Amin canimE Elif_Eylul filizcimmm doğum günün mü bugün senin
allah hayırlı yaşlar versin inşallah yavrularınla eşinle huzurlu ömürler nice doğum günleri nasip etsin
bende youtube seher akgül den izlemiştim ingiltere diyeti diye geçiyor. yapmadım ama kadının anlatışı öyle iştahlıki kebap anlatır gibi yeşil çay anlatıyoKuzu gibi uyumuşum canım kuru yemiş bilmiyorum varmı ben sadece bunu yaptım
canımcımm
Spor zor degildirde bebekleri giydirmek eminim daha zordur
Kaç gündür yaparken terlemiyordum ama şuan su içinde kaldımBu pilatesin puani daha cok olmali
Ablacım bende onu takip ediyorum ama istikrar yok bende mesela tarçınlı kahve içtim mi iştah gidiyobende youtube seher akgül den izlemiştim ingiltere diyeti diye geçiyor. yapmadım ama kadının anlatışı öyle iştahlıki kebap anlatır gibi yeşil çay anlatıyodeğişik detoksları var onun.
canımcımm
ne var ne yok nasıl gidiyor okul ?
Süper yarına inşallah daha çok eksi gelir canım. yeşilçay ve limonlu su iç bolca.Kızlar bugün pazartesiye göre -800 deyim tabi cumaya göre 400 yarın ola hayrola
Umarim cnaim ya çok midem bulaniyo bugün yesikcaydanda bıktım artık Yeşilçay yumurta kilo verirsem bi kaç sene görmek istemiyorum ikisinideSüper yarına inşallah daha çok eksi gelir canım. yeşilçay ve limonlu su iç bolca.
Guzel eksidesin canımKızlar bugün pazartesiye göre -800 deyim tabi cumaya göre 400 yarın ola hayrola
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
Evet kaptanım ama şuan aybasiyim tabi pazrayesi onun artisiydi salı basladiGuzel eksidesin canım
Günaydın kızlar
Günaydın canım pasta sana yaramaz ama bana yararPasta alıp ablama gidesim diyetini sabote edesim var
Günaydın canımGünaydın kızlar
Olsun yeriz birlikteGünaydın canım pasta sana yaramaz ama bana yarar
Günaydın canım hoşgeldinGünaydın kızlar
Hoşbuldum kuzumGünaydın canım hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?