Bak bende yulafi severimYulafı en son yediğim günü hatırlıyorum. Hala aynı bulantıyı hissediyorum düşünürken bile.
Baba Antep ana Maraş ben de şanslıyım canım...Çok şanslıyız galibaama işte kilolaar kilolar.. birde ben ailemden uzaktayım yiyemiyorum yemeklerini çok özlüyorum..
damak zevki der susarımBak bende yulafi severim
Geçenlerde sut,yulaf,kakao ve cok az da bal ile yiyordum bu ara bıraktım
Hmm Bidahakine bende karabuğday alaym. Bilmiyordum bunu normal un almaktansa tambuğday alaym diye düşündüm de. Karabuğday daha mantıklı tabi. Kısırı da çok lezzetli bu arada karabuğdayınTambugdayin genetigiyle oynanmış diyorlar. Kara buğday Anadolu'da köylüler kullanıyor onun tohumuyla oynanmamış diye duydum. Zaten normal undan bayağı pahalı canım...
valla en az 5 kilo daha fazla vermem lazım ki yeniden artılamayayımBaba Antep ana Maraş ben de şanslıyım canım...
Biz bayağı kilo verelim memlekete gidince istediğimizi yeriz. Zor değil ki....bir hafta on günde ne kadar alacağız taş çatlasın üç kilo....o kadarına yer açalım...
Sen ben misin yoksaYa aynı ben hibiskus harici hepsi var bendede
Aynen...Hataylilar çok kullanır. Ramazan' da her sahur sıcak kara buğdaylı pilav getirirdi öğrencilerim şaşırmıştım her gece yarısı bulgur pilavı mi pişer diye... gelenekleri öyleymiş. İlk atandigim yerdir de HatayHmm Bidahakine bende karabuğday alaym. Bilmiyordum bunu normal un almaktansa tambuğday alaym diye düşündüm de. Karabuğday daha mantıklı tabi. Kısırı da çok lezzetli bu arada karabuğdayın
Neresine atanmıştın merak ettimAynen...Hataylilar çok kullanır. Ramazan' da her sahur sıcak kara buğdaylı pilav getirirdi öğrencilerim şaşırmıştım her gece yarısı bulgur pilavı mi pişer diye... gelenekleri öyleymiş. İlk atandigim yerdir de Hatay
Yaza kadar hedefimize ulaşmakla kalmıyor bir de beş kilo daha veriyoruz anlaştik mi kaçımkalorimvalla en az 5 kilo daha fazla vermem lazım ki yeniden artılamayayım
Yayladağı şekerim...Neresine atanmıştın merak ettimbabamda geceleri sahurda taze pişmiş pilav yer. eğer sahura geç kalırda yiyemezse o gün acıktım der dolanır
Bende bekliyorum hocam atanmayı. Eylül ayında inşallah olur da rahatlarım. Yeniden hazırlanıyorum ama riske atmamak için. Herkes büyük ihtimal atanırsın diyor ama bakalım kısmetAynen...Hataylilar çok kullanır. Ramazan' da her sahur sıcak kara buğdaylı pilav getirirdi öğrencilerim şaşırmıştım her gece yarısı bulgur pilavı mi pişer diye... gelenekleri öyleymiş. İlk atandigim yerdir de Hatay
ımmm mis gibidir orası daYayladağı şekerim...
Canımsın ya bende seni sevdim he dedim gitti beeeYaza kadar hedefimize ulaşmakla kalmıyor bir de beş kilo daha veriyoruz anlaştik mi kaçımkalorimçok sevdim muhabbetini sen de sevdiysen he deyiver nolcek sankim
Ben deSendemi
Dalga geçiyor.Ne güzel yapmış en azından. Ben zipzip yaparken kahkaha atmaktan koştuktan düştü. Mekik çekiyorum ona da gülüp duruyorsen yap diyorum hiç yapamıyor yada komikleştiriyor çözemedim ki. Çok mu komik duruyorum onu da anlamadım. Olduğum yerde zıplıyorum ya böyle olmaz diyor koltuğa zıpla geri in falan. Sanki ben atletizmciyim düşeyim istiyor resmen ya koltuğa zıplamaya çalışanınız oldu mu
Atsana azıcık gülelimDalga geçiyor.Bizim de bir videomuz var. Atsam ölürsünüz gülmekten.
Bak çok güldüm. benim eşimde senin eşin gibi bana gülüyor. o öyle olmaz bu böyle olmaz. leslie açıyorum hiç onla olur mu vs. illa baltalayacaklar yaNe güzel yapmış en azından. Ben zipzip yaparken kahkaha atmaktan koştuktan düştü. Mekik çekiyorum ona da gülüp duruyorsen yap diyorum hiç yapamıyor yada komikleştiriyor çözemedim ki. Çok mu komik duruyorum onu da anlamadım. Olduğum yerde zıplıyorum ya böyle olmaz diyor koltuğa zıpla geri in falan. Sanki ben atletizmciyim düşeyim istiyor resmen ya koltuğa zıplamaya çalışanınız oldu mu
Ah bu erkekler ahhDalga geçiyor.Bizim de bir videomuz var. Atsam ölürsünüz gülmekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?