Sana öyle geliyor olabilirKızlar ben 5 kilo civar verdim ama neden hiç zayıflamamış gibi görünüyorum nerde yalnış yaptım
Bence kilo veriyosun ama yagdan vermiyosun canim bu benim düşüncem yediklerinden kaynakli buda eksi göruyosun ama sıkılasmiyosun cekilmis foton yokmuKızlar ben 5 kilo civar verdim ama neden hiç zayıflamamış gibi görünüyorum nerde yalnış yaptım
Yol kaynaklı ödemdir o zamanArtı geldiğim için tabiki çok çok üZgünüm. Ama benimkinin yemekten olduğunu düşünmüyorum, çünkü cidden yemedim, hamur işi yemedim, makarna pilav yemedim, tatlı yemedim, kaçamağı bile sağlıklı bir şeyle yaptım, hafta sonu listemden farklı 3 dilim patates kızartması yedim 4 değil, bir de tuzlu fıstık antep içerikli kuruyemiş, ama onlaru yedim diye de listemdeki bademi vs yemedim. Ekler, börek, simit vs vs hep hayır dedim tadına bile bakmadım.
2 kez boluya gidişimde artı geldiğime göre boluda bir şey oluyor, tesadüf değil. Ya yol ödem yapıyor, ya da miktarı falan tutturamıyorum bilmiyorum. Regl olmadım karnım şiş belki de o etkiliyor. Sebebi neyse yemekten değil (zaten diyetisyen grupta herkes verirken benim aldığımı görünce el atacaktır listeme tekrar), bana spordan ve sudan yüklenin
Gidem de su içeyim bari. Cumaya 4 gün kaldı
Geçmiş olsun canımmBende bugün regl oldum
Ölçülerini almış mıydın canım diyet başlamadanKızlar ben 5 kilo civar verdim ama neden hiç zayıflamamış gibi görünüyorum nerde yalnış yaptım
Kaptanim bence cuma günü belli bir kilonun altında veren yada artı sabit gelen ödül yapmasınKesinlikle katılıyorum canim
Hatta cuma gunu bu sekilde ödül icin herkesi etiketlerim
Buda olabilir canım ama kalori sinirlamasi getirmeyi düşünüyorum bendeKaptanim bence cuma günü belli bir kilonun altında veren yada artı sabit gelen ödül yapmasın
Misal ben kendime 1 kilo hedefi koydum altında verirsem o hafta ödül yspmiycam
Keske oyle bisey olsa yiyip yazmayanlar var canimKaptanim bence cuma günü belli bir kilonun altında veren yada artı sabit gelen ödül yapmasın
Misal ben kendime 1 kilo hedefi koydum altında verirsem o hafta ödül yspmiycam
YolDan kaynaklıdır cnm ..doğru beslendiğine eminsen artiyi kafaya takmamak lazımArtı geldiğim için tabiki çok çok üZgünüm. Ama benimkinin yemekten olduğunu düşünmüyorum, çünkü cidden yemedim, hamur işi yemedim, makarna pilav yemedim, tatlı yemedim, kaçamağı bile sağlıklı bir şeyle yaptım, hafta sonu listemden farklı 3 dilim patates kızartması yedim 4 değil, bir de tuzlu fıstık antep içerikli kuruyemiş, ama onlaru yedim diye de listemdeki bademi vs yemedim. Ekler, börek, simit vs vs hep hayır dedim tadına bile bakmadım.
2 kez boluya gidişimde artı geldiğime göre boluda bir şey oluyor, tesadüf değil. Ya yol ödem yapıyor, ya da miktarı falan tutturamıyorum bilmiyorum. Regl olmadım karnım şiş belki de o etkiliyor. Sebebi neyse yemekten değil (zaten diyetisyen grupta herkes verirken benim aldığımı görünce el atacaktır listeme tekrar), bana spordan ve sudan yüklenin
Gidem de su içeyim bari. Cumaya 4 gün kaldı
Bence olsun çünkü abartınca cumaya kadar verecez diye canımız çıkıyorBuda olabilir canım ama kalori sinirlamasi getirmeyi düşünüyorum bende
Ara öğün gibi olur
Eğer böyle ise herkesin vicdanına kalmış benceKeske oyle bisey olsa yiyip yazmayanlar var canim
Yazmayan, burdakilerimi kandiracakKeske oyle bisey olsa yiyip yazmayanlar var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?