- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Ayy ne kadar güzel zayıflamışsın. Tebrik ediyorum. Peki yürüyüş ya da spor ne yapıyordun??Canim ben gecen sene ocak ayinda girdim takima 85le basladim 68.gecikti sanirim mezun oldumZipzip- bilir kac ayda mezun oldum 5 yada 6 olmasi lazim ama gene girdim 2ay öncesi 65 düstum simdide 65 68 arasi geziyorum
Ben hep 3ogun beslendim aralarimida yaptim ac kalmadim ama cok ekmek duskunu degilim yemem mesela pirinc makarna tarzi seyler yemem
Ooooooo spormu hemde nasilAt ne kadar güzel zayıflamışsın. Tebrik ediyorum. Peki yürüyüş ya da spor ne yapıyordun??
Çok normal vücut kendini hazırlamış herşeyi kurmuş bir anda parçalanıyor her şeyregl öncesi ben çok agrestif oluyorum. bilmiyorum sanki ben anksiyete geçiriyorum.
7 kullandım ben canım sen istersen 5 koy 5 bardak çıkıyor çünkü 1 litre sute7 tane çok degilmi 4 diye okumustum
Sağol canım benim 1 litre süt içine 7 yeşil çay koydum ama 5 te koyulabilir.Tebrik ederim canım harika bir eksi görmüşsünYarın bendw yapmayı düşünüyorum nasıl yaptın sütlü yeşilcayi
Kiz 7tane cok degilmi gercekten 1bucuk litreye 3tane yesil cay atiliyo sallama taylan tumelimi ne onun sayfasinda7 kullandım ben canım sen istersen 5 koy 5 bardak çıkıyor çünkü 1 litre sute
Merhaba canim valla biz donuyoruz burdaMerhaba....kuzucuklar.....nasilsiniz...sabahtan beri anca firsat buldum.okuyup yazmaya evde is bitmiyo ben okulda dinleniyorum sanirim...sizin karlar bize soguk getirdi...sabah acayip ruzgarli soguktu hava şimdi bitaz dindi isindi ortalık
Merhaba canim burasida sabahtan beri buzgibiMerhaba....kuzucuklar.....nasilsiniz...sabahtan beri anca firsat buldum.okuyup yazmaya evde is bitmiyo ben okulda dinleniyorum sanirim...sizin karlar bize soguk getirdi...sabah acayip ruzgarli soguktu hava şimdi bitaz dindi isindi ortalık
Ay ben çok attım ozamanKiz 7tane cok degilmi gercekten 1bucuk litreye 3tane yesil cay atiliyo sallama taylan tumelimi ne onun sayfasinda
Kiz başın dönmedimiAy ben çok attım ozamanbirdahakine daha az atım bari
Yoo canım dönmedi hiçKiz başın dönmedimi
Heeee iyi ozamanYoo canım dönmedi hiçaçlıktan çok midem guruldadi okadar
Selam canim burasiSelqm kızlar uğrayamadım küçük k kızımla parka gittik oynadı biraz şimdi uyutuyorum sporuma başlayacağım
Burası da biraz esiyor ama dün söz verdim sabah gözünü açar açmaz anne hadi parka dediSelam canim burasi
Benimkide agliyo disarda yagmur yagyo dondurma istiyomus bizimkiBurası da biraz esiyor ama dün söz verdim sabah gözünü açar açmaz anne hadi parka dedi
Offfff o dondurmayı hiç söyleme benim kız babaya sipariş veriyor çilekli dondurma aldık biraz yedi neyseki sonra unuttuBenimkide agliyo disarda yagmur yagyo dondurma istiyomus bizimki
Yerlerde yatiyo şuandaOfffff o dondurmayı hiç söyleme benim kız babaya sipariş veriyor çilekli dondurma aldık biraz yedi neyseki sonra unuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?