Annem küçük yapar kaptan onu düşündüm birde akşam yemek yemedim telafi diye düşündümEki Görüntüle 2801527
Gözleme yerken miktar ve boyutunu iyi düşünün ve diyet grubunda olduğumuzu unutmayın......
Dun ödül olarak başka gozleme de vardi hatirlatma yapmak istedim sadeceAnnem küçük yapar kaptan onu düşündüm birde akşam yemek yemedim telafi diye düşündüm
Ben cuma günü sana demiştim zaten anneme gideceğim ödülü ona saklıyorum diye hatırladınmı :)Dun ödül olarak başka gozleme de vardi hatirlatma yapmak istedim sadece
Canım dün yazacaktım unutmuşum çok geçmiş olsunDaha iyiyim canım ilaç içtim de benim herzamanki halim ya. Çamaşır suyuna abanınca haliyle sonrası sıkıntı oluyor ama geçiyor
Biliyorum söylemiştinBen cuma günü sana demiştim zaten anneme gideceğim ödülü ona saklıyorum diye hatırladınmı :)
Günaydın canım...Sagolun kızlar4 den beri hastanedeyiz yeni geldik sayılır ateşi düşmesi halen idrar enfeksiyonundan şüphelendiler tahlil yapıldı temiz çıktı boğazı ciğerleri vs onlarda temiz çıktı yine de doktor soğuk algınlığı ilacı yazdı ateş dusurucude verip 2 gün de düşmezse ateşi kan tahlili isteyeceğim dedi insaAllah düşer de çocuğum bir anınca eski sağlıklı haline geri döner
Allah gönlüne göre versin canım...Ya Kızlar adet oldum cuma gün içi bir kaç leke gibi geldi sonra tık yok gebelik olsun çok istiyorum ama imkansız tüp düşünüyorum biliyorsunuz keşke olmuş olsaÇok heyecan yaptım ama kimseye diyemiyorum evde test de yok pazartesiye kadar olmazsam yarın sabah test alacağım bana dua edin bir mucizem olsun
İnsallah canimYa Kızlar adet oldum cuma gün içi bir kaç leke gibi geldi sonra tık yok gebelik olsun çok istiyorum ama imkansız tüp düşünüyorum biliyorsunuz keşke olmuş olsaÇok heyecan yaptım ama kimseye diyemiyorum evde test de yok pazartesiye kadar olmazsam yarın sabah test alacağım bana dua edin bir mucizem olsun
1 tane neysedeBence haftaya ödülüde kaldirmak lazim bayaaa abartı oldu buhafta kücük derken büyükkkkk bir ödül düsünüldü sanirim
Ben minnacık lokum, minnacık kurabiye yedim.Bence haftaya ödülüde kaldirmak lazim bayaaa abartı oldu buhafta kücük derken büyükkkkk bir ödül düsünüldü sanirim
1 tane neysede
Fazlasi olunca olmuyor :)
Allah gönlüne göre versin, hayırlısı olsun inşallah cnmYa Kızlar adet oldum cuma gün içi bir kaç leke gibi geldi sonra tık yok gebelik olsun çok istiyorum ama imkansız tüp düşünüyorum biliyorsunuz keşke olmuş olsaÇok heyecan yaptım ama kimseye diyemiyorum evde test de yok pazartesiye kadar olmazsam yarın sabah test alacağım bana dua edin bir mucizem olsun
Daha iyi olmasina sevindim cnmÖnerilerini dikkate alacağım canım yaparım bugün hemen ballı soğan i ev de de keçi boynuzu pekmezi var soğuk sıkım onu da vereyim insaAllah tezden şifa buluruzkızım 2.5 yaşında
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden gece de vardı ateşi ama sabaha karşı düştü çok şükürşimdi kahvaltı yapıyor keyfi yerinde hoplayıp zıplıyor benim de motivem yerine geldi çok şükür
Günaydın Zuhalcim aynı dileklerle canım.Gunaydinnnnn
Mutlu pazarlar herkese
Ayselim Rabbim gönlündeki hayali hakikate dönüştürsün.Ya Kızlar adet oldum cuma gün içi bir kaç leke gibi geldi sonra tık yok gebelik olsun çok istiyorum ama imkansız tüp düşünüyorum biliyorsunuz keşke olmuş olsaÇok heyecan yaptım ama kimseye diyemiyorum evde test de yok pazartesiye kadar olmazsam yarın sabah test alacağım bana dua edin bir mucizem olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?