Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mucizemsn canim.senin bi fit pogaca tarifin vardi veriri misin tarifini
Yulaflı poğaçayı diyorsun sanırım canım hemen veriyorum
2.5 su bardağı yulaf ezmesi
15 adet zeytin
2 yumurta
1 er kase yoğurt ve lor peyniri
Bolca kıyılmış yeşillik ve biber
1 er tatlı kaşığı pulbiber, karabiber, tuz
Tüm malzemeleri karıştırıp 15 adet çıkacak şekilde porsiyonlayın, 180 derecede 30 40 dakika pişirin.

Sagol canim evet bu

Test yaptım kızlar negatif malesef olarak 1 gün süren adet mi olur ya anlamadım ne oldu böyle neyse hayırlısı olsun diyelim @Elif Eylul @sena zeynep Cordelia
Bozma sakın moralini canım. Yumurtlama gecikmiş olabilir mi? Yumurtlama zamanı minik kanaması olan arkadaşlar vardı. Ya da mantardan da kanama oluyor. Var mı kaşıntı falan bir terslik. Çok umitlendirmek istemiyorum belki idrara Beta HCG daha geçmemiştir. Aklıma bunlar geldi.

Doktor musun aşçı mısın? Ne kadar bilgilisin.

Günaydınnnnnn muhteşem güzel, sağlıklı bir hafta olsun.
Günaydın canım
günaydın cuma 66.1
pazartesi 66.4
+300

Günaydın kızlar geçen cuma 75.100
Bugün 75.500
+ 400

Reglin 2. Günü sabitim cumaya göre

Günaydın....

Cuma:55.7
Pzt:56.1

Fark +400

Bu arada Cuma günü 63,1
Bu sabah 63,2. artı:100 gram

Hayır çokta yemiyorum hatta dün gece açlıktan ölecektim neden artı oldu ki

Cuma; 84.90
Pazartesi; 85.60
İle +700 yine bütüüün hafta stresliyim anlaşıldı.
Kızlar üzülmek motivasyon düşürür bu günü unutmadan haftaya hızlı bir giriş yapın bi silkelenin acın camları temiz hava alın içinize sonra da kaldığınız yerden devam edin düşmek diyette var ama asıl başarı düştüğün yerden daha güçlü kalkmak
Sağol canım
Kızlar bende artıdayım. Beyaz ekmek yaramıyor bana bide dün çok dengesizdi beslenmem. 62.35 çıkıyorum 850 gr artıdayım ama bugünden itibaren yine düzenli yiyip cumaya eksi olarak geleceğim
InsaAllah canım

Eline sağlık yapacağım bunu.

Canım diyet gunlükleri var rahat yemek istiyolarsa orda devam etsinler ben şok oluyorum gercekten bu yenilen seylere
Çoğunun kilosu aylardır ayni, uğraşıp duruyorlar boşuna. Eskiden ben de uğramıştim.

Takım arkadaşlarim ve ben eminim daha dikkat edeceğiz.
Hafta sonu olduğunu unutmaliyiz. Ödül yarım baklava., Bir küçük çikolata , bir lokum, bir dilim kek vs. Olmalı. Normal yemeye geçemeyiz. Diyet nedeniyle yavaşlayan metobolizmamiz hemen yağ depoluyor. (Diyetisyenim dedi.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…