Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok kötü olmuş canım. Ben de cesaret edip her şeyi yiyip içmem. Korkarım ya. Bu arada meslektaşız.
Geçti gitti şükür çok teşekkür ederim canım.... Allah esirgesin bizi bir musibet .......... bengisucum branş mi sınıf mı senin ? Takımda bayağı öğretmenimiz var da aklımda tutamıyorum seni unitmicim ama nickin çok güzel...torunum için gelin hanım sorarsa söyleyebilirim. anlami da çok güzel...

Eliptik kendi gösteriyor canım km olarakta 7 km gösterdi ... Bilmiyorum ki nekadar doğru ama iyi terliyorum

Bak çok güldüm. benim eşimde senin eşin gibi bana gülüyor. o öyle olmaz bu böyle olmaz. leslie açıyorum hiç onla olur mu vs. illa baltalayacaklar ya
Ondan bizim evde de var...surekli babali ogullu dalga geciyordi..çözümü onlarin yaninda yapmamak ta buldum.sabah uyurlerken yapiyorum
sok oldum okurken..Allah korumus valla

Ondan bizim evde de var...surekli babali ogullu dalga geciyordi..çözümü onlarin yaninda yapmamak ta buldum.sabah uyurlerken yapiyorum

sok oldum okurken..Allah korumus valla
Sulişim örnek olayım diye sürekli anlatıyorum canım...her şey herkesin bünyesine fayda sağlamıyor. Doktor önermeden yapmamak lazım... Allah'a emanet yaşıyoruz emin ol...

Sabah 7.30
2 kucuk dilim.mercimek ekmegi
Bol yesiilik bir domates peynir 4 zeytin

Ara
Bir avuctan biraz fazla leblebi kuru uzum az findik badem karisimi..A101 çiğ kokteyl var tavsiye ederim..

Öğle 13:15
2 kase mercimek corbasi
3 kasik yogurt

Ara
Yarim ayva 1 incir 1 kayısı

Aksam 18.30
Bir kepce corba
Balık salata

Su 2.5 litre
Spor
30 dk eva
1000 zip

Z zipzip E Elif_Eylul

Sulişim örnek olayım diye sürekli anlatıyorum canım...her şey herkesin bünyesine fayda sağlamıyor. Doktor önermeden yapmamak lazım... Allah'a emanet yaşıyoruz emin ol...
Canim öyle valla...hic insanin aklina gelmez bu yasadiklarin...gercekten her şeyi denemek cok tehlikeli..hele hele başkasına önermek

Afiyet olsun canım

Kahvaltı yok bu menuyle yarın kesinlikle eksi gelir....pizzanın hamuru ince olduğu için karbonhidrat oranı az oluyor. Bir de akşam yemedigin için hiç korkma...

Kahvaltı yok bu menuyle yarın kesinlikle eksi gelir....pizzanın hamuru ince olduğu için karbonhidrat oranı az oluyor. Bir de akşam yemedigin için hiç korkma...
İnşallah telafi etmişimdir cuma günü eksi görmek için ne gerekiyorsa yapacam diyetisyen listesi ile devam edecem bu 3 günü

Başın sağolsun canım.. Allah ailene sana güzel ömür nasıp etsin..
Afiyet olsun canım
Rabbim kısa zamanda kucağını doldursun insallah canım..
Süpersin.. bol eksi olsun❤
O senin hoşluğun olursun canım ya 55 nedir ki..elli beş günde tamamdır
Böyle diyince çok iyi geldi kulağıma. Günde 250 gram versem tamamım yani
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…