Kaptanım regliylen zıplamak sakıncalı mı?
Heee. Bilmek ve bilgiyi aktarmak mesleğiniz tabii.
Öğretmenler candır.
6lari gormussun canim tebriklerCuma :70.25
Pazartesi: 69.50
-750 ( bugün regl oldum şişkinliğim gitti sanırım)
Canim ben kimseye bisey demek istemiyorum ama ödülunde bir sınırı oldugunu düsünüyorum,lokum yeniyo yanında cikolatada var misal,onu gectim buhafta herkes hamur ustune hamur yedi ilkonce kaloriye bakilip oyle ödül yapsalar daha güzel olcakÇoğunun kilosu aylardır ayni, uğraşıp duruyorlar boşuna. Eskiden ben de uğramıştim.
Takım arkadaşlarim ve ben eminim daha dikkat edeceğiz.
Hafta sonu olduğunu unutmaliyiz. Ödül yarım baklava., Bir küçük çikolata , bir lokum, bir dilim kek vs. Olmalı. Normal yemeye geçemeyiz. Diyet nedeniyle yavaşlayan metobolizmamiz hemen yağ depoluyor. (Diyetisyenim dedi.)
Canım hayırlısıyla nasip olur inş. Ben de düşünüyorum bakalm ne zaman nasip olacak? Bir ikş aya tedaviye başlayacağım ben de. Kuzenim 13.yılında tüp bebek için Ankara ya gitti. Bekle bekle adet olmamış dr gel tahlillerine bakayım demiş hamile olduğunu öğrenmiş. Sonra bebeği 5 6 aylıkken ciddi karnım ağrıyor demiş röntgen çeken adam abla hamilesin burada bebek görüyorum niye röntgene geldin demiş :) onu da sağlıkla doğurdu şimdi 2 çocuğu var ortaokula gidiyorlar. İnsan hiç beklemediği bir anda geliyor.Test yaptım kızlar negatif malesef olarak 1 gün süren adet mi olur ya anlamadım ne oldu böyleneyse hayırlısı olsun diyelim E Elif_Eylul M MissHayaLet @Cordeliaa
De canim.de.....bazen insanin bunlari duymaya ihtiyaci var...birisi uyarmali...Canim ben kimseye bisey demek istemiyorum ama ödülunde bir sınırı oldugunu düsünüyorum,lokum yeniyo yanında cikolatada var misal,onu gectim buhafta herkes hamur ustune hamur yedi ilkonce kaloriye bakilip oyle ödül yapsalar daha güzel olcak
Keske herkes anlasa canim bizim neler demek istedigimizi neden burdayiz birbirimize yardim etmek icin yoksa aman bizene herkes zayiflasin evinde burda isimiz ne,bence buhafta kimse ödülü haketmiyo gerciDe canim.de.....bazen insanin bunlari duymaya ihtiyaci var...birisi uyarmali...
Günaydın sevgili takımdaşlarım
Günaydın canlarımGunaydin
Yok sadece cardio internetten dönüşümlü bakıyorum evde cardio diye geçiyor. Plank, mekik, squat bunları da dönüşümlü yapacağım bölgesel gibiM MissHayaLet canim yaptigin sporlari internetten yapiyorsan adlariyla yazarmisin..bize de fikir olsun
Durdum abla sağolCeyrek lahmacunla durduysan masallah sana cnm
Pzt arti gelip cumada hala arti olanlar için uygulanmali bence de....Keske herkes anlasa canim bizim neler demek istedigimizi neden burdayiz birbirimize yardim etmek icin yoksa aman bizene herkes zayiflasin evinde burda isimiz ne,bence buhafta kimse ödülü haketmiyo gerciZipzip- bilir enazindan 200kalorilik mesela 1kase sutlu tatli,yeterli degilmi
Yaptıklarını burda yazarsan biz de seni örnek alırız canımTeşekkür ederim kızlar sizde hedefinize bir an önce ulaşın inşallah
Bugün başlarım canım tabi ufaklık durursa ben sabah akşam diye 2ye bölücem sporumu canım.
Mekik, plank, squat ve başka cardio hareketleri, Jillan olabilir oda güzel çünkü.
Günaydın canım
Teşekkür ederim canım inşaallah korumak tekrar kolay olur
Günaydın kızlar
Teşekkür ederim canım evet darısı bir an önce başınıza inşaallah
Olur canım sporumu yazarımYaptıklarını burda yazarsan biz de seni örnek alırız canım
Kesinlikle katılıyorum canimKeske herkes anlasa canim bizim neler demek istedigimizi neden burdayiz birbirimize yardim etmek icin yoksa aman bizene herkes zayiflasin evinde burda isimiz ne,bence buhafta kimse ödülü haketmiyo gerciZipzip- bilir enazindan 200kalorilik mesela 1kase sutlu tatli,yeterli degilmi
Sakincali oldugunu sanmiyorum canim ama cok fazla oldugu icin ziplamadim ben rahatsiz ediyorKaptanım regliylen zıplamak sakıncalı mı?
+300 grm yarına veririmKızlar bende artıdayım. Beyaz ekmek yaramıyor bana bide dün çok dengesizdi beslenmem. 62.35 çıkıyorum 850 gr artıdayım ama bugünden itibaren yine düzenli yiyip cumaya eksi olarak geleceğim
Evet canım6lari gormussun canim tebrikler
Anladım canım bende hastalandım da yavaş yavaş zıplarım artkSakincali oldugunu sanmiyorum canim ama cok fazla oldugu icin ziplamadim ben rahatsiz ediyor
Bende bugün regl oldumAnladım canım bende hastalandım da yavaş yavaş zıplarım artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?