Hadiyaaaa gecmis olsun diyimHava çok rüzgarlı bende yürüyüş yerine eliptik yapıyorum balkona çıkardım eliptigi kız görmesin diye
NHerşey gayet güzel giderken tel dusuverdi eliptiktwn ve cami kırıldı
Calisiyor şimdilik yaptırırım inşaallah yapılır daha 1senwlik tel ya off neyse cana geleceginw mala gelsin diyelim
Geçmiş olsun aksilik dün aksmda benim küçük oğlan tartıyı telefonun ekranına vurdu yanlışlıkla koruyucu catladiHava çok rüzgarlı bende yürüyüş yerine eliptik yapıyorum balkona çıkardım eliptigi kız görmesin diye
Calisiyor şimdilik yaptırırım inşaallah yapılır daha 1senwlik tel ya off neyse cana geleceginw mala gelsin diyelim
Koruyucum kötü olmustu çıkardım yeni siparisini verdiydim bileydim öyle kullanırdımGeçmiş olsun aksilik dün aksmda benim küçük oğlan tartıyı telefonun ekranına vurdu yanlışlıkla koruyucu catladi
Teşekkür ederim canım olacağı varmısHadiyaaaa gecmis olsun diyim
Iradeni alkışlıyorumYalan söyleyemem sadece bir çatal aldım nefsimi koreltmek için oda oğluma yedirirken onun tabagindan sadece
Keşke cikarmasaydin ekran kirilmazdi en azındanKoruyucum kötü olmustu çıkardım yeni siparisini verdiydim bileydim öyle kullanırdım
Halt etmiş onu diyen diyetisyenlerGünaydın hanımlarspor konusunda buradan bende çok motive oluyorum normal de 100 üstü kilolarda çok spor vermiyor diyetisyenler ama yürümek bana iyi geliyor her akşam tüm yeme işleri bitince çocukları bırakıp yürüyorum hem bana iyi oluyor çok çocuksuz çok iyi geliyor
Geçmiş olsun canım kötü olmuş valla.. telefonlarda ateş pahası, ekranlarda. insanın canı sıkılıyor tabiHava çok rüzgarlı bende yürüyüş yerine eliptik yapıyorum balkona çıkardım eliptigi kız görmesin diye
Ya evet aksi gibi çıkarınca düşeceği tuttuKeşke cikarmasaydin ekran kirilmazdi en azından
Öyle ya sormaGeçmiş olsun canım kötü olmuş valla.. telefonlarda ateş pahası, ekranlarda. insanın canı sıkılıyor tabi
Maalesef öyle canım.. Hassaslar bide malum, düşse hemen bi iş geliyor basına, bi yeri çatlıyor anında.Oy
Öyle ya sormaelimizden düşmeyen aletler olduğu için en çabuk yiprattogimiz bozdugumuz onlar oluyor artik
Teşekkür ederim canım iyiki varsınHepsini takip ettim ben sorun yokbugünde günlük listeyi atarım daha iyi olur
Nasil yani cozuttunBen yine cozuttum sanırım yakafadan mağlubum ben Ni454 canım rakibem. Şimdiden tebrikler bugün menü paylaşamam sanırsam ama spor yapacağım
Hafta icinde cozutmak miBen yine cozuttum sanırım yakafadan mağlubum ben Ni454 canım rakibem. Şimdiden tebrikler bugün menü paylaşamam sanırsam ama spor yapacağım
Ya eşim gece çalışıyor akşamları hafif geçirebiliyorum neyseki o anlamda şanslıyım ama gündüz evde olunca beni de yoldan çıkarıyor.Nasil yani cozuttun
Tamam kaptanım. Günlüklere gitmiyim listede olmasam da olur. Ama buralarda takılmaya devam edeyim OlmazmıFree olmak isteyen kurallara uymayan diyet günlüğüne gidebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?