- 8 Aralık 2020
- 27
- 140
- 8
Hosgeldin canım tekrardan en son aralikda gelmissinKızlar selam tekrardan ben.. çok uzun zaman oldu girmeyeli ama sağlık problemlerim ile uğraşıyordum. Nasılsınız?Tekrardan başladım bugün..
1saattir 2gozü 2cesme agliyo basima agri girdi cildircam ayni durumdayimBeynim uyuştu gözlerim şaşılaştı resmen
Küçük kızım diş çıkarıyor ayrıca 2 yaş sendromunda bi de nazar değdi herhalde sebepsiz ağlama krizleri var bu hafta. Evde misafirde var okul filan iyice daraldım. İlk bulduğum fırsatta başımı yastığa koymak istiyorum ama koyamıyorum. Diyet yapsamda spor yapamıyorum.
Daha mi dondurma krizi1saattir 2gozü 2cesme agliyo basima agri girdi cildircam ayni durumdayim
2kulah yedi simdi gene cesmeyle oynucakmis sular buz gibi 2kere ust degistikDaha mi dondurma krizi
Hosbuldum canim tesekkur ederimHosgeldin canım tekrardan en son aralikda gelmissin
Gecmis olsun insallah daha iyisindir
Bugun tutturma günü desene..Allah kolaylik sabir versin2kulah yedi simdi gene cesmeyle oynucakmis sular buz gibi 2kere ust degistik
Çok geçmiş olsun...Allah şifa versinHosbuldum canim tesekkur ederimevet maalesef aralıktan bu yana cok da kilo aldim.. kactim hatirlamiyorum o sıra ama suan 68.4 üm.. mide tümörümden sonra bide üstüne dün hipotiroidim varmis onu söyledi dr Biara hastaneye gidip ilaca baslicam. Hareketsizdim cok. Bugün artik gozum korktu ev isleri yaptim su ictim bol aksam da yürüyüs yapıcam 1 saat. Bakalim ne olcak allahim kimseyi hastaneye dusurmesin cokkkk zor cokkkk
Cook gecmis olsun Allah sifa versin canımHosbuldum canim tesekkur ederimevet maalesef aralıktan bu yana cok da kilo aldim.. kactim hatirlamiyorum o sıra ama suan 68.4 üm.. mide tümörümden sonra bide üstüne dün hipotiroidim varmis onu söyledi dr Biara hastaneye gidip ilaca baslicam. Hareketsizdim cok. Bugün artik gozum korktu ev isleri yaptim su ictim bol aksam da yürüyüs yapıcam 1 saat. Bakalim ne olcak allahim kimseyi hastaneye dusurmesin cokkkk zor cokkkk
Yandik bugun yani sagol canimBugun tutturma günü desene..Allah kolaylik sabir versin
Neden ?1saattir 2gozü 2cesme agliyo basima agri girdi cildircam ayni durumdayim
Çok geçmiş olsunHosbuldum canim tesekkur ederimevet maalesef aralıktan bu yana cok da kilo aldim.. kactim hatirlamiyorum o sıra ama suan 68.4 üm.. mide tümörümden sonra bide üstüne dün hipotiroidim varmis onu söyledi dr Biara hastaneye gidip ilaca baslicam. Hareketsizdim cok. Bugün artik gozum korktu ev isleri yaptim su ictim bol aksam da yürüyüs yapıcam 1 saat. Bakalim ne olcak allahim kimseyi hastaneye dusurmesin cokkkk zor cokkkk
Afiyet olsun canımHazir yemegimi yemisken yazayim
Sabah 9.00
1 yağda yumurta
Domates salatalik yeşillik biber
Közlenmiş biber patlıcan
Peynir
Yarim pogaca buyuklugunda hashasli corek(cok guzel koktu az yedim ama)
Meyve tabagi (1 portakal 1kucuk.elma yarim ayva)3 kisi yedik
Ara 12.30
Dünden süte islattigim 2 incir 1 kayisi 1 k keci boynuzu tozu 1 k chia+keten tohumu 1 k yulaf...bizzt yaptim yedim yaninda bir dilim kizartilmis tb ekmegi
Aksam 16.00
Kabak kavurmasi baharatli 3-4 kasik yoğurt
Salata icine 2 kasikta misir koydum
Su 2+1 olur
İlerleyen saatlerde acıkırsam bir avuc kuruyemiş yicem
Afiyet olsun canimHazir yemegimi yemisken yazayim
Sabah 9.00
1 yağda yumurta
Domates salatalik yeşillik biber
Közlenmiş biber patlıcan
Peynir
Yarim pogaca buyuklugunda hashasli corek(cok guzel koktu az yedim ama)
Meyve tabagi (1 portakal 1kucuk.elma yarim ayva)3 kisi yedik
Ara 12.30
Dünden süte islattigim 2 incir 1 kayisi 1 k keci boynuzu tozu 1 k chia+keten tohumu 1 k yulaf...bizzt yaptim yedim yaninda bir dilim kizartilmis tb ekmegi
Aksam 16.00
Kabak kavurmasi baharatli 3-4 kasik yoğurt
Salata icine 2 kasikta misir koydum
Su 2+1 olur
İlerleyen saatlerde acıkırsam bir avuc kuruyemiş yicem
Tamam canim misafirlerin gidene kadar izin kullanabilirsin
Bizimkide dışarı çıkmak istedi çıktık kapıya açtım hava soğuk bak annecim dedim içeri geçelim dedim .
Yeeee gitsin izin verdim benim yerimede ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?