Süper eksi canim
reglken sabit olman çok iyi ben genelde artıyı çok görürümReglin 2. Günü sabitim cumaya göre
Teşekkür ederim kızlar sizde hedefinize bir an önce ulaşın inşallahTebrik ederim canım darısı insaAllah başımıza
Bugün başlarım canım tabi ufaklık durursa ben sabah akşam diye 2ye bölücem sporumu canım.M MissHayaLet tebrik ederim canım mezuniyetini...
Artık karin kası yapacağım demişsin ya keşke ben de yapabilsem...
Seninle birlikte ilerlemek isterdim ama ben pek rahatıma düşkünüm yaa.
Hareket zor oldu mu hemen bırakıyorum
Mesela leslie benim için iyi geliyor hep onu yapıyorum eva ya baktım zor geldi yapmadım
Karın hareketleri yaptım az biraz zor hareket olunca birini yaptıysam ötekini yapmadım....
Sen nasıl hareketler yapacaksın???
Ne zaman başlayacaksın???
Günaydın canımGünaydın kızlar güzel bi hafta olsun
Teşekkür ederim canım inşaallah korumak tekrar kolay olurHayırlı olsun canm. Tebrik ederim. Süper bir başarı. Umarım korumak çok daha kolay olur
Günaydınnnnnn muhteşem güzel, sağlıklı bir hafta olsun.
Günaydın kızlarGünaydın kızlar
Teşekkür ederim canım evet darısı bir an önce başınıza inşaallahM MissHayaLet canim.tebrik ederim mezuniyetini darısı bizlerin basina
Evet kaptanım halim yoktu onu ısıtıp yedim.Afiyet olsun canim dunde lahmacun vardi menunde
Bu arada kizin nasıl oldu iyileşti mi
İnşallah canım
Antibiyotiği kesme sakin kullan kendini toplaması sart.Evet kaptanım halim yoktu onu ısıtıp yedim.
Kızım ın WC sayısı azaldı.
ama hala ishal,
Doktor idrar tahlili yapmıştı temiz çıktı
antibiyotik yazmış
Ateşi yok kusması yok diye kullanmadım.
ilk günlere göre de halsizliği yok.
Sadece WC ye çıkarken karnı ağrıyor.
Antibiyotik için hata mı ediyorum acaba bilen arkadaşlar fikirlerini yazabilir mi
tebrik ederim darısı bize olsun inşallahTeşekkür ederim kızlar sizde hedefinize bir an önce ulaşın inşallah
Bugün başlarım canım tabi ufaklık durursa ben sabah akşam diye 2ye bölücem sporumu canım.
Mekik, plank, squat ve başka cardio hareketleri, Jillan olabilir oda güzel çünkü.
Günaydın canım
Teşekkür ederim canım inşaallah korumak tekrar kolay olur
Günaydın kızlar
Teşekkür ederim canım evet darısı bir an önce başınıza inşaallah
Günaydın kızlar güzel bi hafta olsun
Günaydın kızlar
Günaydınlarrrr gününüz çok güzel geçsinnn
Gunaydin kizlar
Günaydın kızlarGünaydın mutlu haftalar kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?