- 4 Mart 2021
- 533
- 2.053
- 63
Canım antibiyotik bakterilere etkilidir viral olduğunda kullanmayabilirsin mesela bronşit bronşiol gibi bağırsak bakteri olduğu için vermiş olma ihtimali çok yüksek çünkü mideye giren virüs ölür eğer topladı ise verme Türk kahvesi yedirEvet kaptanım halim yoktu onu ısıtıp yedim.
Kızım ın WC sayısı azaldı.
ama hala ishal,
Doktor idrar tahlili yapmıştı temiz çıktı
antibiyotik yazmış
Ateşi yok kusması yok diye kullanmadım.
ilk günlere göre de halsizliği yok.
Sadece WC ye çıkarken karnı ağrıyor.
Antibiyotik için hata mı ediyorum acaba bilen arkadaşlar fikirlerini yazabilir mi
Canım tutunma demek zorlanan adet rahmin hazırlandığını gösterir ....çalışmalara devam bu ayTest yaptım kızlar negatif malesef olarak 1 gün süren adet mi olur ya anlamadım ne oldu böyleneyse hayırlısı olsun diyelim E Elif_Eylul M MissHayaLet @Cordeliaa
Canım başka bir test alsan ve ya kan tahlili yaptirsan bir de stres vs de bu düzensizliğin sebebi olabilirTest yaptım kızlar negatif malesef olarak 1 gün süren adet mi olur ya anlamadım ne oldu böyleneyse hayırlısı olsun diyelim E Elif_Eylul M MissHayaLet @Cordeliaa
Canım geçenlerde benim kızım amip olmuştu sancılı çıkıyordu wc yeEvet kaptanım halim yoktu onu ısıtıp yedim.
Kızım ın WC sayısı azaldı.
ama hala ishal,
Doktor idrar tahlili yapmıştı temiz çıktı
antibiyotik yazmış
Ateşi yok kusması yok diye kullanmadım.
ilk günlere göre de halsizliği yok.
Sadece WC ye çıkarken karnı ağrıyor.
Antibiyotik için hata mı ediyorum acaba bilen arkadaşlar fikirlerini yazabilir mi
Tamam canım hayırlısı olsunTest yaptım kızlar negatif malesef olarak 1 gün süren adet mi olur ya anlamadım ne oldu böyleneyse hayırlısı olsun diyelim E Elif_Eylul M MissHayaLet @Cordeliaa
Sevineyim o zamanreglken sabit olman çok iyi ben genelde artıyı çok görürüm
Hayırlısı olsun canım mutlaka onunda bı zmani var.Test yaptım kızlar negatif malesef olarak 1 gün süren adet mi olur ya anlamadım ne oldu böyleneyse hayırlısı olsun diyelim E Elif_Eylul M MissHayaLet @Cordeliaa
Hayirlisi olsun canim yaaTest yaptım kızlar negatif malesef olarak 1 gün süren adet mi olur ya anlamadım ne oldu böyleneyse hayırlısı olsun diyelim E Elif_Eylul M MissHayaLet @Cordeliaa
Hayırlısı olsun canım, Rabbim gönlündekini en kısa zamanda kucağına versin..Test yaptım kızlar negatif malesef olarak 1 gün süren adet mi olur ya anlamadım ne oldu böyleneyse hayırlısı olsun diyelim E Elif_Eylul M MissHayaLet @Cordeliaa
Hastanede kandan baktir..gec dollenme ise testte görünmezTest yaptım kızlar negatif malesef olarak 1 gün süren adet mi olur ya anlamadım ne oldu böyleneyse hayırlısı olsun diyelim E Elif_Eylul M MissHayaLet @Cordeliaa
Kahvaltı(10.00)iki haşlanmış yumurta,bir dilim ekmek, 5 siyah zeytin,üç dilim beyaz peynir, yarım domates ,yarım salatalık ,
Ara(13.30)üç tane karabuğdaylı grisini,iki kare bitter çikolata,
Akşam Yemeği(18.30)bir kase yoğurt çorbası,dört yemek kaşığı bulgur pilavı,üç yemek kaşığı nohut yemeği
Ara(19.45) bir kivi ,yarım portakal
Üç litre su içtim
650 ip
4076 adım
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii
Hepimize iyi geceler takımdaşlarım
Sabah 9 da uyandım
1 lt su
500 ml yeşil çay
Kahvaltı 13.00
Eki Görüntüle 2801902
Ara öğün 16.30
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
3 dilim yeşil elma
1 minik kare bitter çikolata
Akşam 19.00 da
Fırında pişmiş sebzeler 4 kaşık
Kırmızı pancar yoğurtlu
Salata
Eki Görüntüle 2801901
2 lt su içtim
2 kupa bitki çayı içtim
10 tane leblebi yedim
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Nidsalii
Sporum da
30 dk leslie bloosted
45+30 dk leslie 3 mil
20 dk april han bölgesel
Aşağıda da attigim adımlarım ve yaktığım kcal var
Eki Görüntüle 2801900
Iyi aksamlar
14 mart pazar
12.00
2 h. Yumurta
Peynir
5 zeytin
Maydonoz, dereotu
1 dil. Ç. Ekm.
16.00
1 kupa sütlü kahve
1 kş sekersiz badem ezmesi
18.45
1 tabak sebze corbasi
Salata
Yogurt
Su 3 lt
Gorumcemin dünürleri gelecekmiş, o cagirmisti
Ben yemegimi evde yiyip gittim
Sofraya oturmadım :)
Yemekler haric 4 çeşit tatli vardi
Cok şükür sadece cayimi içip geldim
Afferim bana
Afiyet olsun kizlarGünaydın mutlu haftalar kızlar
Dün
Sabah
2 kş kaymak
1 dilim peynir
3 zeytin
1 kş kahvaltılık sos
1 dilim ekmek
Akşam
1 kase etli bamya.
3 kş bulgur pilavı
Acı biber
1 Br ayran
2 lt su Eki Görüntüle 2801962
Zipzip-
@Nidsalii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?