Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kurutuyorum guzelce yarisini herseyi dograyip hazir hale getiriyorum sosu yicegim kadar ekliyorum gerisini saklama kabina dolaba kaldiriyorum hicte birsey olmuyo canim
Deneyeyim bir de zaten şu pahalı saklama kapları var ya onlara koyuyorm zaten. Biraz da yıkayıp kaldıraym
 
eline sağlık, yeşillik falan salataya doğranmaya hazır olunca mis gibi oluyor en sevdiğim
Sagol canim yaaa ensevmedigim şey evde malzeme var ama yikıcak insan yok
Oyuzden temiz temiz dursun orda
 
Deneyeyim bir de zaten şu pahalı saklama kapları var ya onlara koyuyorm zaten. Biraz da yıkayıp kaldıraym
Dene valla ben oyle buldum çareyi zaten oglen aksam salata yapiyorum hazir oluyo hemen çıkart sosla
 
Olacak inşallah burda hep birlikte kutlama yapacağız
 
Ya bende kayınvalideme gönderiyorum tatlı falan olunca çoğunlukla. Konuşuyorum da marketten hep eli dolu geliyor. Benim değerlerim de sorun çıkmadı deyip çıkıyor işin içinden. Doktorla konuşacam gittiğimde belki söylerse daha çok dikkat eder oda. Basmati pirinç aldım daha sağlıklı diye tadını beğenmedi beyefendi nişasta ve şeker oranı düşük ya. Aşırı yoruyor beni. Yürüyüş derim gelmez. Tek çıkaym olmaz komşulara yalvarıyorum yada evde hallediyorum çoğunlukla çok uyumlu biri değil bu konularda.
 
Bugün hiç iştahım yok iki.gundur böyleyim cnaim hiç bişey istemiyo niye böyle oldum anlamadım
şimdi sakin ol derin nefes al ve sadece tadını çıkar hiç bir şey yeme yaaa arayıp bulamadığımız şey bu bizim valla canın istemeyince yemeyeceksin arkadaş
ohh maşallah bol yağ yakmalar olsun inşallah canım.. eliptikin kendisi mi gösteriyor kaloriyi. benimki 1 saatte 300 anca gösteriyor... 780 ne yaparak verebilirim kestiremedim uçmam lazım
sen ilk geldiğinde diyetisyeninin listesini vermiştin çok güzeldi hatta 2 liste paylaştın sanki canım. ben çok beğenmiştim hatta bir ara göz atıyım bi listelerine telimdedir:)
bence gayet iyi gidiyorsun. sadece kilo olarak diyette olsaydın söylenecek şeyler belliydi sana gaz vermek ikaz etmek cumaya kilo verenleri düşün haklarına girme vs. denirdi ama sen 10 gün sonra dr. diyorsun. durumun çok farklı senin hemen toparlan. toparlanmaya eşinden başla. siz bu bebiş olayını bayadır yaşıyorsanız rutin olmuş olabilir. eşinden 10 günün sözünü al evdekileride evden çıkar.
benim 19 ve 21 yaşında çocuklarım var inan hergün babaları yetmiyo bide onları seyrediyorum. ama sen tedavi süresindesin sen hepimizden çok dikkat et emi anne olacaksın inşallah rabbim nasip eder.
erkeklere bakma sen çoğu aynı sabır fedakarlık aileyi toparlama hep kadına düşüyo bu hayatta.... bili bebişin oluncada en çok senin aklın yetecek onunda her eksiğine ve en çok sen fedakarlık edeceksin her zaman o yüzden eşinden çok uzun vadeli değil kısa vadeli fedakarlıklar bekle derim :)
Afiyet olsun canim
sağol canım benim
Afiyet olsun canım
sağolasın canımcım
Bugun yedim bende ogle yemeginde 3tane 15tl inmis şokta
yaa kokuyo ton balık yaa nasıl yiyonuz benki balığa çok düşkünüm ama konserve neden yiyemiom
olsun cancağızım denemesen aklında kalırdı insanoğlu böyleyiz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…