Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cumaya hepimiz eksi ile geleceğiz merak etmeyin. Biz elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. Ama kızlar gerçekten hamur işi çikolata vs. lütfen dikkattt. lahmacunlar gözlemeler grupta havada uçuşuyor cidden. benimde canım istiyor ama yemiyorum. yemediğim halde +100 geldim. yesem kim bilir ne olurdum.

Hadi kızlar toparlanalım hep beraber..

Cumaya herkes eksi gelecek motivasyonu bozmayalım.

Canim ben kimseye bisey demek istemiyorum ama ödülunde bir sınırı oldugunu düsünüyorum,lokum yeniyo yanında cikolatada var misal,onu gectim buhafta herkes hamur ustune hamur yedi ilkonce kaloriye bakilip oyle ödül yapsalar daha güzel olcak

Test yaptım kızlar negatif malesef olarak 1 gün süren adet mi olur ya anlamadım ne oldu böyle neyse hayırlısı olsun diyelim E Elif_Eylul M MissHayaLet @Cordeliaa
Canım hayırlısıyla nasip olur inş. Ben de düşünüyorum bakalm ne zaman nasip olacak? Bir ikş aya tedaviye başlayacağım ben de. Kuzenim 13.yılında tüp bebek için Ankara ya gitti. Bekle bekle adet olmamış dr gel tahlillerine bakayım demiş hamile olduğunu öğrenmiş. Sonra bebeği 5 6 aylıkken ciddi karnım ağrıyor demiş röntgen çeken adam abla hamilesin burada bebek görüyorum niye röntgene geldin demiş :) onu da sağlıkla doğurdu şimdi 2 çocuğu var ortaokula gidiyorlar. İnsan hiç beklemediği bir anda geliyor.

De canim.de.....bazen insanin bunlari duymaya ihtiyaci var...birisi uyarmali...

De canim.de.....bazen insanin bunlari duymaya ihtiyaci var...birisi uyarmali...
Keske herkes anlasa canim bizim neler demek istedigimizi neden burdayiz birbirimize yardim etmek icin yoksa aman bizene herkes zayiflasin evinde burda isimiz ne,bence buhafta kimse ödülü haketmiyo gerci Zipzip- bilir enazindan 200kalorilik mesela 1kase sutlu tatli,yeterli degilmi

Pzt arti gelip cumada hala arti olanlar için uygulanmali bence de....

Yaptıklarını burda yazarsan biz de seni örnek alırız canım

Kesinlikle katılıyorum canim
Hatta cuma gunu bu sekilde ödül icin herkesi etiketlerim

Kızlar bende artıdayım. Beyaz ekmek yaramıyor bana bide dün çok dengesizdi beslenmem. 62.35 çıkıyorum 850 gr artıdayım ama bugünden itibaren yine düzenli yiyip cumaya eksi olarak geleceğim
+300 grm yarına veririm
Zipzip-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…