Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diyetisyene gidiyordum canım bu 2 haftadır gitmedim. Ama dediğin gibi tekrar başlayayım. O daha çok frenler beni. Yada bol bol alternatif sunuyor. Ya eşim zayıflıyorum diye mutlu olduğunu söylüyor ama inan mutfakta şuan torba torba cipsler çikolatalar kola enerji içeceği vs var. Çerez de cabası. Kendi vazgeçemiyor bunlardan. Hepte gözümün önünde yiyor bende ya geriliyor oda değişiyorum yada oturup yiyorum beraber kendince çaba harcadığını düşünüyor para kazanıp doktora verince görevini yapmış oluyor işte. Aslında çok yol katettim. İnsülin direncim 26dan 6.8e düştü. Troid vardı o değer düzeldi. 14 kg hafifledim. Ama inan destekten çok kösteklerle yaptım bunu. Kayınvalidem mesela hep yemeğe çağırır ve ısrarla yedirir. Gitmeyince küserler. Bende bir yere kadar dayanabiliyorum. Bak aylar oldu hamburger e hiç dayanamazdım yemiyorum tadını unuttum desem yeridir. Kola içmiyorum cips yemiyorum. Çikolata genelde bitter alıyorum. Ama şu pizza olayına da son vermeliyim.

Çok severim çok güzel olur. ama ton balıklarının yanından geçemiyoruz fiyatlar uçuyor :) bende sık sık tavuklu yapıyorum o yüzden
Valla indirime girince alıyorum bende hemen canım. Şokta indirimdeudi zeytinyağlılı olan. Ama onu da dolaba koyunca yağ donuyor Bi garip oluyor ya.

Ablam ya sende aynı ben gibisin bende ne duysam kendimi aktarda buluyorum. Ha biraz kullanıyorum sonra hevesim geciyo ama aspir yağı almadım bak o nasıl faydasını gördün mü ?
Aktarla akraba olacağız yakında...bamya tohumu, ısırgan tohumu bile almışım arada bir bakıyorum bozulmuş mu diye gerisi yok...aspir bir defa denedim o kadar...her defasında bir şey almayacağım diyorum ama çok çabuk ikna oluyorum ne duysam...nolacak huzurum bu halimiz hâl değil...Allah cezamızı verecek sen uyma bana en azından...alma aspir maspir 25 TL ' ye almıştım...onun yerine yeşil çay alsaydım boşa gitmezdi...

Yaaa pizza hambuger tabiki yiceksin ama onu dengeliceksin aksama yada diger gün yerken esin cok sana yardimci olmuyo sagolsun buneee boyle evi abur cuburla donatmis keske destek olsaydi

E ozaman şu son 10 günde hayır de. Tatlı yok hamur işi yok de, eşin de bu kadar kararlı olduğunu görünce utanır o da dikkat eder, gelme manipülasyonlara, malesef fedakarlık eden hep kadınlar oluyor.

Yıkayıp kaldırınca kötü olmuyor mu???
Kurutuyorum guzelce yarisini herseyi dograyip hazir hale getiriyorum sosu yicegim kadar ekliyorum gerisini saklama kabina dolaba kaldiriyorum hicte birsey olmuyo canim

Yaaa pizza hambuger tabiki yiceksin ama onu dengeliceksin yerken esin cok sana yardimci olmuyo sagolsun buneee boyle evi abur cuburla donatmis keske destek olsaydi
Malesef kendisi nasıl olsa yakıyorum ben deyip yiyor. Aslında şekeri var ama umurunda değil. Herkes çocuklarının abur cuburundan şikayet eder bende eşimden ediyorum. Gece 2de gelip yemek yer sonra çekirdeğe oturur onun sesi de delirtiyor insanı sizi rahatsız eder mi bilmem. Yemeyince aşırı sinir bozucu. Fabrika da çalışıyor gerçekten de yakıyor kilosu yok çok fazla hafif Bi göbek var sadece. Yemeğe de düşkün özellikle Fast food ve abur cubur

Canım baya vermişsin tebrik ederim. Devamı da gelir inş. Troit bende de var. Çoğu dr tamam normal seviyede deyip gönderiyor. Ama bir dr bana normal seviyede olmasına rağmen ilacın dozunu değiştirdi gebelik planlayınca 2.5 altı olmalı dedi ve bikaç ay içinde hamile olduğumu öğrenmiştim. Aklında bulunsun

Erkek milleti iste
Sen uyma onu yermis gibi yap ucundan al

E ozaman şu son 10 günde hayır de. Tatlı yok hamur işi yok de, eşin de bu kadar kararlı olduğunu görünce utanır o da dikkat eder, gelme manipülasyonlara, malesef fedakarlık eden hep kadınlar oluyor.
Kesinlikle canım. Zaten doktorla konuşunca pişman oldum. 10 günde 60 olsam doktorda mutlu olur benim adıma. Tutacam kendimi artık. Anne olmayı pizza yemekten daha çok istiyorum çünkü

Canım benim eşim dikkat ediyor. Eve abur cubur falan getirmez. Diyarbakır'dan baklava gelmiş ne yapayım dedi işyerinde ye dedim. Afyon dan lokum gelmişti buzluğa attım. Arada çıkarıyorum yiyor. Pilav yapmıyorum ona da. Şekeri yüksek zaten.
Sen de eşinle güzel bir konuşma yap bence.

Kiz baklavayi sar sarmala bana yollasana

Benim Bi kez yüksek çıktı ilaca başladım canım sonra hep 2 nin altındaydı ilacın dozunu düşürdü yine 2nin altındaydı şimdi 12.5 mg içiyorum ama bakalım yine düşük olursa bırakabiliriz dedi. Anlık bir yükseliş olabilirmiş insülin tetiklermiş. Ne güzel rabbim nasip etmiş sana darısı başıma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…