Yulaflı poğaçayı diyorsun sanırım canım hemen veriyorumMucizemsn canim.senin bi fit pogaca tarifin vardi veriri misin tarifini
Sagol canim evet buYulaflı poğaçayı diyorsun sanırım canım hemen veriyorum
2.5 su bardağı yulaf ezmesi
15 adet zeytin
2 yumurta
1 er kase yoğurt ve lor peyniri
Bolca kıyılmış yeşillik ve biber
1 er tatlı kaşığı pulbiber, karabiber, tuz
Tüm malzemeleri karıştırıp 15 adet çıkacak şekilde porsiyonlayın, 180 derecede 30 40 dakika pişirin.
Bozma sakın moralini canım. Yumurtlama gecikmiş olabilir mi? Yumurtlama zamanı minik kanaması olan arkadaşlar vardı. Ya da mantardan da kanama oluyor. Var mı kaşıntı falan bir terslik. Çok umitlendirmek istemiyorum belki idrara Beta HCG daha geçmemiştir. Aklıma bunlar geldi.Test yaptım kızlar negatif malesef olarak 1 gün süren adet mi olur ya anlamadım ne oldu böyleneyse hayırlısı olsun diyelim @Elif Eylul @sena zeynep Cordelia
Doktor musun aşçı mısın? Ne kadar bilgilisin.Canım antibiyotik bakterilere etkilidir viral olduğunda kullanmayabilirsin mesela bronşit bronşiol gibi bağırsak bakteri olduğu için vermiş olma ihtimali çok yüksek çünkü mideye giren virüs ölür eğer topladı ise verme Türk kahvesi yedir
Günaydın canımGünaydınnnnnn muhteşem güzel, sağlıklı bir hafta olsun.
günaydın cuma 66.1
pazartesi 66.4
+300
Günaydın kızlar geçen cuma 75.100
Bugün 75.500
+ 400
Reglin 2. Günü sabitim cumaya göre
Günaydın....
Cuma:55.7
Pzt:56.1
Fark +400
Bu arada Cuma günü 63,1
Bu sabah 63,2. artı:100 gram
Hayır çokta yemiyorum hatta dün gece açlıktan ölecektim neden artı oldu ki
Kızlar üzülmek motivasyon düşürür bu günü unutmadan haftaya hızlı bir giriş yapın bi silkelenin acın camları temiz hava alın içinize sonra da kaldığınız yerden devam edin düşmek diyette var ama asıl başarı düştüğün yerden daha güçlü kalkmakCuma; 84.90
Pazartesi; 85.60
İle +700yine bütüüün hafta stresliyim anlaşıldı.
Sağol canımBidaha yemezsin 4tane gozleme canim
Bence artık 70lerden kurtul 2ileri 1geri gitme
Eksin cok guzel canim
Sabitsen eksiyle geliceksindir umarim
Demekki nisanda biraz yenmis gibi görünüyor
Artin cok degil cumaya gider insallah cok az yiyosun
Artiyi eksiye cevirmen ümidiyle
Eksidesin canim tebrikler
Artin cok degil cumaya gider canim
Eksiyle baslaman cok guzel
InsaAllah canımKızlar bende artıdayım. Beyaz ekmek yaramıyor bana bide dün çok dengesizdi beslenmem. 62.35 çıkıyorum 850 gr artıdayım ama bugünden itibaren yine düzenli yiyip cumaya eksi olarak geleceğim
Günaydınnnnn. Ben bile ohhh be dedim.Gunaydinnnnn 6.takimin güzelleri
Neşemizin ve eksilerimizin bol oldugu bi hafta olsun insallahhhh
Bugün eşim işe basladi, oglanda iş de
1-2ay sonra ilk defa evde yalnizim
Eline sağlık yapacağım bunu.Yulaflı poğaçayı diyorsun sanırım canım hemen veriyorum
2.5 su bardağı yulaf ezmesi
15 adet zeytin
2 yumurta
1 er kase yoğurt ve lor peyniri
Bolca kıyılmış yeşillik ve biber
1 er tatlı kaşığı pulbiber, karabiber, tuz
Tüm malzemeleri karıştırıp 15 adet çıkacak şekilde porsiyonlayın, 180 derecede 30 40 dakika pişirin.
Benim tartim da bi heyecan yaptirdi bana sabah 63 ü ucundan tam gorecektim ki fikir degistirip 64.2 yi gosterdi
Doktor musun aşçı mısın? Ne kadar bilgilisin.
Bende yapacam ya tarifi yazınca canım çektiEline sağlık yapacağım bunu.
AyBenim tartim da bi heyecan yaptirdi bana sabah 63 ü ucundan tam gorecektim ki fikir degistirip 64.2 yi gosterdi
Ayyy valla fenalik gelmisti artikGünaydınnnnn. Ben bile ohhh be dedim.
Heee. Bilmek ve bilgiyi aktarmak mesleğiniz tabii.canım biyoloji-psikoloji mezunuyum öğretmenim
Yemek konusunda ben 3 yıl öncesine kadar ideal kilomda sayılırdım dikkat ederdim sağlıklı yemeye
Teşekkür ederim
Çoğunun kilosu aylardır ayni, uğraşıp duruyorlar boşuna. Eskiden ben de uğramıştim.Canım diyet gunlükleri var rahat yemek istiyolarsa orda devam etsinler ben şok oluyorum gercekten bu yenilen seylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?