- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canimMenü
Sabah 7.30
2 yumurtadan omlet
Öğle 12.30
1 tabak kuru fasulye
5 kaşık b.pilavi
Aksam 7.00
1 tabak kuru fasulye
1 dilim tb ekmeği
3 litre su
1 kupa bitki çayı
SPOR
5000 adım
300 zıpzıp
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Afiyet olsun canımMenü
Sabah 7.30
2 yumurtadan omlet
Öğle 12.30
1 tabak kuru fasulye
5 kaşık b.pilavi
Aksam 7.00
1 tabak kuru fasulye
1 dilim tb ekmeği
3 litre su
1 kupa bitki çayı
SPOR
5000 adım
300 zıpzıp
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Cok zor şeyler yasamissin canimCanım olur inş. Kısaca sana kendi sürecimi anlatayım. Evlendikten 1 yıl sonra çocuk düşündük. Ben bir kaç ayda olur sanıyordum. her ay umut bekle bekle sayısız testler. Bir baktım 1 yıl dolmuş eşimle ayrıntılı testleri yaptık hiç bir sorun yoktu. Yumurta takibi yapıldı olmadı sonra aşılama yapıldı tutmadı.Tam 2 yıl böyle geçti. Doktor bu ay ara verelim diğer adete gel dedi. Tamam olmuyor dedim kabullendim durumu. adeti bekle bekle olmadım eşim habire ısrar ediyor test yap diye yapmadım. 5 gün geçince sırf eşim sormasın umutlanmasın dedim test yaptım kopkoyu 2 çizgi şok olduk. Dünyalar bizim oldu. Neyse sorunsuz güzel bir gebelik 9 ay geçti bebeğimizin her şeyi hazırdı. Bir gün kontrole gittim tam 39.haftamda. Doktor muayene etti acil sezaryen dedi. Girdim sezaryana çıktım bebek yok. Doğum yaptım kucağım boş çıktım hastaneden. Ben sezaryana girince eşim koşup arabadan bebeğin çantasını getirmiş bir bakmış ablam ağlıyor. O kadar zor bir durum ki anlatamam. Allah düşmanıma bile vermesin. . Bu gebelik sürecim böyle bitti 6 ay korun dedi dr. 6 ay sonra korka korka tekrar istedik ilk 2 ay olmadı eşime dedim gel önceki yumurta takibi aşılama vs yapalım yaza kadar yazın okul kapanınca tüp bebek tedavisine başlayalım. Gerçekten bekleyecek gücüm yoktu ilk yumurta takibinde hamile olduğumu öğrendim. 3 ayda pozitif sonucu gördüm Çok şükürbin şükür sağlıkla doğdu kızım. Şimdi 3.5 yaşında. 1 yıl önce yine hamile olduğumu öğrendim o da dış gebelik oldu tekrar ameliyat oldum. Yani bu da benim imtihanım diyorum. Düşün ilk çocuğum yaşasaydı haftaya doğum günü olacaktı tam 5 yaşı bitecekti. Nasip olmazsa olmuyor.
Afiyet olsun canımBugunku menum
Sabah 12:00
2 haşlanmış yumurta
1.5 dilim tb ekmegi
Peynir zeytin
Sekersiz cay
Akşam 18:00
Bir tabak kuru fasulye
Bir kase yoğurt
Bir elma
Ara (yatana kadar)
Yesilcay
Biraz leblebi
2 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
(Sporu sonra yazicam)
Afiyet olsun canımSabah 10.45
Yağda yumurta , 3-4 adet domates, bir parça dere otu zeytin , 1 parmak boyutunda peynir ,
2 adet biber 2 dilim tbe
ara 14.00 1 fincan Türk kahvesi
ara 16.15 1 adet meyveli bar 2 dilim elma
akşam 18.30 1.5 tabak kuru fasülye yanında soğan domates söğüş 1 dilim tbe
İlerleyen vakit sütlü kahve
su 2lt
Spor 6656 adım
Zipzip- Elif Eylulalii
Sabah gecmis yapmaya usendim simdi 25 sayfalik gecmis beni bekliyor
Yarina 25 sayfa olcak 50 sayfaYarin sabah okurum galiba tembellik modum acik bugun
Sabaha 3 sayfa birikiyor yada 5Yarina 25 sayfa olcak 50 sayfa
Gerci cokta kimse yok artik muhabbet etmeye
Ah yavrum neler yaşamışsınCanım olur inş. Kısaca sana kendi sürecimi anlatayım. Evlendikten 1 yıl sonra çocuk düşündük. Ben bir kaç ayda olur sanıyordum. her ay umut bekle bekle sayısız testler. Bir baktım 1 yıl dolmuş eşimle ayrıntılı testleri yaptık hiç bir sorun yoktu. Yumurta takibi yapıldı olmadı sonra aşılama yapıldı tutmadı.Tam 2 yıl böyle geçti. Doktor bu ay ara verelim diğer adete gel dedi. Tamam olmuyor dedim kabullendim durumu. adeti bekle bekle olmadım eşim habire ısrar ediyor test yap diye yapmadım. 5 gün geçince sırf eşim sormasın umutlanmasın dedim test yaptım kopkoyu 2 çizgi şok olduk. Dünyalar bizim oldu. Neyse sorunsuz güzel bir gebelik 9 ay geçti bebeğimizin her şeyi hazırdı. Bir gün kontrole gittim tam 39.haftamda. Doktor muayene etti acil sezaryen dedi. Girdim sezaryana çıktım bebek yok. Doğum yaptım kucağım boş çıktım hastaneden. Ben sezaryana girince eşim koşup arabadan bebeğin çantasını getirmiş bir bakmış ablam ağlıyor. O kadar zor bir durum ki anlatamam. Allah düşmanıma bile vermesin. . Bu gebelik sürecim böyle bitti 6 ay korun dedi dr. 6 ay sonra korka korka tekrar istedik ilk 2 ay olmadı eşime dedim gel önceki yumurta takibi aşılama vs yapalım yaza kadar yazın okul kapanınca tüp bebek tedavisine başlayalım. Gerçekten bekleyecek gücüm yoktu ilk yumurta takibinde hamile olduğumu öğrendim. 3 ayda pozitif sonucu gördüm Çok şükürbin şükür sağlıkla doğdu kızım. Şimdi 3.5 yaşında. 1 yıl önce yine hamile olduğumu öğrendim o da dış gebelik oldu tekrar ameliyat oldum. Yani bu da benim imtihanım diyorum. Düşün ilk çocuğum yaşasaydı haftaya doğum günü olacaktı tam 5 yaşı bitecekti. Nasip olmazsa olmuyor.
Kim demişYarina 25 sayfa olcak 50 sayfa
Gerci cokta kimse yok artik muhabbet etmeye
Gelmiş geçmiş olsun. Bu epsom tuzu neymiş öyle tansiyonu yerle bir etmişBak dünürüm şimdi Yitik Şifa kitabını her nasılsa okudum mu...o kadar yapılması gereken güzel uygulamaları sen geç epsom tuzuna gözünü dik...
Eczaneleri gez gez yok...hele bir de aktara sorayım dedim buldum mu ohhh değme keyfime. Koş koş eve gel...ertesi sabah salı günü dersim yok ...bu iki yıl önce oluyor.
Neyse efendim sabah erkenden kalktım bir bardak suda belirtilen ölçüde erittim aç karnına bir dikişte ben tamamım. Ama nasıl mutluyum... çünküm bağırsaklarım temizlenecek her ne varsa içinde kurtulacağım. Bu arada eşim de okuluna gidecek banyoda tıraş oluyor... Onu öptüm hadi iyi nöbetler iyi dersler dedim gittim yatağa ...Abooo bir baş dönmesi , bulantı zor attım kendimi tuvalete...hem istifra hem ishal....eşim tam çıkmak üzere ..ben banyoda yerde bağırdım geldi...ondan sonrasi kapkaranlık... ölüyorum nefes alamıyorum diyorum ... uzatmadan ambulans geldi... tansiyon dört , nabız çok düşük...yolda damar yolu açılıp serum verilmiş.. kendime geldigimde doktor affedersin a.........mıçtı. Eşim iki dakika ile çiksaymiş evden ben tahtalı köye.... Kardiyolojiye gittim ikinci doktor da ......miçti. Ne bir de öğretmen mi diye bastılar fırçayı...öğretmenlerin hata yapması sayılmıyor mu dedim...yok dediler ...Niye yaptın dediler kilo vermek kabız olmamak için dedim...O günden sonra eşim ot mot , başka bir şey içmeyeceksin dedi...Yitik Şifa kitabını duyduğumda gördüğümde dikenlerim tüy tüy olur hâlâ...bu meret tuz da bir tek bende böyle bir şey yaptı kime sorduysam hastanelik olan yok...üç gün boyunca affedersin yeşil yeşil çıkardım ama alttan değil üstten...sanırım tersligin sebebi benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?