Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam bitanecim

Ben yeni collagen aldim perşembe gelecek
Bi süre duzenli kullanmaya calisacam insallah

Sen basladinmi
Merhaba canım kardeşim.
Ben iki büyük kutu aldım...hep unutuyorum kullanmayı...bugün mutlaka kullanacağım iyi hatırlattın. Saç ve cilt için almıştım tabi bir sürü faydası var...insan kullanmaz mi ah ahhh . Geçenlerde aspir yağı aldım, çörek otu yağı öyle geçen yıldan kaldı ...ne duysam şifa niyetine heves ediyorum gerisi gelmiyor..ama collagen konusunda ısrarcı olmaya kararlıyım birbirimizi takip edelim mi Zuhalcim

Gitmen icin yazmadım canim

Sok diyetler yapiyorsun
Yumurta diyeti yaptin sana gore degildi

Evde pisen seylerden saglikli beslenmeye calis
Ya haklısın hep kötü beslenmiyorum aslında. Kiloda azda olsa gidiyor ama burdaki listelere çok uyumlu değilim sanırım. Diyetisyenle çalışıyorum oda alışkın benim kaçamaklara zaten bir hafta veriyorsam Bi hafta veremiyorum. Bende bu şekilde ilerliyorum. İradesi kuvvetli biri değilim. Tamamen kopamıyorum yemekten bide hep diyet tarzı beslenmekten çabuk sıkılıyorum. Evet kendi sağlığım için yapıyorum bunu ama eşimle güzel zaman geçirmeye dayanamıyorum. Pizza yemek istiyor ve bitane alıp beraber yeriz hep ısrar ediyor yok diyemiyorum

Etkisini görmek icin duzenli kullanmak lazim
Ben önceki paketimi boşa harcadim sayilir :)))
Bide en az 2-3 aydan sonra belli oluyor heralde
3 ay kullanıp ara veriliyor tekrar 3 ay sanırım. Kullanan çok arkadaşım var cilt saç tırnak bütün vucüt çok etkileniyor kendin farkediyorsun zaten diyorlar

Pizzada yiyebilirsin kendine sinirlandirma yapma ama miktar olarak dengelemeyi öğrenmelisin o zaman

Ben de çok severim yürümeyi. Belli kg ya ulaşınca bile yürümeyi düşünüyorum haftada bikaç gün 1 saat

Maalesef öyle canım.. Hassaslar bide malum, düşse hemen bi iş geliyor basına, bi yeri çatlıyor anında.
Bana eşim telefonu yeni verdi haftası gelmeden bı kapandı açılmaz o kadar Canim skldiki biraz şarj dolunca açılmıştı . Çok sinir bozucu bir durum

Kızlar , kaptanlarim
5 kabak 2 kaşık yulaf 2 yumurta 2 kk peynir 2 biber 5 Chery domates tuz baharat kullanarak pizza yaptım. 5 kişi yiyeceğiz. Sorun olmaz di mi?
Kabak zaten canim neden sorun olsun ki

Ablam ya sende aynı ben gibisin bende ne duysam kendimi aktarda buluyorum. Ha biraz kullanıyorum sonra hevesim geciyo ama aspir yağı almadım bak o nasıl faydasını gördün mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…