Su
1 fincan tesil Çay
1 kupa rezene Çay
Spor yok
Zipzip- ❤
İyi geceler herkese. Sabah bir başladı 2 yaşındaki kızım huysuzlanmaya,tüm gün dışardaydık keyfi yerine geldi. Annemle evdeki kıyafetleri ayırdık verilecekleri filan. Hazır el atmışken yazlıkları da aradan çıkardım. Verimli bir gün oldu
Menüm
10:00
#1 d peynir
# 1d tb ekmeği
# 3 zeytin
# SaIatalık
14:30
#5 köfte
#Salata
# Yarım kase tarhana
16:30
#1sb sütlü kahve
# 4 antep fıstığı
su:2 It
Spor: 1 saat yürüyüş
00:55
#Çok acıktım
Günaydın kızlar,
Dünki menüm
Sabah;
Domatesli yumurta, 3 zeytin, domates salatalık biber
Ara; çiğ badem türk kahvesi
Ara; biraz fıstık, 2.5 hurma, 2-3 patates kızartması,
Akşam; 1 parça tavuk, 2 yk kereviz, 10yk kuru sebze kavurması, salata.
Günaydın hanımlar
13 Mart cumartesi menüsü
Kahvaltı 11.00
Omlet, 1.5 domates, peynir ,zeytin 3 çatal armut pekmezi
Ara Türk kahvesi
Öğlen 14.00
Salata, yoğurt, brokoli yemeği 5 kaşık , 4 kaşık kadar makarna
Akşam 20.00
Lahanalı mısır çorbası 1.5 tabak
Salata
2 litre su
2 saat ev işi temizlik
6000 adım
@zipzip N Nidsalii E Elif_Eylul
Afiyet olsun kizlarGecikmeli dünün menüsünü yazayım
Sabah 8 de uyandım 1 lt su 1 kupa yeşilcay içtim
Kahvaltı 12.30
Eki Görüntüle 2801515
Ara öğün yapmadım
Gece 12 gibi
1.5 adet çiğ köfte
1 kase yoğurtlu kırmızı pancar salatası
Eki Görüntüle 2801516
Zipzip-
E Elif_Eylul
Kaptanım menü için çok üzgünüm karnım da açtı ev de bir tek çiğ köfte vardı yemek yapamamıştım telafi ederim bugün insaAllah
Adımlarımı da yazayım N Nidsalii
Kızım huysuzlanmasın diye hastane içinde 2 saat arabayla gezdirdim saat saymamış ama tahminim 14.000 civarı adım atmış olmam lazım.
Dualarım seninle canım, insallah hamilesindr❤Ya Kızlar adet oldum cuma gün içi bir kaç leke gibi geldi sonra tık yok gebelik olsun çok istiyorum ama imkansız tüp düşünüyorum biliyorsunuz keşke olmuş olsaÇok heyecan yaptım ama kimseye diyemiyorum evde test de yok pazartesiye kadar olmazsam yarın sabah test alacağım bana dua edin bir mucizem olsun
Afiyet olsun canim gozleme senindemi ödüldüGünaydın herkese
Cumartesi menüsü
Sabah 11
1.5 peynirli gözleme
Domates salatalık
Öğleden sonra 15 gibi
3 tane mercimekli köfte yeşillik
Akşam 19 gibi
1 avuç kuruyemiş
Aralarda kahve
Su 2 lt
Zipzip-
İnşallah canımYa Kızlar adet oldum cuma gün içi bir kaç leke gibi geldi sonra tık yok gebelik olsun çok istiyorum ama imkansız tüp düşünüyorum biliyorsunuz keşke olmuş olsaÇok heyecan yaptım ama kimseye diyemiyorum evde test de yok pazartesiye kadar olmazsam yarın sabah test alacağım bana dua edin bir mucizem olsun
Evet ödüldü canımAfiyet olsun canim gozleme senindemi ödüldü
Bence haftaya ödülüde kaldirmak lazim bayaaa abartı oldu buhafta kücük derken büyükkkkk bir ödül düsünüldü sanirimEki Görüntüle 2801527
Gözleme yerken miktar ve boyutunu iyi düşünün ve diyet grubunda olduğumuzu unutmayın......
Ödüllerin etkisini yarin göreceğizBence haftaya ödülüde kaldirmak lazim bayaaa abartı oldu buhafta kücük derken büyükkkkk bir ödül düsünüldü sanirim
Aynı dert bende de var canımHiç iş bitmiyor 3 cocukla pek giremiyorum kızlar kk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?