Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iradeni alkışlıyorum çünkü benim ağzıma değdiğimi devami gelmezse bı yerim şişer
Canım ben oğluma niyet koydum tabağa o yüzden bı çatal aldim oda sağolsun anası kılıklı seviyo pastayı küçücük bebek bir dilim pastayı yedi maşallah. Yoksa bende seviyorum ama durdurmam lazım kendimi mecbur.

Yok yetti bana bugün akşam sade bir yoğurtla bitiririm günü
1dilim pizza 266 kalori
Biz sadece bunu cuma günü yapilmasi taraftariyiz canim boyle olunca herkese haksizlik gibi oluyo anlatabiliyomuyum neden ona bisey demedinizde bana dediniz sonra cumaya toparlanmiyo pazartesi cogu arti geldi buda motiveyi düsürüyo

Canım sen zayıflamak bir tarafa bebek için sağlıklı beslenmelisin. Eşinden tüp bebek için alınacak sperm vücutta 90 günde oluşuyor. Eşin de sağlıklı beslenmeli. Sırf özel beslenme teknikleri ile bebek sahibi yapan uzmanlar var. Senin rahim ve vücudunun hazır olması lazım. Beslenme ve spor çok önemli.

Ayrıca bir takım oyuncususun. Nasıl cozutursun.

Tabiki yapalim cnm
Ben günlük kahvenin içine koymayi düşünüyorum

Benimde var aspir yagi
Farkli yazilar olsada o tür yaglarin icinde omega 6 oldugu icin cok onerilmiyor diye biliyorum

3 ay kullanıp ara veriliyor tekrar 3 ay sanırım. Kullanan çok arkadaşım var cilt saç tırnak bütün vucüt çok etkileniyor kendin farkediyorsun zaten diyorlar
Bende bu sefer insallah düzenli kullamaya calisacam

Gecmis olsun cam.koruyucu cikinca olacağı tutmus...kötü olmus..insan üzülür
Gitmen icin yazmadım canim

Sok diyetler yapiyorsun
Yumurta diyeti yaptin sana gore degildi

Evde pisen seylerden saglikli beslenmeye calis
Bence herkes bunu yapmali...cabuk verilen kilo cabuk aliniyor...ve yagdan gitmiyor...

Mucizemsn canim eşin bence durumun farkinda değil...sen guzellligin icin degil bebek sahibi olabilmek icin zayiflamaya mecbursun...özellikle diyorum mecbur..eşin israr etmesin sonucts bu durum ikinizide ilgilendiriyor...

Bence sen diyetisyen esliginde gitmelisin..online degil..bizzat tartiya cikmak bence frenler seni..pizzami istedi canin yaninda çorba salatada ye...

menü saatim kızceler
uyanınca elma sirkeli ılık su

Kahvaltı 12:10
1 dilim Kepek ekmeği
1 dilim süzme peynir

Öğlen 16:00
2 haşlanmış yumurta
yeşillik, domates

Akşam 19:00
4 köfte ızgara, soda
yeşillik, domates

aralarda nescafe türk kahvesi yeşilçay
su 2 lt limonlu

sporu yazarım

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canım

Haklısın kesinlikle özür diliyorum. Tüm arkadaşlarımdan da özür diliyorum.

Çok severim çok güzel olur. ama ton balıklarının yanından geçemiyoruz fiyatlar uçuyor :) bende sık sık tavuklu yapıyorum o yüzden
Bugun yedim bende ogle yemeginde 3tane 15tl inmis şokta

Haklısın canım. İnan elimden geldikçe sağlıklı besleniyorum ben. Abur cubur tüketmiyorum. Ama arada oluyor işte böyle. Hamur işine dayanamıyorum açıkcası eşimin pek umurunda değil. Tedavi için gösterdiği tek çaba hergün kola yada enerji içeceği içerken haftada 3 4 içmeyi azaltmaktan sayıyor sağolsun. Zaten beni de hep zorlaması bu yüzden ben emek veriyorum o bişey yapmıyor vicdanını rahatlatıyor sanırım dayanamadığımıda biliyor. Bi kerecik Bi kerecik derken çok zor kilo veriyorum 10 gün sonra kontrole gidecem tedaviyi planlayacak doktor. Bilmiyorum nasıl olacak ama inan emek vermiyor değilim. Spor yapmaya çalışıyorum hep. Şu nefsime yenilmesem herşey daha da güzel olacakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…