Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok şanslıyız galiba ama işte kilolaar kilolar.. birde ben ailemden uzaktayım yiyemiyorum yemeklerini çok özlüyorum..
Baba Antep ana Maraş ben de şanslıyım canım...
Biz bayağı kilo verelim memlekete gidince istediğimizi yeriz. Zor değil ki....bir hafta on günde ne kadar alacağız taş çatlasın üç kilo....o kadarına yer açalım...

Tambugdayin genetigiyle oynanmış diyorlar. Kara buğday Anadolu'da köylüler kullanıyor onun tohumuyla oynanmamış diye duydum. Zaten normal undan bayağı pahalı canım...
Hmm Bidahakine bende karabuğday alaym. Bilmiyordum bunu normal un almaktansa tambuğday alaym diye düşündüm de. Karabuğday daha mantıklı tabi. Kısırı da çok lezzetli bu arada karabuğdayın

valla en az 5 kilo daha fazla vermem lazım ki yeniden artılamayayım

Hmm Bidahakine bende karabuğday alaym. Bilmiyordum bunu normal un almaktansa tambuğday alaym diye düşündüm de. Karabuğday daha mantıklı tabi. Kısırı da çok lezzetli bu arada karabuğdayın
Aynen...Hataylilar çok kullanır. Ramazan' da her sahur sıcak kara buğdaylı pilav getirirdi öğrencilerim şaşırmıştım her gece yarısı bulgur pilavı mi pişer diye... gelenekleri öyleymiş. İlk atandigim yerdir de Hatay

Neresine atanmıştın merak ettim babamda geceleri sahurda taze pişmiş pilav yer. eğer sahura geç kalırda yiyemezse o gün acıktım der dolanır

Bende bekliyorum hocam atanmayı. Eylül ayında inşallah olur da rahatlarım. Yeniden hazırlanıyorum ama riske atmamak için. Herkes büyük ihtimal atanırsın diyor ama bakalım kısmet

Dalga geçiyor. Bizim de bir videomuz var. Atsam ölürsünüz gülmekten.

Bak çok güldüm. benim eşimde senin eşin gibi bana gülüyor. o öyle olmaz bu böyle olmaz. leslie açıyorum hiç onla olur mu vs. illa baltalayacaklar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…