- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kiz hersey aldim yagmurda dışarı ciktik olsun gideriz diyo dondurma dolabini biliyo hayir annecim yok desemde kasiyer cocugun elinden tuttu getirdi bugun cildircam sanirimBizimkide dışarı çıkmak istedi çıktık kapıya açtım hava soğuk bak annecim dedim içeri geçelim dedim .
(Tamm )dedi şimdi çizgi filim izliyo .
Dondurmaya benzer çikolatalar var onlardan bulabilirsen al .
He vallaaa abla nasilda dikkatini cekmis33333 sayfadayiz okuyun bakın dudaginiz ergen kızların selfie yaptığı dudak gibi oluyor
Patron çıldırdıYeeee gitsin izin verdim benim yerimede ye
Yakinda hunimin bir boy büyüğünü takicam kafama ablaPatron çıldırdı
Son sayfayı bulayım diye yazarken bir baktım dudağım şekilli şüküllü oluyorHe vallaaa abla nasilda dikkatini cekmis
Son sayfayı bulayım diye yazarken bir baktım dudağım şekilli şüküllü oluyor
Hatıra kalsın dedim ....bir dahaki sayfamız
333333 olana kadar kim öle kim kala
Ozellikle baklava
Ya benimkide öyle dondurna dolabını biliyor yazın kaç defa gitti yapıştı ustune dogru kollarını açarakKiz hersey aldim yagmurda dışarı ciktik olsun gideriz diyo dondurma dolabini biliyo hayir annecim yok desemde kasiyer cocugun elinden tuttu getirdi bugun cildircam sanir
O kadar sayfayi görmeyelim abla yaaSon sayfayı bulayım diye yazarken bir baktım dudağım şekilli şüküllü oluyor
Hatıra kalsın dedim ....bir dahaki sayfamız
333333 olana kadar kim öle kim kala
Çakalki bunlar kasiyer olmazsa dede nene bulur isterYAbi
Ya benimkide öyle dondurna dolabını biliyor yazın kaç defa gitti yapıştı ustune dogru kollarını açarakbı kere tam dolabın önüne yere yattı ben öyle durumda kasiyerlere diyorum ki bunlar satilmiyo dimi onlarda satılmıyor deyince çekiniyor biraz ama tabi ağlamaya son gaz devam
Aman Filizim sokakta delirme evde delirYakinda hunimin bir boy büyüğünü takicam kafama ablazaten evde delirdim
Allah seni napmasin ablaAman Filizim sokakta delirme evde delir
Al kırbacı eline bizim afyon sucuğunu bir güzel hallet hazır delirmişken. Eylül delirtmistir kesin di mi...iyi işte herifi de aradan çıkar...sana taktik bu işi salonda yapma...öbür türlü bir şey derse fantezi dersin...yoksa cezadan yirtamazsin.
Daha murvetini göreceğiz dur kaptanım...ne demek istediğini anladım ben ...O kadar sayfayi görmeyelim abla yaa
Çakalki bunlar kasiyer olmazsa dede nene bulur ister
Pazarda gecen amcasina amca bana para versene annem oyuncak almiyo diyo
Abla 2 yilda yoruldum o sayfalara gelebilir miyiz bilmiyorum yaniDaha murvetini göreceğiz dur kaptanım...ne demek istediğini anladım ben ...yağma yok öyle
İki gündür ne eder ne etmezsin bilmiyorum ki...Allah seni napmasin abla
2gündür tırlattigim kesindir
Ahh abla ahh hangini anlatsam kocayimi bebeyimi büyük cocuklarimiİki gündür ne eder ne etmezsin bilmiyorum ki...anlat ablana kimseye sölemem ben bilirsin en fazla iki mahalle duyar .. Niye tirlattin bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?