Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kiz hersey aldim yagmurda dışarı ciktik olsun gideriz diyo dondurma dolabini biliyo hayir annecim yok desemde kasiyer cocugun elinden tuttu getirdi bugun cildircam sanirim

YAbi
Kiz hersey aldim yagmurda dışarı ciktik olsun gideriz diyo dondurma dolabini biliyo hayir annecim yok desemde kasiyer cocugun elinden tuttu getirdi bugun cildircam sanir
Ya benimkide öyle dondurna dolabını biliyor yazın kaç defa gitti yapıştı ustune dogru kollarını açarak bı kere tam dolabın önüne yere yattı ben öyle durumda kasiyerlere diyorum ki bunlar satilmiyo dimi onlarda satılmıyor deyince çekiniyor biraz ama tabi ağlamaya son gaz devam

Çakalki bunlar kasiyer olmazsa dede nene bulur ister
Pazarda gecen amcasina amca bana para versene annem oyuncak almiyo diyo

Yakinda hunimin bir boy büyüğünü takicam kafama abla zaten evde delirdim
Aman Filizim sokakta delirme evde delir
Al kırbacı eline bizim afyon sucuğunu bir güzel hallet hazır delirmişken. Eylül delirtmistir kesin di mi...iyi işte herifi de aradan çıkar...sana taktik bu işi salonda yapma... öbür türlü bir şey derse fantezi dersin...yoksa cezadan yirtamazsin.

Allah seni napmasin abla
2gündür tırlattigim kesindir

Çakalki bunlar kasiyer olmazsa dede nene bulur ister
Pazarda gecen amcasina amca bana para versene annem oyuncak almiyo diyo
Son bir ayda 3 araba almisligim var marketten önüne kitap koyuyorum arabaları görmesin diye goruyo arkadaş çok fenalar istersen alma yıkar ortalığı

İki gündür ne eder ne etmezsin bilmiyorum ki...anlat ablana kimseye sölemem ben bilirsin en fazla iki mahalle duyar .. Niye tirlattin bacım
Ahh abla ahh hangini anlatsam kocayimi bebeyimi büyük cocuklarimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…