Geçti gitti şükür çok teşekkür ederim canım.... Allah esirgesin bizi bir musibet ..........Çok kötü olmuş canım. Ben de cesaret edip her şeyi yiyip içmem. Korkarım ya. Bu arada meslektaşız.
Ortada anlaşalım bir hurma olsunSağol canım kahvenin yanına 5 tane fındık 2 tane hurma yiyebilir miyim sence artı görürmüyüm bu saatte yiyince
Bence yiyebilirsin canimSağol canım kahvenin yanına 5 tane fındık 2 tane hurma yiyebilir miyim sence artı görürmüyüm bu saatte yiyince
Bence sorun yok abla 2hurma 5findiktan bisey olmazOrtada anlaşalım bir hurma olsun
Filiz' in gönlünden ne kopar bakalım
Eliptik kendi gösteriyor canım km olarakta 7 km gösterdi ... Bilmiyorum ki nekadar doğru ama iyi terliyorumşimdi sakin ol derin nefes al ve sadece tadını çıkar hiç bir şey yemeyaaa arayıp bulamadığımız şey bu bizim valla canın istemeyince yemeyeceksin arkadaş
ohh maşallah bol yağ yakmalar olsun inşallah canım.. eliptikin kendisi mi gösteriyor kaloriyi. benimki 1 saatte 300 anca gösteriyor... 780 ne yaparak verebilirim kestiremedim uçmam lazım
sen ilk geldiğinde diyetisyeninin listesini vermiştin çok güzeldi hatta 2 liste paylaştın sanki canım. ben çok beğenmiştim hatta bir ara göz atıyım bi listelerine telimdedir:)
bence gayet iyi gidiyorsun. sadece kilo olarak diyette olsaydın söylenecek şeyler belliydi sana gaz vermek ikaz etmek cumaya kilo verenleri düşün haklarına girme vs. denirdi ama sen 10 gün sonra dr. diyorsun. durumun çok farklı senin hemen toparlan. toparlanmaya eşinden başla. siz bu bebiş olayını bayadır yaşıyorsanız rutin olmuş olabilir. eşinden 10 günün sözünü al evdekileride evden çıkar.
benim 19 ve 21 yaşında çocuklarım var inan hergün babaları yetmiyo bide onları seyrediyorum. ama sen tedavi süresindesin sen hepimizden çok dikkat et emi anne olacaksın inşallah rabbim nasip eder.
erkeklere bakma sen çoğu aynı sabır fedakarlık aileyi toparlama hep kadına düşüyo bu hayatta.... bili bebişin oluncada en çok senin aklın yetecek onunda her eksiğine ve en çok sen fedakarlık edeceksin her zaman o yüzden eşinden çok uzun vadeli değil kısa vadeli fedakarlıklar bekle derim :)
sağol canım benim
sağolasın canımcım
yaa kokuyo ton balık yaa nasıl yiyonuz benki balığa çok düşkünüm ama konserve neden yiyemiom
olsun cancağızım denemesen aklında kalırdı insanoğlu böyleyiz
Ondan bizim evde de var...surekli babali ogullu dalga geciyordi..çözümü onlarin yaninda yapmamak ta buldum.sabah uyurlerken yapiyorumBak çok güldüm. benim eşimde senin eşin gibi bana gülüyor. o öyle olmaz bu böyle olmaz. leslie açıyorum hiç onla olur mu vs. illa baltalayacaklar ya
Bak dünürüm şimdi Yitik Şifa kitabını her nasılsa okudum mu...o kadar yapılması gereken güzel uygulamaları sen geç epsom tuzuna gözünü dik...
Eczaneleri gez gez yok...hele bir de aktara sorayım dedim buldum mu ohhh değme keyfime. Koş koş eve gel...ertesi sabah salı günü dersim yok ...bu iki yıl önce oluyor.
Neyse efendim sabah erkenden kalktım bir bardak suda belirtilen ölçüde erittim aç karnına bir dikişte ben tamamım. Ama nasıl mutluyum... çünküm bağırsaklarım temizlenecek her ne varsa içinde kurtulacağım. Bu arada eşim de okuluna gidecek banyoda tıraş oluyor... Onu öptüm hadi iyi nöbetler iyi dersler dedim gittim yatağa ...Abooo bir baş dönmesi , bulantı zor attım kendimi tuvalete...hem istifra hem ishal....eşim tam çıkmak üzere ..ben banyoda yerde bağırdım geldi...ondan sonrasi kapkaranlık... ölüyorum nefes alamıyorum diyorum ... uzatmadan ambulans geldi... tansiyon dört , nabız çok düşük...yolda damar yolu açılıp serum verilmiş.. kendime geldigimde doktor affedersin a.........mıçtı. Eşim iki dakika ile çiksaymiş evden ben tahtalı köye.... Kardiyolojiye gittim ikinci doktor da ......miçti. Ne bir de öğretmen mi diye bastılar fırçayı...öğretmenlerin hata yapması sayılmıyor mu dedim...yok dediler ...Niye yaptın dediler kilo vermek kabız olmamak için dedim...O günden sonra eşim ot mot , başka bir şey içmeyeceksin dedi...Yitik Şifa kitabını duyduğumda gördüğümde dikenlerim tüy tüy olur hâlâ...bu meret tuz da bir tek bende böyle bir şey yaptı kime sorduysam hastanelik olan yok...üç gün boyunca affedersin yeşil yeşil çıkardım ama alttan değil üstten...sanırım tersligin sebebi benim...
Sulişim örnek olayım diye sürekli anlatıyorum canım...her şey herkesin bünyesine fayda sağlamıyor. Doktor önermeden yapmamak lazım... Allah'a emanet yaşıyoruz emin ol...Ondan bizim evde de var...surekli babali ogullu dalga geciyordi..çözümü onlarin yaninda yapmamak ta buldum.sabah uyurlerken yapiyorum
sok oldum okurken..Allah korumus valla
Canim öyle valla...hic insanin aklina gelmez bu yasadiklarin...gercekten her şeyi denemek cok tehlikeli..hele hele başkasına önermekSulişim örnek olayım diye sürekli anlatıyorum canım...her şey herkesin bünyesine fayda sağlamıyor. Doktor önermeden yapmamak lazım... Allah'a emanet yaşıyoruz emin ol...
Yiyecek ekmek, yakacak yağimiz varmış demek kiAllah korumuş cnm yaaa
Afiyet olsun canımSabah 7.30
2 kucuk dilim.mercimek ekmegi
Bol yesiilik bir domates peynir 4 zeytin
Ara
Bir avuctan biraz fazla leblebi kuru uzum az findik badem karisimi..A101 çiğ kokteyl var tavsiye ederim..
Öğle 13:15
2 kase mercimek corbasi
3 kasik yogurt
Ara
Yarim ayva 1 incir 1 kayısı
Aksam 18.30
Bir kepce corba
Balık salata
Su 2.5 litre
Spor
30 dk eva
1000 zip
Z zipzip E Elif_Eylul
Kahvaltı yok bu menuyle yarın kesinlikle eksi gelir....pizzanın hamuru ince olduğu için karbonhidrat oranı az oluyor. Bir de akşam yemedigin için hiç korkma...
İnşallah telafi etmişimdirKahvaltı yok bu menuyle yarın kesinlikle eksi gelir....pizzanın hamuru ince olduğu için karbonhidrat oranı az oluyor. Bir de akşam yemedigin için hiç korkma...
Başın sağolsun canım.. Allah ailene sana güzel ömür nasıp etsin..Canım olur inş. Kısaca sana kendi sürecimi anlatayım. Evlendikten 1 yıl sonra çocuk düşündük. Ben bir kaç ayda olur sanıyordum. her ay umut bekle bekle sayısız testler. Bir baktım 1 yıl dolmuş eşimle ayrıntılı testleri yaptık hiç bir sorun yoktu. Yumurta takibi yapıldı olmadı sonra aşılama yapıldı tutmadı.Tam 2 yıl böyle geçti. Doktor bu ay ara verelim diğer adete gel dedi. Tamam olmuyor dedim kabullendim durumu. adeti bekle bekle olmadım eşim habire ısrar ediyor test yap diye yapmadım. 5 gün geçince sırf eşim sormasın umutlanmasın dedim test yaptım kopkoyu 2 çizgi şok olduk. Dünyalar bizim oldu. Neyse sorunsuz güzel bir gebelik 9 ay geçti bebeğimizin her şeyi hazırdı. Bir gün kontrole gittim tam 39.haftamda. Doktor muayene etti acil sezaryen dedi. Girdim sezaryana çıktım bebek yok. Doğum yaptım kucağım boş çıktım hastaneden. Ben sezaryana girince eşim koşup arabadan bebeğin çantasını getirmiş bir bakmış ablam ağlıyor. O kadar zor bir durum ki anlatamam. Allah düşmanıma bile vermesin. . Bu gebelik sürecim böyle bitti 6 ay korun dedi dr. 6 ay sonra korka korka tekrar istedik ilk 2 ay olmadı eşime dedim gel önceki yumurta takibi aşılama vs yapalım yaza kadar yazın okul kapanınca tüp bebek tedavisine başlayalım. Gerçekten bekleyecek gücüm yoktu ilk yumurta takibinde hamile olduğumu öğrendim. 3 ayda pozitif sonucu gördüm Çok şükürbin şükür sağlıkla doğdu kızım. Şimdi 3.5 yaşında. 1 yıl önce yine hamile olduğumu öğrendim o da dış gebelik oldu tekrar ameliyat oldum. Yani bu da benim imtihanım diyorum. Düşün ilk çocuğum yaşasaydı haftaya doğum günü olacaktı tam 5 yaşı bitecekti. Nasip olmazsa olmuyor.
Afiyet olsun canımMenüm;
Sabah; 10.00
2 yumurta, 1 muz, çatalla yulaf, karıştırıp omlet, keknaras bir şey +kırmısı biber+havuç
Ara; 15 badem
Ara; 2 kaşık yulaf suyla pişti içine 1 tk fıstık ezmesi+ yarım kivi
Akşam ; 18.45 bitiş
80 gr tavuk, 12 yk pırasa kavurması, salata
su; 2 lt detoks
Rabbim kısa zamanda kucağını doldursun insallah canım..Çok geçmiş olsun canım çok zor zamanlar geçirmişsin. Ama şükürler olsun rabbim bir evlat nasip etmiş. Yine olur inşallahhepimizin sınavı farklı tabii rabbim başarıyla geçmeyi nasip etsin. Ben evlendiğim günden itibaren hep çocuk istedim. Kimyasal gebelik yaşadım Bi kere sonra olmadı. Dediğin gibi aşılama yumurta takipleri vs ama yok. 1.5 yıl sonra tüp bebek denendi yine olmadı ameliyat oldum olmadı. 4 kez tüp bebek denedim hep hüsran. Hamile kalmanın nasıl bir duygu olduğunu bile hissedemedim hiç. Başlarda bişey yok dediler sonra erken menapoz diyen oldu sonra yok ne alaka yumurta var dediler bir sürü cümle duydum ama net bir sorundan bahseden olmadı hiç. En son 20 kg almış insülin ve troid olan biri olarak kalakaldım. Bu seferde doktor zayıfla değerlerin düzelsin öyle tedaviye başlarız dedi. Bunlarda tamam şimdi yine ameliyat oldum. Kontrol var işte sonra yine tedavi başlayacak bakalım. Allahtan ümit kesilmez sağlığım ve psikolojim yettiği sürece çabalayacağım. Allah büyük İsteyen herkese de nasip etsin rabbim. Senin güzeller güzeli kızına da kardeş versin inşallah
Süpersin.. bol eksi olsun❤Eksi getirecek menümü iftiharla sunarım:)
Kahvaltı 10.30 chia tohumlu puding (1 bardak süt ,1,5 kaşık chia 10 tane kuru üzüm,10 tane fıstık tarçın kakou )
13.30
1 bardak ayran 2 kaşık yulaf koydum
16.30
6 kaşık nohut yemeği
4 kaşık pul biber naneli yoğurt
1 demet maydanoz salatası çörek otu kattım içine
19.30
6 kaşık yoğurt (2 kaşık yulaf nane pulbiber, keten tohumu i içindekiler)
1 saat eliptik
3.5 lt su
2 bardak yeşil çay
2 fincan kahve
Böyle diyince çok iyi geldi kulağıma. Günde 250 gram versem tamamım yaniO senin hoşluğunolursun canım ya 55 nedir ki..elli beş günde tamamdır
Afiyet olsun canım
Ara
Bir avuctan biraz fazla leblebi kuru uzum az findik badem karisimi..A101 çiğ kokteyl var tavsiye ederim..
2 kase mercimek corbasi
3 kasik yogurt
Ara
Aksam 18.30
Bir kepce corba
Balık salata
Su 2.5 litre
Spor
30 dk eva
1000 zip
Z zipzip E Elif_Eylul
Ara
2 kase mercimek corbasi
3 kasik yogurt
Ara
Aksam 18.30
Bir kepce corba
Balık salata
Su 2.5 litre
Spor
30 dk eva
1000 zip
Z zipzip E Elif_Eylul
Yeter ki iste. Yaparsın.İnşallah telafi etmişimdircuma günü eksi görmek için ne gerekiyorsa yapacam diyetisyen listesi ile devam edecem bu 3 günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?