Karnabahar yicem zaten yemegim hazirAaa nasıl bir iklim oldu valla şaşırıyorum. aman çıkma sen bugünde ton balığı yemeyiver
Karnabahar yicem zaten yemegim hazir
Tonbaligida neymis
o zaman kv. seni yemeğe alınca anne bana diyetlik ne yaptın de.Gerçekten benziyorlarmış. Kayınvalidem evde yapar ama ağır yemekler yapar hep. Kömbeler içli köfteler lahmacunlar tavalar. Tatlıyı da çok seviyorlar. Bide hem ne güzel zayıflamışsın diyor sonra direncin düşecek deyip zorla yedirmeye çalışıyor.Önceden tosunum derdi bana şimdi diyemiyor ya ondan siniri bozuluyor sanırım. Bebeğin olmamasını da hep kiloma bağlardı ki evlendiğimde 56 kg idim. Tedavilerden sonra şiştim böyle. Şimdi zayıflıyorum anlamıyorum seviniyor mu sevinmiyor mu. Ya çağırıyor oğlun gelsin anne ben yemiyim diyorum olmaz illa gel yok bizde yemeyiz o zaman. Bide bu var eşimde böyle. Ben yok deyince tamam bende yemiyorum aç kalırım deyip oturuyor. Sırf yesin diye oturuyorum yanına
Malesef ne varsa kadınlarda var yineyaaa görende her gün böyle şeyler yiyon zannedecek. ton balıklı salatayla beslion kendini kendi hakkına girme şimdi
dr. söylemek harika fikir... ayyy kaç koca ayak uyduruyordurki azdır yani...
onlar kendisi istemezse hiç bir şey yapmaz temellerinde fedakarlık yok
hahahahh benim olmadı
onu da severim kızz afiyet olsunKarnabahar yicem zaten yemegim hazir
Tonbaligida neymis
Aynen bi yeri eksilmez dimiHergun yedigi seyi yemeyi versin dime
Kömbe mi off. annem maraşlı bayılırım.Canım kayınvalide Maraşlı ya da Antepli mi? Ağır yemekler deyince bir de kömbe falan bu da bizden dedim
Osmaniyeli canım yakın o şehirlereCanım kayınvalide Maraşlı ya da Antepli mi? Ağır yemekler deyince bir de kömbe falan bu da bizden dedim
Canımın içi, almadigim zaman aklımda kalıyor denesem iyi mi kötü mü anlarım bir şekilde.şimdi sakin ol derin nefes al ve sadece tadını çıkar hiç bir şey yemeyaaa arayıp bulamadığımız şey bu bizim valla canın istemeyince yemeyeceksin arkadaş
ohh maşallah bol yağ yakmalar olsun inşallah canım.. eliptikin kendisi mi gösteriyor kaloriyi. benimki 1 saatte 300 anca gösteriyor... 780 ne yaparak verebilirim kestiremedim uçmam lazım
sen ilk geldiğinde diyetisyeninin listesini vermiştin çok güzeldi hatta 2 liste paylaştın sanki canım. ben çok beğenmiştim hatta bir ara göz atıyım bi listelerine telimdedir:)
bence gayet iyi gidiyorsun. sadece kilo olarak diyette olsaydın söylenecek şeyler belliydi sana gaz vermek ikaz etmek cumaya kilo verenleri düşün haklarına girme vs. denirdi ama sen 10 gün sonra dr. diyorsun. durumun çok farklı senin hemen toparlan. toparlanmaya eşinden başla. siz bu bebiş olayını bayadır yaşıyorsanız rutin olmuş olabilir. eşinden 10 günün sözünü al evdekileride evden çıkar.
benim 19 ve 21 yaşında çocuklarım var inan hergün babaları yetmiyo bide onları seyrediyorum. ama sen tedavi süresindesin sen hepimizden çok dikkat et emi anne olacaksın inşallah rabbim nasip eder.
erkeklere bakma sen çoğu aynı sabır fedakarlık aileyi toparlama hep kadına düşüyo bu hayatta.... bili bebişin oluncada en çok senin aklın yetecek onunda her eksiğine ve en çok sen fedakarlık edeceksin her zaman o yüzden eşinden çok uzun vadeli değil kısa vadeli fedakarlıklar bekle derim :)
sağol canım benim
sağolasın canımcım
yaa kokuyo ton balık yaa nasıl yiyonuz benki balığa çok düşkünüm ama konserve neden yiyemiom
olsun cancağızım denemesen aklında kalırdı insanoğlu böyleyiz
Hahaha benim annem maraşlı. hatayda oturuyorlar. gerçekten yemekleri çok kalorili, yağlı. ama çok lezzetliOsmaniyeli canım yakın o şehirlerebide herşeyi çok bilir benim kayınvalidem. Bana kocaman lahana haşlayıp verdi ya zayıflatıyormuş al bunu ye diye yulaf yiyorum diye de biz onu atlara veriyoruz falan diyor. Kömbe kilo aldırmaz diyor
Kız nerde diyetlik yemek desem ne yapar kim biliro zaman kv. seni yemeğe alınca anne bana diyetlik ne yaptın de.
aslında sakin yalnız bir ara eşin yokken al karşına konuş anne ben bebek istiyorum bana yardımcı olur musun vs. bana diyetlik yemek yapar mısın de. kendini daha iyi hissedip sana yardımcı olabilir belkide. özetle ver gazı kv.ye azsenin yemeklerin güzel oluyo vs. banada diyetlik bişiler yapta midem şenlensin filan de
Lezzetine diyecek yok ya ondan dayanamıyoruzHahaha benim annem maraşlı. hatayda oturuyorlar. gerçekten yemekleri çok kalorili, yağlı. ama çok lezzetli
Sagol canımonu da severim kızz afiyet olsun
Bu konuyu kapatmak istiyorum.Lezzetine diyecek yok ya ondan dayanamıyoruz
Evet yakınız ...sofra mutfak kültürlerimiz benzerlik taşıyor. Kepekli, karabuğday unuyla yapılırsa bence de kömbe kilo yapmaz doğru söylüyor kv. Yulaf yerken Allah atlara sabır versin diyorum ben deOsmaniyeli canım yakın o şehirlerebide herşeyi çok bilir benim kayınvalidem. Bana kocaman lahana haşlayıp verdi ya zayıflatıyormuş al bunu ye diye yulaf yiyorum diye de biz onu atlara veriyoruz falan diyor. Kömbe kilo aldırmaz diyor
Ben seviyorum tadını da sürekli at yemi dedikleri için kendimi at gibi hissediyorumEvet yakınız ...sofra mutfak kültürlerimiz benzerlik taşıyor. Kepekli, karabuğday unuyla yapılırsa bence de kömbe kilo yapmaz doğru söylüyor kv. Yulaf yerken Allah atlara sabır versin diyorum ben dealistik ama un yerine onu kullanıyorum.
Yulafı en son yediğim günü hatırlıyorum. Hala aynı bulantıyı hissediyorum düşünürken bile.Evet yakınız ...sofra mutfak kültürlerimiz benzerlik taşıyor. Kepekli, karabuğday unuyla yapılırsa bence de kömbe kilo yapmaz doğru söylüyor kv. Yulaf yerken Allah atlara sabır versin diyorum ben dealistik ama un yerine onu kullanıyorum.
Benim anam da MaraşlıKömbe mi off. annem maraşlı bayılırım.
Çok şanslıyız galibaBenim anam da Maraşlı
Tambugdayin genetigiyle oynanmış diyorlar. Kara buğday Anadolu'da köylüler kullanıyor onun tohumuyla oynanmamış diye duydum. Zaten normal undan bayağı pahalı canım...Ben seviyorum tadını da sürekli at yemi dedikleri için kendimi at gibi hissediyorumtam buğday unu aldım bende evde un gerektiğinde kullanırım diye. Ama karabuğday ununu denemedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?