Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu detoksta kuruyemişte vardı diye hatırlıyorum yemedin mi.. yeşilçay hakkaten fazla olmuş dün gece uyuyabildin mi:)
E eyinas63
Uzun süredir bizi takip ediyorsun gel birlikte kilo verelim
sen ne fenasın sennnnnnnnnnnnnnnn benide böyle çağırmıştın E eyinas63 gel bacım gel gelen zayıflıyo açlık garantili sayfa
30 dk yürüyüşle 30 squat ayni kalorimi yakıyormuş
çok dikkatlisin güzel tespit. doğru olmasına imkan yok bence ama
Valla öyle oldu ama gece 3te anca uyuyabiliyorum. Eşim gece 2 de geliyor işten. Onu bekliyorum mecburen.
yaaaa hayatta beklemem ama eskiden olsa beklerdim evlilikler eskidikçe kendine yöneliyor kadınlar

30 dk yürüyüşle 30 squat ayni kalorimi yakıyormuş
55 kilo olan biri, normal tempolu bir yürüyüş yaptığında 30 dakikada yaklaşık 120 kalori yakmaktadır. 80-110 kilo aralığındaki kişiler ise, normal tempolu yürüyüşlerinde yine 30 dakikada yaklaşık 200 kalori yakıyor diyebiliriz.

Ortalama kiloda olan bir insan 30 dakikalık squat egzersizi ile yaklaşık 230 kalori yakacaktır.

diyor google amca

o zamannnn menüm gelsinnnnnnnnnnnnn
uyanınca elma sirkeli ılık su

kahvaltı 09:00
1 simit ( valla kuşhan yazmış bende yedim bana öyle bakmayın öğlendi ben sabah yedim)

öğlen 13:00
1 dilim arpa ekmeği
1 dilim peynir
bol yeşillik, domates ve ayran

akşam 19:00
tavuk haşlama, soda ve salata

aralarda türk kahvesi nescafe içiyorum ve bu ara doymak bilmiyorum hep aç geziyorum hayır olsun. 1 simit arkası bile açtım resmen

su 2 lt. limonlu
sporu yazarım dün spor yoktu
N Nidsalii

Kötü mü oldu bak ne guzel zayiflattik seni

Afiyet olsun canım

Bizde sadece emiyiruz en geç ramazandan sonra biraktirip gece deliksiz uyku nasılmış tatmak istiyorum
emziriyorken belki ani acıkmaların oluyordur illaki ama tadını çıkar bence bir kadının en hızlı kg. verebileceği bir süreç varsa oda emzirme dönemi gerçekten
Kötü mü oldu bak ne guzel zayiflattik seni

Afiyet olsun canım
güzel oldu güzel oldu güzel olduuuuuuuuuuuuuu

teşekkürler canım

Bende gormustum o diyette 1tane simit vardi afiyet olsun canim

Benimde yeni sayılmaz aslında 5 yıl Olcak ama alışkanlık işte sabaha kadar çalıştığında da uyuyamıyorum

Beynim uyuştu gözlerim şaşılaştı resmen
Küçük kızım diş çıkarıyor ayrıca 2 yaş sendromunda bi de nazar değdi herhalde sebepsiz ağlama krizleri var bu hafta. Evde misafirde var okul filan iyice daraldım. İlk bulduğum fırsatta başımı yastığa koymak istiyorum ama koyamıyorum . Diyet yapsamda spor yapamıyorum.

Allah kolaylik versin canım
Spor yapamiyorum diye uzulme yediklerine dikkat zaten yoğunsun kilo verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…