Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy ne kadar güzel zayıflamışsın. Tebrik ediyorum. Peki yürüyüş ya da spor ne yapıyordun??

regl öncesi ben çok agrestif oluyorum. bilmiyorum sanki ben anksiyete geçiriyorum.
Çok normal vücut kendini hazırlamış herşeyi kurmuş bir anda parçalanıyor her şey
Aynı bizim her yeri temizleyip çocukların iki saniyede alt üst etmesi gibi
Düşün halimizi vücut da hormonlar tavan yapmış herşey parçalanacak diye kriz geçiriyor

Tebrik ederim canım harika bir eksi görmüşsün Yarın bendw yapmayı düşünüyorum nasıl yaptın sütlü yeşilcayi
Sağol canım benim 1 litre süt içine 7 yeşil çay koydum ama 5 te koyulabilir.
Tencerede kaynattim dinlendirdim soğuyunca içtim her 2 saate 1 bardak türk kahvesi sade ve çay şekersiz su serbest yemek kesinlikle yasak

Merhaba....kuzucuklar.....nasilsiniz...sabahtan beri anca firsat buldum.okuyup yazmaya evde is bitmiyo ben okulda dinleniyorum sanirim...sizin karlar bize soguk getirdi...sabah acayip ruzgarli soguktu hava şimdi bitaz dindi isindi ortalık

7 kullandım ben canım sen istersen 5 koy 5 bardak çıkıyor çünkü 1 litre sute
Kiz 7tane cok degilmi gercekten 1bucuk litreye 3tane yesil cay atiliyo sallama taylan tumelimi ne onun sayfasinda

Merhaba....kuzucuklar.....nasilsiniz...sabahtan beri anca firsat buldum.okuyup yazmaya evde is bitmiyo ben okulda dinleniyorum sanirim...sizin karlar bize soguk getirdi...sabah acayip ruzgarli soguktu hava şimdi bitaz dindi isindi ortalık
Merhaba canim valla biz donuyoruz burda

Merhaba canim burasida sabahtan beri buzgibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…