Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar yarın tartı günü çok heyecanlıyımmm. bu hafta tuttum kendimi ptesiden beri tartılmadım. yarın sabah bana da sürpriz olacak bakalım ne olacak.. herkes suyunu içiyor mu bugün bolca
Valla bravo...ben hergun tartılıyorum...yatarken mutlaka tartılıyorum sabahi tartimi az cok tahmin edebiliyorum

Valla bravo...ben hergun tartılıyorum...yatarken mutlaka tartılıyorum sabahi tartimi az cok tahmin edebiliyorum
Kiz nasil tahmin ediyosun butun gun yedin ictin farzet kackilo arti geliyo sabaha nekadar gidiyo
Tok tartiya binilirmi

Normalde ben de öyleyim ama tartıyı kaldırdım yapmicam dedim. her gün tartılmak motivasyon kaybı yapabilyormuş o yüzden bi de böyle deneyeyim dedim. aslında motivem tam ama olsun değişiklik olsun. yarın çok eksiler diliyorum herkese

Kiz nasil tahmin ediyosun butun gun yedin ictin farzet kackilo arti geliyo sabaha nekadar gidiyo
Tok tartiya binilirmi
Kız doğru söylüyo sulis bende tartılınca tahmin edebiliyorum ha tamı tamına değil ama atıyorum yatarken 63.00 isem sabah 62,4 falan gelirim diyorum genelde öyle de oluyor.

Kız doğru söylüyo sulis bende tartılınca tahmin edebiliyorum ha tamı tamına değil ama atıyorum yatarken 63.00 isem sabah 62,4 falan gelirim diyorum genelde öyle de oluyor.
Anaaa ben yapamam ama tokta tartilmam

Tok tartiya binilirmi
Saat 9-9.30 gibi sıvı alimini kesiyorum..yatana kadar 11 oluyor...iç camasiriyla tartılıyorum..sabah wc den sonra hic biseysiz tartılıyorum.1-1.5 kilo arasında fark ediyor..hergun bu sekilde tartildigim için artik tahmin etmem kolay oluyor

Vaybeeee

Tokken kimse beni tartamaz

bugün sporu 30 dk yapqyım dedim
30 dk pilates yaptım ama gelin görün ki üstümde 18 kilo ağırlık benim cadı kız hiç inmedi üstğmden bir yandan da barbie bebeklerine elbise giydirdim ççokkkkkk zordu çokkkkkkkkkkk

Spor zor degildirde bebekleri giydirmek eminim daha zordur

Bu pilatesin puani daha cok olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…