Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hava çok rüzgarlı bende yürüyüş yerine eliptik yapıyorum balkona çıkardım eliptigi kız görmesin diye
NHerşey gayet güzel giderken tel dusuverdi eliptiktwn ve cami kırıldı
Calisiyor şimdilik yaptırırım inşaallah yapılır daha 1senwlik tel ya off neyse cana geleceginw mala gelsin diyelim

Hadiyaaaa gecmis olsun diyim

Geçmiş olsun aksilik dün aksmda benim küçük oğlan tartıyı telefonun ekranına vurdu yanlışlıkla koruyucu catladi

Geçmiş olsun aksilik dün aksmda benim küçük oğlan tartıyı telefonun ekranına vurdu yanlışlıkla koruyucu catladi
Koruyucum kötü olmustu çıkardım yeni siparisini verdiydim bileydim öyle kullanırdım

1 saat eliptigimi yaptım 780 kalori yaktığımi söylüyor artık nekadar doğru bilemiyorum
Kızı uyutup evleri topliyim ama önce 1 bardak ayran iciyim 1 kaşık yulafla çünkü protein ve doğru karbonhidrat spordan sonra önemli

Halt etmiş onu diyen diyetisyenler
Spor yapmak kesinlikle çok önemli çünkü motive olmanı süreçten keyif almani sağlıyor ..1 saat yürüyüş yapmak bana günün enerjisini toplamama deşarj olmamı sağlıyor..Çocukları babaya kitleyip yanlız kalıp kafayı dinlemekte bonusu

Geçmiş olsun canım kötü olmuş valla.. telefonlarda ateş pahası, ekranlarda. insanın canı sıkılıyor tabi

Oy
Geçmiş olsun canım kötü olmuş valla.. telefonlarda ateş pahası, ekranlarda. insanın canı sıkılıyor tabi
Öyle ya sormaelimizden düşmeyen aletler olduğu için en çabuk yiprattogimiz bozdugumuz onlar oluyor artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…