Yok yetti bana bugün akşam sade bir yoğurtla bitiririm günüNereye gitcen pizza yemegemi
Sadece yogurt az canimYok yetti bana bugün akşam sade bir yoğurtla bitiririm günü
Canım ben oğluma niyet koydum tabağa o yüzden bı çatal aldim oda sağolsun anası kılıklı seviyo pastayı küçücük bebek bir dilim pastayı yedi maşallah. Yoksa bende seviyorum ama durdurmam lazım kendimi mecbur.Iradeni alkışlıyorumçünkü benim ağzıma değdiğimi devami gelmezse bı yerim şişer
1dilim pizza 266 kaloriYok yetti bana bugün akşam sade bir yoğurtla bitiririm günü
Canım sen zayıflamak bir tarafa bebek için sağlıklı beslenmelisin. Eşinden tüp bebek için alınacak sperm vücutta 90 günde oluşuyor. Eşin de sağlıklı beslenmeli. Sırf özel beslenme teknikleri ile bebek sahibi yapan uzmanlar var. Senin rahim ve vücudunun hazır olması lazım. Beslenme ve spor çok önemli.Ya eşim gece çalışıyor akşamları hafif geçirebiliyorum neyseki o anlamda şanslıyım ama gündüz evde olunca beni de yoldan çıkarıyor.Bende iradesizim biraz. 14 kg verdim toplamda ama 7 8 ay sürdü hep bu sebepten
Tabiki yapalim cnmMerhaba canım kardeşim.
Ben iki büyük kutu aldım...hep unutuyorum kullanmayı...bugün mutlaka kullanacağım iyi hatırlattın. Saç ve cilt için almıştım tabi bir sürü faydası var...insan kullanmaz mi ah ahhh . Geçenlerde aspir yağı aldım, çörek otu yağı öyle geçen yıldan kaldı ...ne duysam şifa niyetine heves ediyorum gerisi gelmiyor..ama collagen konusunda ısrarcı olmaya kararlıyım birbirimizi takip edelim mi Zuhalcim
Bende bu sefer insallah düzenli kullamaya calisacam3 ay kullanıp ara veriliyor tekrar 3 ay sanırım. Kullanan çok arkadaşım var cilt saç tırnak bütün vucüt çok etkileniyor kendin farkediyorsun zaten diyorlar
Gecmis olsun cam.koruyucu cikinca olacağı tutmus...kötü olmus..insan üzülürHava çok rüzgarlı bende yürüyüş yerine eliptik yapıyorum balkona çıkardım eliptigi kız görmesin diye
NHerşey gayet güzel giderken tel dusuverdi eliptiktwn ve cami kırıldı
Calisiyor şimdilik yaptırırım inşaallah yapılır daha 1senwlik tel ya off neyse cana geleceginw mala gelsin diyelim
Bence herkes bunu yapmali...cabuk verilen kilo cabuk aliniyor...ve yagdan gitmiyor...Gitmen icin yazmadım canim
Sok diyetler yapiyorsun
Yumurta diyeti yaptin sana gore degildi
Evde pisen seylerden saglikli beslenmeye calis
Afiyet olsun canimmenü saatim kızceler
uyanınca elma sirkeli ılık su
Kahvaltı 12:10
1 dilim Kepek ekmeği
1 dilim süzme peynir
Öğlen 16:00
2 haşlanmış yumurta
yeşillik, domates
Akşam 19:00
4 köfte ızgara, soda
yeşillik, domates
aralarda nescafe türk kahvesi yeşilçay
su 2 lt limonlu
sporu yazarım
Afiyet olsun canımmenü saatim kızceler
uyanınca elma sirkeli ılık su
Kahvaltı 12:10
1 dilim Kepek ekmeği
1 dilim süzme peynir
Öğlen 16:00
2 haşlanmış yumurta
yeşillik, domates
Akşam 19:00
4 köfte ızgara, soda
yeşillik, domates
aralarda nescafe türk kahvesi yeşilçay
su 2 lt limonlu
sporu yazarım
Tamamdır ton balıklı salata yaparımSadece yogurt az canim
Tonbalikli salata ,ya da tavuklu salata yapabilirsin
Ya da sebze yemegi
Haklısın kesinlikle özür diliyorum.1dilim pizza 266 kalori
Biz sadece bunu cuma günü yapilmasi taraftariyiz canim boyle olunca herkese haksizlik gibi oluyo anlatabiliyomuyum neden ona bisey demedinizde bana dediniz sonra cumaya toparlanmiyo pazartesi cogu arti geldi buda motiveyi düsürüyo
Çok severim çok güzel olur. ama ton balıklarının yanından geçemiyoruz fiyatlar uçuyor :) bende sık sık tavuklu yapıyorum o yüzdenTamamdır ton balıklı salata yaparım
Bugun yedim bende ogle yemeginde 3tane 15tl inmis şoktaÇok severim çok güzel olur. ama ton balıklarının yanından geçemiyoruz fiyatlar uçuyor :) bende sık sık tavuklu yapıyorum o yüzden
Haklısın canım. İnan elimden geldikçe sağlıklı besleniyorum ben. Abur cubur tüketmiyorum. Ama arada oluyor işte böyle. Hamur işine dayanamıyorumCanım sen zayıflamak bir tarafa bebek için sağlıklı beslenmelisin. Eşinden tüp bebek için alınacak sperm vücutta 90 günde oluşuyor. Eşin de sağlıklı beslenmeli. Sırf özel beslenme teknikleri ile bebek sahibi yapan uzmanlar var. Senin rahim ve vücudunun hazır olması lazım. Beslenme ve spor çok önemli.
Ayrıca bir takım oyuncususun. Nasıl cozutursun.
İndirimden bişe alınca çok mutlu oluyo insan dimiBugun yedim bende ogle yemeginde 3tane 15tl inmis şokta
Sağol canım bende eşime aldırayım hemenBugun yedim bende ogle yemeginde 3tane 15tl inmis şokta
Bütün ton balıklarını 6. takımdaki kızlar toplasınSağol canım bende eşime aldırayım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?