ben yazdim dünkü menümüDün menuler eksik yazilmis ...
Geçmiş olsun canım yapmicaksin dime söz verBen bugün spor yapmayayım. Karnım ağrıyor regli nedeniyle. Kaslar bugün dinlensin.
Söz veremem şuan iyi değilim azcik toparlarsam yaparım.Geçmiş olsun canım yapmicaksin dime söz ver
Dunku beslenmemin sonucumu yoksa eliptiktenmi bilmiyorum ama tartıda müthiş bir eksi gördüm
Dünden bugüne tam 1 kilo gitmiş
vay anasını kızlar çok tebrik ederim ikinizideDünkü süt detoksu ise yaramış kızlar tam 1 kg vermişimacil durumlarda çok işe yarıyor bu inşallah geri almam bu kiloda devam ederim vermeye ilk defa süt detoksu bu kadar kilo verdirdi 600 800 veriyordum da 1 kg iyi oldu böyle 75 e inmiş oldum
Emziren anneler içinde uygun mu nasıl bu süt detoks u tarif verirmisin tebrik ederim bu aradaDünkü süt detoksu ise yaramış kızlar tam 1 kg vermişimacil durumlarda çok işe yarıyor bu inşallah geri almam bu kiloda devam ederim vermeye ilk defa süt detoksu bu kadar kilo verdirdi 600 800 veriyordum da 1 kg iyi oldu böyle 75 e inmiş oldum
Bende aynı durumdayım şimdilik sıkıntı Yök ama bakalım 2 gün İçin ne olurregle 4 gün var. tartım 2 gün sonra. iki gün öncesi tartıyı etkiler mi ?
çok geçmiş olsun . geçince yaparsin :)Ben bugün spor yapmayayım. Karnım ağrıyor regli nedeniyle. Kaslar bugün dinlensin.
regl öncesi ben çok agrestif oluyorum. bilmiyorum sanki ben anksiyete geçiriyorum.Bende aynı durumdayım şimdilik sıkıntı Yök ama bakalım 2 gün İçin ne olur
Yeşilçay iç canım, limonlu su bide ödemini atar belki.regle 4 gün var. tartım 2 gün sonra. iki gün öncesi tartıyı etkiler mi ?
yeşilçayi almadim yanima.Yeşilçay iç canım, limonlu su bide ödemini atar belki.
Ne çayı siyah çay mı? Diyette siyah çay çok önerilmiyor diye biliyorum eğer öyleyse canım.yeşilçayi almadim yanima.
ama şimdiden 5 bardak çay içtim.
evet açık şekersiz içiyorum işyerinde hemdeNe çayı siyah çay mı? Diyette siyah çay çok önerilmiyor diye biliyorum eğer öyleyse canım.
Afiyet olsun canım ama çok içme. ''Gün içerisinde aşırı tüketilen çay; sinir bozukluğu, kabızlık, yüksek tansiyon, el titremesi, baş ağrısı, sıkıntı ve uykusuzluğa neden olabilmektedir.'' bak alıntı yaptım.evet açık şekersiz içiyorum işyerinde hemde
Sağol migim.çok geçmiş olsun . geçince yaparsin :)
Yarın tartıda arti bekliyorum ama asıl detoksu yarın yapicagim için eksiye düşerim cnmvay anasını kızlar çok tebrik ederim ikinizide
ama bugün hızlıca geri alabileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz haberiniz ola bugün çok dikkat edin
Afiyet olsun canım bayılıyorum hafif geçen menülereKahvaltı 11:00
Sahanda 2 yumurta+5 zeytin +
1 parça kaşar+Salatalık havuç
15:00 2 kuru incir 5 badem 5 fındık
Akşam 17:00
1 kase yoğurt çorba +Salata+8 yk yeşil fasulye
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?