Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen hafta yapılmadı adım yoklaması yoksa yenmiştim

Canım olur inş. Kısaca sana kendi sürecimi anlatayım. Evlendikten 1 yıl sonra çocuk düşündük. Ben bir kaç ayda olur sanıyordum. her ay umut bekle bekle sayısız testler. Bir baktım 1 yıl dolmuş eşimle ayrıntılı testleri yaptık hiç bir sorun yoktu. Yumurta takibi yapıldı olmadı sonra aşılama yapıldı tutmadı.Tam 2 yıl böyle geçti. Doktor bu ay ara verelim diğer adete gel dedi. Tamam olmuyor dedim kabullendim durumu. adeti bekle bekle olmadım eşim habire ısrar ediyor test yap diye yapmadım. 5 gün geçince sırf eşim sormasın umutlanmasın dedim test yaptım kopkoyu 2 çizgi şok olduk. Dünyalar bizim oldu. Neyse sorunsuz güzel bir gebelik 9 ay geçti bebeğimizin her şeyi hazırdı. Bir gün kontrole gittim tam 39.haftamda. Doktor muayene etti acil sezaryen dedi. Girdim sezaryana çıktım bebek yok. Doğum yaptım kucağım boş çıktım hastaneden. Ben sezaryana girince eşim koşup arabadan bebeğin çantasını getirmiş bir bakmış ablam ağlıyor. O kadar zor bir durum ki anlatamam. Allah düşmanıma bile vermesin. . Bu gebelik sürecim böyle bitti 6 ay korun dedi dr. 6 ay sonra korka korka tekrar istedik ilk 2 ay olmadı eşime dedim gel önceki yumurta takibi aşılama vs yapalım yaza kadar yazın okul kapanınca tüp bebek tedavisine başlayalım. Gerçekten bekleyecek gücüm yoktu ilk yumurta takibinde hamile olduğumu öğrendim. 3 ayda pozitif sonucu gördüm Çok şükürbin şükür sağlıkla doğdu kızım. Şimdi 3.5 yaşında. 1 yıl önce yine hamile olduğumu öğrendim o da dış gebelik oldu tekrar ameliyat oldum. Yani bu da benim imtihanım diyorum. Düşün ilk çocuğum yaşasaydı haftaya doğum günü olacaktı tam 5 yaşı bitecekti. Nasip olmazsa olmuyor.

Menüm;

Sabah; 10.00

2 yumurta, 1 muz, çatalla yulaf, karıştırıp omlet, keknaras bir şey +kırmısı biber+havuç

Ara; 15 badem

Ara; 2 kaşık yulaf suyla pişti içine 1 tk fıstık ezmesi+ yarım kivi

Akşam ; 18.45 bitiş

80 gr tavuk, 12 yk pırasa kavurması, salata

su; 2 lt detoks

Allah korumuş cnm yaaa
Cok gecmis olsun, başın sagolsun cnm

Su şimdilik 2 litre

Spor 30 dk pilates 20 dk karın egzersizi N Nidsalii
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim

Eline sağlık canım.

Çok kötü olmuş canım. Ben de cesaret edip her şeyi yiyip içmem. Korkarım ya. Bu arada meslektaşız.

Çok geçmiş olsun canım çok zor zamanlar geçirmişsin. Ama şükürler olsun rabbim bir evlat nasip etmiş. Yine olur inşallah hepimizin sınavı farklı tabii rabbim başarıyla geçmeyi nasip etsin. Ben evlendiğim günden itibaren hep çocuk istedim. Kimyasal gebelik yaşadım Bi kere sonra olmadı. Dediğin gibi aşılama yumurta takipleri vs ama yok. 1.5 yıl sonra tüp bebek denendi yine olmadı ameliyat oldum olmadı. 4 kez tüp bebek denedim hep hüsran. Hamile kalmanın nasıl bir duygu olduğunu bile hissedemedim hiç. Başlarda bişey yok dediler sonra erken menapoz diyen oldu sonra yok ne alaka yumurta var dediler bir sürü cümle duydum ama net bir sorundan bahseden olmadı hiç. En son 20 kg almış insülin ve troid olan biri olarak kalakaldım. Bu seferde doktor zayıfla değerlerin düzelsin öyle tedaviye başlarız dedi. Bunlarda tamam şimdi yine ameliyat oldum. Kontrol var işte sonra yine tedavi başlayacak bakalım. Allahtan ümit kesilmez sağlığım ve psikolojim yettiği sürece çabalayacağım. Allah büyük İsteyen herkese de nasip etsin rabbim. Senin güzeller güzeli kızına da kardeş versin inşallah

Eksi getirecek menümü iftiharla sunarım:)
Kahvaltı 10.30 chia tohumlu puding (1 bardak süt ,1,5 kaşık chia 10 tane kuru üzüm,10 tane fıstık tarçın kakou )

13.30
1 bardak ayran 2 kaşık yulaf koydum

16.30
6 kaşık nohut yemeği
4 kaşık pul biber naneli yoğurt
1 demet maydanoz salatası çörek otu kattım içine

19.30
6 kaşık yoğurt (2 kaşık yulaf nane pulbiber, keten tohumu i içindekiler)

1 saat eliptik
3.5 lt su
2 bardak yeşil çay
2 fincan kahve

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim

Ya cok hossun valla ne guzel ne samimi yazmissin öyle ❤❤ bende tam simdi 50 kilo olsam nasil olurum diye hayaller kuruyordum... hepimiz yaza hedefe ulaşalım insallah. Kışa Allah kerim

Ya cok hossun valla ne guzel ne samimi yazmissin öyle ❤❤ bende tam simdi 50 kilo olsam nasil olurum diye hayaller kuruyordum... hepimiz yaza hedefe ulaşalım insallah. Kışa Allah kerim
O senin hoşluğun olursun canım ya 55 nedir ki..elli beş günde tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…