- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ben sana dedim hep kapat şu takimi diyeFree olmak isteyen kurallara uymayan diyet günlüğüne gidebilir
Merhaba canım kardeşim.Selam bitanecim
Ben yeni collagen aldimperşembe gelecek
Bi süre duzenli kullanmaya calisacam insallah
Sen basladinmi
Hayır kapatmayın lütfenBen sana dedim hep kapat şu takimi diye
Ya benim hatamı tüm takıma mal etmeyin lütfen. Ben giderim özür dilerim.Ben sana dedim hep kapat şu takimi diye
Gitmen icin yazmadım canimYa benim hatamı tüm takıma mal etmeyin lütfen. Ben giderim özür dilerim.
Ya haklısın hep kötü beslenmiyorum aslında. Kiloda azda olsa gidiyor ama burdaki listelere çok uyumlu değilim sanırım. Diyetisyenle çalışıyorum oda alışkın benim kaçamaklara zaten bir hafta veriyorsam Bi hafta veremiyorum. Bende bu şekilde ilerliyorum. İradesi kuvvetli biri değilim. Tamamen kopamıyorum yemektenGitmen icin yazmadım canim
Sok diyetler yapiyorsun
Yumurta diyeti yaptin sana gore degildi
Evde pisen seylerden saglikli beslenmeye calis
3 ay kullanıp ara veriliyor tekrar 3 ay sanırım. Kullanan çok arkadaşım var cilt saç tırnak bütün vucüt çok etkileniyor kendin farkediyorsun zaten diyorlarEtkisini görmek icin duzenli kullanmak lazim
Ben önceki paketimi boşa harcadim sayilir :)))
Bide en az 2-3 aydan sonra belli oluyor heralde
Pizzada yiyebilirsin kendine sinirlandirma yapma ama miktar olarak dengelemeyi öğrenmelisin o zamanYa haklısın hep kötü beslenmiyorum aslında. Kiloda azda olsa gidiyor ama burdaki listelere çok uyumlu değilim sanırım. Diyetisyenle çalışıyorum oda alışkın benim kaçamaklara zaten bir hafta veriyorsam Bi hafta veremiyorum. Bende bu şekilde ilerliyorum. İradesi kuvvetli biri değilim. Tamamen kopamıyorum yemektenbide hep diyet tarzı beslenmekten çabuk sıkılıyorum. Evet kendi sağlığım için yapıyorum bunu ama eşimle güzel zaman geçirmeye dayanamıyorum. Pizza yemek istiyor ve bitane alıp beraber yeriz hep ısrar ediyor yok diyemiyorum
2 dilim yedim sadece yanına 1 bardak ayran. Akşam telafi ederim diye düşündüm aslında. Ama oluyor mu telafi bilmiyorum tabiPizzada yiyebilirsin kendine sinirlandirma yapma ama miktar olarak dengelemeyi öğrenmelisin o zaman
Eee cokta kotu degilmis canim hadi kaldigin yerden devam et2 dilim yedim sadece yanına 1 bardak ayran. Akşam telafi ederim diye düşündüm aslında. Ama oluyor mu telafi bilmiyorum tabi
TamamEee cokta kotu degilmis canim hadi kaldigin yerden devam et
Ben de çok severim yürümeyi. Belli kg ya ulaşınca bile yürümeyi düşünüyorum haftada bikaç gün 1 saatHalt etmiş onu diyen diyetisyenler
Spor yapmak kesinlikle çok önemli çünkü motive olmanı süreçten keyif almani sağlıyor ..1 saat yürüyüş yapmak bana günün enerjisini toplamama deşarj olmamı sağlıyor..Çocukları babaya kitleyip yanlız kalıp kafayı dinlemekte bonusu
Nereye gitcen pizza yemegemiYa benim hatamı tüm takıma mal etmeyin lütfen. Ben giderim özür dilerim.
Bana eşim telefonu yeni verdi haftası gelmeden bı kapandı açılmaz o kadar Canim skldiki biraz şarj dolunca açılmıştı . Çok sinir bozucu bir durumMaalesef öyle canım.. Hassaslar bide malum, düşse hemen bi iş geliyor basına, bi yeri çatlıyor anında.
Tamam tamam kapatmicazHayır kapatmayın lütfen
çok üzüldüm canım.. gerçekten sinir bozucuBana eşim telefonu yeni verdi haftası gelmeden bı kapandı açılmaz o kadar Canim skldiki biraz şarj dolunca açılmıştı . Çok sinir bozucu bir durum
Teşşşkür ederim canım kaptan yardımcım ve kaptanımTamam tamam kapatmicaz
Kabak zaten canim neden sorun olsun kiKızlar , kaptanlarim
5 kabak 2 kaşık yulaf 2 yumurta 2 kk peynir 2 biber 5 Chery domates tuz baharat kullanarak pizza yaptım. 5 kişi yiyeceğiz. Sorun olmaz di mi?
Ablam ya sende aynı ben gibisin bende ne duysam kendimi aktarda buluyorum. Ha biraz kullanıyorum sonra hevesim geciyo ama aspir yağı almadım bak o nasıl faydasını gördün mü ?Merhaba canım kardeşim.
Ben iki büyük kutu aldım...hep unutuyorum kullanmayı...bugün mutlaka kullanacağım iyi hatırlattın. Saç ve cilt için almıştım tabi bir sürü faydası var...insan kullanmaz mi ah ahhh . Geçenlerde aspir yağı aldım, çörek otu yağı öyle geçen yıldan kaldı ...ne duysam şifa niyetine heves ediyorum gerisi gelmiyor..ama collagen konusunda ısrarcı olmaya kararlıyım birbirimizi takip edelim mi Zuhalcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?