Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hangisi uyumlu ki. Eşime akşam 50 squat yaptırdım. Yavaş yavaş başlatıyorum onu da sokacağım diyete. Erkekler zor yaa. Puff.

Bende elimdekileri bitirmeye çalışıyorum ablacım sende alma gitme aktara

Benimki de böyleydi, muhtemelen aynı yörenin insanılar, yemeyi yedirmeyi seviyorlar, hep de kalorili şeyler. Benim kv de evde yemek pişmez gibi hep dışarsan kebab, lahmacun, evde de kalorili şeyler, ne zaman diyete başlasam bir elinde lahmacun, diğer elinde pizza, ertrai gün baklava, ekler ile gelirdi. Hatta takıma girdiğimde de öyleydi, haşimato çıkınca ablası falan da baskı yapınca diyete girdi, her şeyi yiyor ama en azından artık beni baltalamıyor. Doktora söyle mutlaka aranız iyiyse

Ne güzel yazmışsın canım. Kesinlikle haklısın uzun süredir de bu süreçte olduğumuzdan sıradan geliyor artık eşime de. İnan bende olacağına çok inanamıyorum ama çabalamaktan da vazgeçemiyorum. Benim tek sıkıntım kilo değil. Değerlerim düzeldi aslında ama doktor ne kadar az kilo o kadar iyi diyor. Hem hamilelik rahat geçer falan dedi heveslendirmek için bide tedavi sürecinde hormonlar çok dalgalandığından çok dengesiz olabiliyorum aşırı tatlı krizleri falan. Tedavide uzun sürecek benim. Uzun protokol dedi. 3 4 ay yumurta toplanacakmış. Menopoz iğnesi vurulacakmışım yumurta çatlamasın büyütüp alsınlar diye. Gözümde çok büyüyor süreç. O yüzden sağlam bir bedenle girmeliyim bu sürece. İnşallah son olur ve bende kavuşurum artık mucizeme

Hangisi uyumlu ki. Eşime akşam 50 squat yaptırdım. Yavaş yavaş başlatıyorum onu da sokacağım diyete. Erkekler zor yaa. Puff.
Ne güzel yapmış en azından. Ben zipzip yaparken kahkaha atmaktan koştuktan düştü. Mekik çekiyorum ona da gülüp duruyor sen yap diyorum hiç yapamıyor yada komikleştiriyor çözemedim ki. Çok mu komik duruyorum onu da anlamadım. Olduğum yerde zıplıyorum ya böyle olmaz diyor koltuğa zıpla geri in falan. Sanki ben atletizmciyim düşeyim istiyor resmen ya koltuğa zıplamaya çalışanınız oldu mu

Abla bı gün noldu biliyomusun aklıma geldikce gülerim kendime. Eşim ton balığını çok sever bende ara ara alırım. Banada dedi ye çok gzuel neyse bı gün salata yaptım ton balığı koyup karıştırdım hem yiyorum hem diyorum ya bu aynı balığa benziyo tadı hiç beğenmedim .yiyorum yine aynısını düşünüyorum salatayı valla zor bitirmiştim bencede tadı kötü ban agore değilmiş

Gerçekten benziyorlarmış. Kayınvalidem evde yapar ama ağır yemekler yapar hep. Kömbeler içli köfteler lahmacunlar tavalar. Tatlıyı da çok seviyorlar. Bide hem ne güzel zayıflamışsın diyor sonra direncin düşecek deyip zorla yedirmeye çalışıyor. Önceden tosunum derdi bana şimdi diyemiyor ya ondan siniri bozuluyor sanırım. Bebeğin olmamasını da hep kiloma bağlardı ki evlendiğimde 56 kg idim. Tedavilerden sonra şiştim böyle. Şimdi zayıflıyorum anlamıyorum seviniyor mu sevinmiyor mu. Ya çağırıyor oğlun gelsin anne ben yemiyim diyorum olmaz illa gel yok bizde yemeyiz o zaman. Bide bu var eşimde böyle. Ben yok deyince tamam bende yemiyorum aç kalırım deyip oturuyor. Sırf yesin diye oturuyorum yanına

Kiz baklavayi sar sarmala bana yollasana
yaaa görende her gün böyle şeyler yiyon zannedecek. ton balıklı salatayla beslion kendini kendi hakkına girme şimdi
dr. söylemek harika fikir... ayyy kaç koca ayak uyduruyordurki azdır yani...
onlar kendisi istemezse hiç bir şey yapmaz temellerinde fedakarlık yok
hahahahh benim olmadı

Sırf bu yüzden bayrama kvye gitmeden mezun olmam gerek. 2 haftada besiye çekerler beni

Ama baklava deyince

Canım kayınvalide Maraşlı ya da Antepli mi? Ağır yemekler deyince bir de kömbe falan bu da bizden dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…