Hemde kendimi daha enerjik ve zinde yapıyor onu farkettim canım ben 21 gündür aralıksız her gün 10 bin yapıyorum daha iyi hissediyorum evde bir mutfak bir yatak odası derken yürüyorum vallahi10 bin benide çok zayıflatıyor leslie ve eva dan daha çok
Ceyrek lahmacunla durduysan masallah sana cnmInşallah ben de burda şöyle yapıyorum böyle yapıyorum diye söylüyorum ama bazen de patlak verebiliyorum
Bugün dengeledim sayılır evdekiler lahmacun yedi ben çeyrek yedim bol yeşillikle devamını yemedim bir kase de önden çorba içtim bu kadar...
Lahmacun yeniliyor diyette diyor kızlar ama bana yaramıyor bu kadar kâfi dedim göz hakkı için...
Bu akşam ikimizde sınavı geçtik.Iyi aksamlar
14 mart pazar
12.00
2 h. Yumurta
Peynir
5 zeytin
Maydonoz, dereotu
1 dil. Ç. Ekm.
16.00
1 kupa sütlü kahve
1 kş sekersiz badem ezmesi
18.45
1 tabak sebze corbasi
Salata
Yogurt
Su 3 lt
Gorumcemin dünürleri gelecekmiş, o cagirmisti
Ben yemegimi evde yiyip gittim
Sofraya oturmadım :)
Yemekler haric 4 çeşit tatli vardi
Cok şükür sadece cayimi içip geldim
Afferim bana
Aynen cnmBu akşam ikimizde sınavı geçtik.Afiyet olsun.
Maşallah daim olsun inşallah diyimInşallah ben de burda şöyle yapıyorum böyle yapıyorum diye söylüyorum ama bazen de patlak verebiliyorum
Bugün dengeledim sayılır evdekiler lahmacun yedi ben çeyrek yedim bol yeşillikle devamını yemedim bir kase de önden çorba içtim bu kadar...
Lahmacun yeniliyor diyette diyor kızlar ama bana yaramıyor bu kadar kâfi dedim göz hakkı için...
Ablacığım ne diyim helal olsunIyi aksamlar
14 mart pazar
12.00
2 h. Yumurta
Peynir
5 zeytin
Maydonoz, dereotu
1 dil. Ç. Ekm.
16.00
1 kupa sütlü kahve
1 kş sekersiz badem ezmesi
18.45
1 tabak sebze corbasi
Salata
Yogurt
Su 3 lt
Gorumcemin dünürleri gelecekmiş, o cagirmisti
Ben yemegimi evde yiyip gittim
Sofraya oturmadım :)
Yemekler haric 4 çeşit tatli vardi
Cok şükür sadece cayimi içip geldim
Afferim bana
Afiyet olsun gayet güzel bir menü
Buda iyiymişYağmur yağarken silmisligim var.
Bugünkü menun tam benim tarzım yarın kesin eksisinBu hafta ödül öğünü yapmadim
2 gündür menulerim normaldi
Ona rağmen artiydim
O yüzden bugünü hafif tutmaya calistim
Yarin ola hayrola artik
Iyi geceler
Camları sileceğim diye plan yapıyorum. Başlıyor yagmur. Yarım bırakmayı hiç sevmem. Ben de siliyorum.Buda iyiymiş
Zaten giderken yemicem diye kendimi şartlandirmistim cnm :)) acaba tadina baksammi diye, aklimdan bile gecmediAblacığım ne diyim helal olsunBenim diyette en zayıf noktam misafirlik teki tatlılar hamurisi kendim yapinca okadar zorlamıyor ama misafirlikte coook zoorr
Arkadaşımda yağmurda silerdi özellikle çünkü bı kova suylada dış camları yikardiCamları sileceğim diye plan yapıyorum. Başlıyor yagmur. Yarım bırakmayı hiç sevmem. Ben de siliyorum.Dışardan bakınca tuhaf. Annem de kızar ne cam silmesi yağmur yağıyor.
Ne yazik ki tadımlık yiyim ucundan yiyim diyince kilo verilmiyor ..O sebeblr diyet anında bol bol nefse eşe dosta hayır demek lazım .Zaten giderken yemicem diye kendimi şartlandirmistim cnm :)) acaba tadina baksammi diye, aklimdan bile gecmedi
Canim tabiki istedi :)
Ama yapicak bisey yok
Normalde olsa hepsinden yerdim
Hayırlı olsun canm. Tebrik ederim. Süper bir başarı. Umarım korumak çok daha kolay olurOleyyyy artık tamamen mezunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?