Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

o zaman kv. seni yemeğe alınca anne bana diyetlik ne yaptın de.
aslında sakin yalnız bir ara eşin yokken al karşına konuş anne ben bebek istiyorum bana yardımcı olur musun vs. bana diyetlik yemek yapar mısın de. kendini daha iyi hissedip sana yardımcı olabilir belkide. özetle ver gazı kv.ye az senin yemeklerin güzel oluyo vs. banada diyetlik bişiler yapta midem şenlensin filan de

Malesef ne varsa kadınlarda var yine

Canım kayınvalide Maraşlı ya da Antepli mi? Ağır yemekler deyince bir de kömbe falan bu da bizden dedim
Osmaniyeli canım yakın o şehirlere bide herşeyi çok bilir benim kayınvalidem. Bana kocaman lahana haşlayıp verdi ya zayıflatıyormuş al bunu ye diye yulaf yiyorum diye de biz onu atlara veriyoruz falan diyor. Kömbe kilo aldırmaz diyor

Canımın içi, almadigim zaman aklımda kalıyor denesem iyi mi kötü mü anlarım bir şekilde. epsom ( İngiliz tuzu) macerami biliyor musun anlatmış mıydım Eşim
Allah'tan bazı şeyleri unuttu...her duyduğum gördüğüm şeyi almamı yasaklamıştı uzun zamandır takip edemiyor beni

Hahaha benim annem maraşlı. hatayda oturuyorlar. gerçekten yemekleri çok kalorili, yağlı. ama çok lezzetli

Kız nerde diyetlik yemek desem ne yapar kim bilir biri mi söylemiş Bi yerde mi duymuş ne bana koca lahana haşlayıp verdi ye bitir zayıflatır diye Bi ara semizotu istedim hergün gidip torba torba topladı artık tiksinti geldi faydalı ama abartıyor işte ayarı yok hiç.

Evet yakınız ...sofra mutfak kültürlerimiz benzerlik taşıyor. Kepekli, karabuğday unuyla yapılırsa bence de kömbe kilo yapmaz doğru söylüyor kv. Yulaf yerken Allah atlara sabır versin diyorum ben de alistik ama un yerine onu kullanıyorum.

Ben seviyorum tadını da sürekli at yemi dedikleri için kendimi at gibi hissediyorum tam buğday unu aldım bende evde un gerektiğinde kullanırım diye. Ama karabuğday ununu denemedim hiç

Yulafı en son yediğim günü hatırlıyorum. Hala aynı bulantıyı hissediyorum düşünürken bile.

Ben seviyorum tadını da sürekli at yemi dedikleri için kendimi at gibi hissediyorum tam buğday unu aldım bende evde un gerektiğinde kullanırım diye. Ama karabuğday ununu denemedim hiç
Tambugdayin genetigiyle oynanmış diyorlar. Kara buğday Anadolu'da köylüler kullanıyor onun tohumuyla oynanmamış diye duydum. Zaten normal undan bayağı pahalı canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…