- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Afiyet olsunBen de severim alaym,
Deneyeyim bir de zaten şu pahalı saklama kapları var ya onlara koyuyorm zaten. Biraz da yıkayıp kaldıraymKurutuyorum guzelce yarisini herseyi dograyip hazir hale getiriyorum sosu yicegim kadar ekliyorum gerisini saklama kabina dolaba kaldiriyorum hicte birsey olmuyo canim
Sagol canim yaaa ensevmedigim şey evde malzeme var ama yikıcak insan yokeline sağlık, yeşillik falan salataya doğranmaya hazır olunca mis gibi oluyor en sevdiğim
Aa neden sevmiyorsun canım?Asla ağzıma süremeyeceğim bir şey ton balığı, size afiyet olsun
Yalniz degilsin bende yiyemiyorum kokusu agir geliyorAsla ağzıma süremeyeceğim bir şey ton balığı, size afiyet olsun
Dene valla ben oyle buldum çareyi zaten oglen aksam salata yapiyorum hazir oluyo hemen çıkart soslaDeneyeyim bir de zaten şu pahalı saklama kapları var ya onlara koyuyorm zaten. Biraz da yıkayıp kaldıraym
Olacak inşallah burda hep birlikte kutlama yapacağızBenim Bi kez yüksek çıktı ilaca başladım canım sonra hep 2 nin altındaydı ilacın dozunu düşürdü yine 2nin altındaydı şimdi 12.5 mg içiyorum ama bakalım yine düşük olursa bırakabiliriz dedi. Anlık bir yükseliş olabilirmiş insülin tetiklermiş. Ne güzel rabbim nasip etmiş sana darısı başıma inşallah
Ay kıyamam sana. Bitmiştir çoktan. Bir dahakine artık.Kiz baklavayi sar sarmala bana yollasana
HadibeeeeAsla ağzıma süremeyeceğim bir şey ton balığı, size afiyet olsun
Diyarbakır'dan gelen kadayıfti Antep'ten baklava geldi. İller karışmış.Kiz baklavayi sar sarmala bana yollasana
SendemiYalniz degilsin bende yiyemiyorum kokusu agir geliyor
Ya bende kayınvalideme gönderiyorum tatlı falan olunca çoğunlukla. Konuşuyorum da marketten hep eli dolu geliyor. Benim değerlerim de sorun çıkmadı deyip çıkıyor işin içinden. Doktorla konuşacam gittiğimde belki söylerse daha çok dikkat eder oda. Basmati pirinç aldım daha sağlıklı diye tadını beğenmedi beyefendi nişasta ve şeker oranı düşük ya. Aşırı yoruyor beni. Yürüyüş derim gelmez. Tek çıkaym olmaz komşulara yalvarıyorum yada evde hallediyorum çoğunlukla çok uyumlu biri değil bu konularda.Canım benim eşim dikkat ediyor. Eve abur cubur falan getirmez. Diyarbakır'dan baklava gelmiş ne yapayım dedi işyerinde ye dedim. Afyon dan lokum gelmişti buzluğa attım. Arada çıkarıyorum yiyor. Pilav yapmıyorum ona da. Şekeri yüksek zaten.
Sen de eşinle güzel bir konuşma yap bence.
Kokusu sebep, eşim yerken ben çıkıyom odadanAa neden sevmiyorsun canım?
şimdi sakin ol derin nefes al ve sadece tadını çıkar hiç bir şey yemeBugün hiç iştahım yok iki.gundur böyleyim cnaim hiç bişey istemiyo niye böyle oldum anlamadım
ohh maşallah bol yağ yakmalar olsun inşallah canım.. eliptikin kendisi mi gösteriyor kaloriyi. benimki 1 saatte 300 anca gösteriyor... 780 ne yaparak verebilirim kestiremedim uçmam lazım1 saat eliptigimi yaptım 780 kalori yaktığımi söylüyor artık nekadar doğru bilemiyorum
Kızı uyutup evleri topliyim ama önce 1 bardak ayran iciyim 1 kaşık yulafla çünkü protein ve doğru karbonhidrat spordan sonra önemli
sen ilk geldiğinde diyetisyeninin listesini vermiştin çok güzeldi hatta 2 liste paylaştın sanki canım. ben çok beğenmiştim hatta bir ara göz atıyım bi listelerine telimdedir:)Ya haklısın hep kötü beslenmiyorum aslında. Kiloda azda olsa gidiyor ama burdaki listelere çok uyumlu değilim sanırım. Diyetisyenle çalışıyorum oda alışkın benim kaçamaklara zaten bir hafta veriyorsam Bi hafta veremiyorum. Bende bu şekilde ilerliyorum. İradesi kuvvetli biri değilim. Tamamen kopamıyorum yemektenbide hep diyet tarzı beslenmekten çabuk sıkılıyorum. Evet kendi sağlığım için yapıyorum bunu ama eşimle güzel zaman geçirmeye dayanamıyorum. Pizza yemek istiyor ve bitane alıp beraber yeriz hep ısrar ediyor yok diyemiyorum
sağol canım benimAfiyet olsun canim
sağolasın canımcımAfiyet olsun canım
yaa kokuyo ton balık yaa nasıl yiyonuz benki balığa çok düşkünüm ama konserve neden yiyemiomBugun yedim bende ogle yemeginde 3tane 15tl inmis şokta
olsun cancağızım denemesen aklında kalırdı insanoğlu böyleyizAktarla akraba olacağız yakında...bamya tohumu, ısırgan tohumu bile almışım arada bir bakıyorum bozulmuş mu diye gerisi yok...aspir bir defa denedim o kadar...her defasında bir şey almayacağım diyorum ama çok çabuk ikna oluyorum ne duysam...nolacak huzurum bu halimiz hâl değil... Allah cezamızı verecek sen uyma bana en azından...alma aspir maspir 25 TL ' ye almıştım...onun yerine yeşil çay alsaydım boşa gitmezdi...
Antepten bide askolsun simdi memem şişmezmiDiyarbakır'dan gelen kadayıfti Antep'ten baklava geldi. İller karışmış.
Aynen mikrodalgaya atıyorum 30 sn de normale dönüyor süzüyorum sonra misshiç almadım ondan bilmiyorum canım.ama zeytinyağı çabuk çözülür sanırım çıkarınca..
Tadina bakmadim ama yiyememSendemi
Su an kokuyo muydu diye bi düşünmedim değilKokusu sebep, eşim yerken ben çıkıyom odadan
İnşallah canım Allah razı olsun hepinizdenOlacak inşallah burda hep birlikte kutlama yapacağız
Tadına baksan yersin benceTadina bakmadim ama yiyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?