Valla öyle oldu ama gece 3te anca uyuyabiliyorum. Eşim gece 2 de geliyor işten. Onu bekliyorum mecburen.bu saatte kalktım deme bak kıskanırım
Burda da aşırı yqğmur yağıyor şuandaGüneş cikti burda...parka geldik...tam.bahar havası surekli degisiyor...sadece hirka yi bile cikarttik
Ne kadar dogru amaBütün zengin arkadaşlarıma selam olsun haydi bakalım en cok kim yürümüş en cok kim zengin
Gülünmeyecek şeyede güleriz ya bazen :)
Eki Görüntüle 2803448
bu detoksta kuruyemişte vardı diye hatırlıyorum yemedin mi.. yeşilçay hakkaten fazla olmuş dün gece uyuyabildin mi:)Sağol canım benim
Onu arastirman lazım Google amcadan
Bir litre süt içine 7 tane paket olduğu için yeşil çay atıyorum kaynatıp indiriyorum ocaktan ve 2 saate 1 bardak içiyorum başka birşey yemek yok türk kahvesi sade ve çay şekersiz serbest bol su icmen lazım birde okadar canim
sen ne fenasın sennnnnnnnnnnnnnnn benide böyle çağırmıştın
çok dikkatlisin güzel tespit. doğru olmasına imkan yok bence ama30 dk yürüyüşle 30 squat ayni kalorimi yakıyormuş
yaaaa hayatta beklemem ama eskiden olsa beklerdim evlilikler eskidikçe kendine yöneliyor kadınlarValla öyle oldu ama gece 3te anca uyuyabiliyorum. Eşim gece 2 de geliyor işten. Onu bekliyorum mecburen.
Kaç yaşındaydı senin yavru cnmBenimkide agliyo disarda yagmur yagyo dondurma istiyomus bizimki
55 kilo olan biri, normal tempolu bir yürüyüş yaptığında 30 dakikada yaklaşık 120 kalori yakmaktadır. 80-110 kilo aralığındaki kişiler ise, normal tempolu yürüyüşlerinde yine 30 dakikada yaklaşık 200 kalori yakıyor diyebiliriz.30 dk yürüyüşle 30 squat ayni kalorimi yakıyormuş
27aylik canim 1ay once memeyi biraktik emzik biberon hic emmediKaç yaşındaydı senin yavru cnm
Benimki emdiği için hala bisey tutturunca meme veriyim sana diyorum ikna oluyor:)
Bizde sadece emiyiruz en geç ramazandan sonra biraktirip gece deliksiz uyku nasılmış tatmak istiyorum27aylik canim 1ay once memeyi biraktik emzik biberon hic emmedi
Kötü mü oldu bak ne guzel zayiflattik senibu detoksta kuruyemişte vardı diye hatırlıyorum yemedin mi.. yeşilçay hakkaten fazla olmuş dün gece uyuyabildin mi:)
sen ne fenasın sennnnnnnnnnnnnnnn benide böyle çağırmıştınE eyinas63 gel bacım gel gelen zayıflıyo açlık garantili sayfa
çok dikkatlisin güzel tespit. doğru olmasına imkan yok bence ama
yaaaa hayatta beklemem ama eskiden olsa beklerdim evlilikler eskidikçe kendine yöneliyor kadınlar
Afiyet olsun canımo zamannnn menüm gelsinnnnnnnnnnnnn
uyanınca elma sirkeli ılık su
kahvaltı 09:00
1 simit ( valla kuşhan yazmış bende yedim bana öyle bakmayınöğlendi ben sabah yedim)
öğlen 13:00
1 dilim arpa ekmeği
1 dilim peynir
bol yeşillik, domates ve ayran
akşam 19:00
tavuk haşlama, soda ve salata
aralarda türk kahvesi nescafe içiyorum ve bu ara doymak bilmiyorum hep aç geziyorum hayır olsun. 1 simit arkası bile açtım resmen
su 2 lt. limonlu
sporu yazarım dün spor yoktu
N Nidsalii
Ben onu yaptim ve rahatim artik cok sukur 2yasinu geçtikten sonra cok zor oluyoBizde sadece emiyiruz en geç ramazandan sonra biraktirip gece deliksiz uyku nasılmış tatmak istiyorum
emziriyorken belki ani acıkmaların oluyordur illaki ama tadını çıkar bence bir kadının en hızlı kg. verebileceği bir süreç varsa oda emzirme dönemi gerçektenBizde sadece emiyiruz en geç ramazandan sonra biraktirip gece deliksiz uyku nasılmış tatmak istiyorum
güzel oldu güzel oldu güzel olduuuuuuuuuuuuuuKötü mü oldu bak ne guzel zayiflattik seni
Afiyet olsun canım
Bende gormustum o diyette 1tane simit vardi afiyet olsun canimo zamannnn menüm gelsinnnnnnnnnnnnn
uyanınca elma sirkeli ılık su
kahvaltı 09:00
1 simit ( valla kuşhan yazmış bende yedim bana öyle bakmayınöğlendi ben sabah yedim)
öğlen 13:00
1 dilim arpa ekmeği
1 dilim peynir
bol yeşillik, domates ve ayran
akşam 19:00
tavuk haşlama, soda ve salata
aralarda türk kahvesi nescafe içiyorum ve bu ara doymak bilmiyorum hep aç geziyorum hayır olsun. 1 simit arkası bile açtım resmen
su 2 lt. limonlu
sporu yazarım dün spor yoktu
N Nidsalii
Benimde yeni sayılmaz aslında 5 yıl Olcak ama alışkanlık iştebu detoksta kuruyemişte vardı diye hatırlıyorum yemedin mi.. yeşilçay hakkaten fazla olmuş dün gece uyuyabildin mi:)
sen ne fenasın sennnnnnnnnnnnnnnn benide böyle çağırmıştınE eyinas63 gel bacım gel gelen zayıflıyo açlık garantili sayfa
çok dikkatlisin güzel tespit. doğru olmasına imkan yok bence ama
yaaaa hayatta beklemem ama eskiden olsa beklerdim evlilikler eskidikçe kendine yöneliyor kadınlar
Allah kolaylik versin canımBeynim uyuştu gözlerim şaşılaştı resmen
Küçük kızım diş çıkarıyor ayrıca 2 yaş sendromunda bi de nazar değdi herhalde sebepsiz ağlama krizleri var bu hafta. Evde misafirde var okul filan iyice daraldım. İlk bulduğum fırsatta başımı yastığa koymak istiyorum ama koyamıyorum. Diyet yapsamda spor yapamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?