- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Onlar kafayi yemis bakma sen onlaraSu an kokuyo muydu diye bi düşünmedim değil
Tamam bakmıyorumOnlar kafayi yemis bakma sen onlara
Soka mi gideyim simdiTadına baksan yersin bence
Hangisi uyumlu ki. Eşime akşam 50 squat yaptırdım. Yavaş yavaş başlatıyorum onu da sokacağım diyete.Ya bende kayınvalideme gönderiyorum tatlı falan olunca çoğunlukla. Konuşuyorum da marketten hep eli dolu geliyor. Benim değerlerim de sorun çıkmadı deyip çıkıyor işin içinden. Doktorla konuşacam gittiğimde belki söylerse daha çok dikkat eder oda. Basmati pirinç aldım daha sağlıklı diye tadını beğenmedi beyefendi nişasta ve şeker oranı düşük ya. Aşırı yoruyor beni. Yürüyüş derim gelmez. Tek çıkaym olmaz komşulara yalvarıyorum yada evde hallediyorum çoğunlukla çok uyumlu biri değil bu konularda.
Bende elimdekileri bitirmeye çalışıyorum ablacım sende alma gitme aktaraAktarla akraba olacağız yakında...bamya tohumu, ısırgan tohumu bile almışım arada bir bakıyorum bozulmuş mu diye gerisi yok...aspir bir defa denedim o kadar...her defasında bir şey almayacağım diyorum ama çok çabuk ikna oluyorum ne duysam...nolacak huzurum bu halimiz hâl değil... Allah cezamızı verecek sen uyma bana en azından...alma aspir maspir 25 TL ' ye almıştım...onun yerine yeşil çay alsaydım boşa gitmezdi...
Benimki de böyleydi, muhtemelen aynı yörenin insanılar, yemeyi yedirmeyi seviyorlar, hep de kalorili şeyler. Benim kv de evde yemek pişmez gibi hep dışarsan kebab, lahmacun, evde de kalorili şeyler, ne zaman diyete başlasam bir elinde lahmacun, diğer elinde pizza, ertrai gün baklava, ekler ile gelirdi. Hatta takıma girdiğimde de öyleydi, haşimato çıkınca ablası falan da baskı yapınca diyete girdi, her şeyi yiyor ama en azından artık beni baltalamıyor. Doktora söyle mutlaka aranız iyiyseYa bende kayınvalideme gönderiyorum tatlı falan olunca çoğunlukla. Konuşuyorum da marketten hep eli dolu geliyor. Benim değerlerim de sorun çıkmadı deyip çıkıyor işin içinden. Doktorla konuşacam gittiğimde belki söylerse daha çok dikkat eder oda. Basmati pirinç aldım daha sağlıklı diye tadını beğenmedi beyefendi nişasta ve şeker oranı düşük ya. Aşırı yoruyor beni. Yürüyüş derim gelmez. Tek çıkaym olmaz komşulara yalvarıyorum yada evde hallediyorum çoğunlukla çok uyumlu biri değil bu konularda.
Kız sen Ankara da değil miydin? Burada güneş var su anSoka mi gideyim simdi
Yagmur ,dolu var yarin bakayim ama yinede yiyebilecegimi sanmiyorum
Ne güzel yazmışsın canım. Kesinlikle haklısın uzun süredir de bu süreçte olduğumuzdan sıradan geliyor artık eşime de. İnan bende olacağına çok inanamıyorum ama çabalamaktan da vazgeçemiyorum. Benim tek sıkıntım kilo değil. Değerlerim düzeldi aslında ama doktor ne kadar az kilo o kadar iyi diyor. Hem hamilelik rahat geçer falan dedi heveslendirmek içinşimdi sakin ol derin nefes al ve sadece tadını çıkar hiç bir şey yemeyaaa arayıp bulamadığımız şey bu bizim valla canın istemeyince yemeyeceksin arkadaş
ohh maşallah bol yağ yakmalar olsun inşallah canım.. eliptikin kendisi mi gösteriyor kaloriyi. benimki 1 saatte 300 anca gösteriyor... 780 ne yaparak verebilirim kestiremedim uçmam lazım
sen ilk geldiğinde diyetisyeninin listesini vermiştin çok güzeldi hatta 2 liste paylaştın sanki canım. ben çok beğenmiştim hatta bir ara göz atıyım bi listelerine telimdedir:)
bence gayet iyi gidiyorsun. sadece kilo olarak diyette olsaydın söylenecek şeyler belliydi sana gaz vermek ikaz etmek cumaya kilo verenleri düşün haklarına girme vs. denirdi ama sen 10 gün sonra dr. diyorsun. durumun çok farklı senin hemen toparlan. toparlanmaya eşinden başla. siz bu bebiş olayını bayadır yaşıyorsanız rutin olmuş olabilir. eşinden 10 günün sözünü al evdekileride evden çıkar.
benim 19 ve 21 yaşında çocuklarım var inan hergün babaları yetmiyo bide onları seyrediyorum. ama sen tedavi süresindesin sen hepimizden çok dikkat et emi anne olacaksın inşallah rabbim nasip eder.
erkeklere bakma sen çoğu aynı sabır fedakarlık aileyi toparlama hep kadına düşüyo bu hayatta.... bili bebişin oluncada en çok senin aklın yetecek onunda her eksiğine ve en çok sen fedakarlık edeceksin her zaman o yüzden eşinden çok uzun vadeli değil kısa vadeli fedakarlıklar bekle derim :)
sağol canım benim
sağolasın canımcım
yaa kokuyo ton balık yaa nasıl yiyonuz benki balığa çok düşkünüm ama konserve neden yiyemiom
olsun cancağızım denemesen aklında kalırdı insanoğlu böyleyiz
2 dakika önce yagmur ve dolu vardi simdi güneş actiKız sen Ankara da değil miydin? Burada güneş var su an
Ne güzel yapmış en azından. Ben zipzip yaparken kahkaha atmaktan koştuktan düştü. Mekik çekiyorum ona da gülüp duruyorHangisi uyumlu ki. Eşime akşam 50 squat yaptırdım. Yavaş yavaş başlatıyorum onu da sokacağım diyete.Erkekler zor yaa. Puff.
Abla bı gün noldu biliyomusunşimdi sakin ol derin nefes al ve sadece tadını çıkar hiç bir şey yemeyaaa arayıp bulamadığımız şey bu bizim valla canın istemeyince yemeyeceksin arkadaş
ohh maşallah bol yağ yakmalar olsun inşallah canım.. eliptikin kendisi mi gösteriyor kaloriyi. benimki 1 saatte 300 anca gösteriyor... 780 ne yaparak verebilirim kestiremedim uçmam lazım
sen ilk geldiğinde diyetisyeninin listesini vermiştin çok güzeldi hatta 2 liste paylaştın sanki canım. ben çok beğenmiştim hatta bir ara göz atıyım bi listelerine telimdedir:)
bence gayet iyi gidiyorsun. sadece kilo olarak diyette olsaydın söylenecek şeyler belliydi sana gaz vermek ikaz etmek cumaya kilo verenleri düşün haklarına girme vs. denirdi ama sen 10 gün sonra dr. diyorsun. durumun çok farklı senin hemen toparlan. toparlanmaya eşinden başla. siz bu bebiş olayını bayadır yaşıyorsanız rutin olmuş olabilir. eşinden 10 günün sözünü al evdekileride evden çıkar.
benim 19 ve 21 yaşında çocuklarım var inan hergün babaları yetmiyo bide onları seyrediyorum. ama sen tedavi süresindesin sen hepimizden çok dikkat et emi anne olacaksın inşallah rabbim nasip eder.
erkeklere bakma sen çoğu aynı sabır fedakarlık aileyi toparlama hep kadına düşüyo bu hayatta.... bili bebişin oluncada en çok senin aklın yetecek onunda her eksiğine ve en çok sen fedakarlık edeceksin her zaman o yüzden eşinden çok uzun vadeli değil kısa vadeli fedakarlıklar bekle derim :)
sağol canım benim
sağolasın canımcım
yaa kokuyo ton balık yaa nasıl yiyonuz benki balığa çok düşkünüm ama konserve neden yiyemiom
olsun cancağızım denemesen aklında kalırdı insanoğlu böyleyiz
Gerçekten benziyorlarmış. Kayınvalidem evde yapar ama ağır yemekler yapar hep. Kömbeler içli köfteler lahmacunlar tavalar. Tatlıyı da çok seviyorlar. Bide hem ne güzel zayıflamışsın diyor sonra direncin düşecek deyip zorla yedirmeye çalışıyor.Benimki de böyleydi, muhtemelen aynı yörenin insanılar, yemeyi yedirmeyi seviyorlar, hep de kalorili şeyler. Benim kv de evde yemek pişmez gibi hep dışarsan kebab, lahmacun, evde de kalorili şeyler, ne zaman diyete başlasam bir elinde lahmacun, diğer elinde pizza, ertrai gün baklava, ekler ile gelirdi. Hatta takıma girdiğimde de öyleydi, haşimato çıkınca ablası falan da baskı yapınca diyete girdi, her şeyi yiyor ama en azından artık beni baltalamıyor. Doktora söyle mutlaka aranız iyiyse
yaaa görende her gün böyle şeyler yiyon zannedecek. ton balıklı salatayla beslion kendini kendi hakkına girme şimdiKiz baklavayi sar sarmala bana yollasana
dr. söylemek harika fikir... ayyy kaç koca ayak uyduruyordurki azdır yani...Ya bende kayınvalideme gönderiyorum tatlı falan olunca çoğunlukla. Konuşuyorum da marketten hep eli dolu geliyor. Benim değerlerim de sorun çıkmadı deyip çıkıyor işin içinden. Doktorla konuşacam gittiğimde belki söylerse daha çok dikkat eder oda. Basmati pirinç aldım daha sağlıklı diye tadını beğenmedi beyefendi nişasta ve şeker oranı düşük ya. Aşırı yoruyor beni. Yürüyüş derim gelmez. Tek çıkaym olmaz komşulara yalvarıyorum yada evde hallediyorum çoğunlukla çok uyumlu biri değil bu konularda.
hahahahh benim olmadıNe güzel yapmış en azından. Ben zipzip yaparken kahkaha atmaktan koştuktan düştü. Mekik çekiyorum ona da gülüp duruyorsen yap diyorum hiç yapamıyor yada komikleştiriyor çözemedim ki. Çok mu komik duruyorum onu da anlamadım. Olduğum yerde zıplıyorum ya böyle olmaz diyor koltuğa zıpla geri in falan. Sanki ben atletizmciyim düşeyim istiyor resmen ya koltuğa zıplamaya çalışanınız oldu mu
Yok kuzum çok gitmem...fiks menüm tarçın, yeşil çay bir de hibuskusBende elimdekileri bitirmeye çalışıyorum ablacım sende alma gitme aktara
Sırf bu yüzden bayrama kvye gitmeden mezun olmam gerek. 2 haftada besiye çekerler beniGerçekten benziyorlarmış. Kayınvalidem evde yapar ama ağır yemekler yapar hep. Kömbeler içli köfteler lahmacunlar tavalar. Tatlıyı da çok seviyorlar. Bide hem ne güzel zayıflamışsın diyor sonra direncin düşecek deyip zorla yedirmeye çalışıyor.Önceden tosunum derdi bana şimdi diyemiyor ya ondan siniri bozuluyor sanırım. Bebeğin olmamasını da hep kiloma bağlardı ki evlendiğimde 56 kg idim. Tedavilerden sonra şiştim böyle. Şimdi zayıflıyorum anlamıyorum seviniyor mu sevinmiyor mu. Ya çağırıyor oğlun gelsin anne ben yemiyim diyorum olmaz illa gel yok bizde yemeyiz o zaman. Bide bu var eşimde böyle. Ben yok deyince tamam bende yemiyorum aç kalırım deyip oturuyor. Sırf yesin diye oturuyorum yanına
Ama baklava deyinceyaaa görende her gün böyle şeyler yiyon zannedecek. ton balıklı salatayla beslion kendini kendi hakkına girme şimdi
dr. söylemek harika fikir... ayyy kaç koca ayak uyduruyordurki azdır yani...
onlar kendisi istemezse hiç bir şey yapmaz temellerinde fedakarlık yok
hahahahh benim olmadı
Aaa nasıl bir iklim oldu valla şaşırıyorum. aman çıkma sen bugünde ton balığı yemeyiver2 dakika önce yagmur ve dolu vardi simdi güneş acti
Bugun üçüncü dolu oldu burda
Hergun yedigi seyi yemeyi versin dimeAaa nasıl bir iklim oldu valla şaşırıyorum. aman çıkma sen bugünde ton balığı yemeyiver
Canım kayınvalide Maraşlı ya da Antepli mi? Ağır yemekler deyince bir de kömbe falan bu da bizden dedimGerçekten benziyorlarmış. Kayınvalidem evde yapar ama ağır yemekler yapar hep. Kömbeler içli köfteler lahmacunlar tavalar. Tatlıyı da çok seviyorlar. Bide hem ne güzel zayıflamışsın diyor sonra direncin düşecek deyip zorla yedirmeye çalışıyor.Önceden tosunum derdi bana şimdi diyemiyor ya ondan siniri bozuluyor sanırım. Bebeğin olmamasını da hep kiloma bağlardı ki evlendiğimde 56 kg idim. Tedavilerden sonra şiştim böyle. Şimdi zayıflıyorum anlamıyorum seviniyor mu sevinmiyor mu. Ya çağırıyor oğlun gelsin anne ben yemiyim diyorum olmaz illa gel yok bizde yemeyiz o zaman. Bide bu var eşimde böyle. Ben yok deyince tamam bende yemiyorum aç kalırım deyip oturuyor. Sırf yesin diye oturuyorum yanına
Ya aynı ben hibiskus harici hepsi var bendedeYok kuzum çok gitmem...fiks menüm tarçın, yeşil çay bir de hibuskus...Mate, biberiye, funda, kiraz sapı var onları bitireyim bir daha almam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?