Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ablacım bende onu takip ediyorum ama istikrar yok bende mesela tarçınlı kahve içtim mi iştah gidiyo
bende işe bile getirdim tarçını onunla kahve yapıp içiyordum sonra hind. cevizi yağı aldım ona geçtim. sonra bu yağda sonuçta yağ dedim her gün olmaz dedim şimdi sade içiyorum tekrar tarçına geçeyim bari
Evet kızlar cumaya son saatler
nasılsın canım nasıl gidiyor koruma

Selam kızlar süt detoksu yapacak arkadaşlara sesleniyorum ertesi gün tekrar kilo alırım artı çıkarım diyenler düşünenler olmuştur.
Dün sabah 75.15 i gormustum dün 2 öğün normal beslendim kismadim
Bu sabah 75.2 yu gördüm almadım yani geri birde ayıptır söylemesi kabizim 2 öğüne geçtiğimden beri kayısı kiraz sapı maydonoz sapı erik ne varsa denedim ama düzene oturtamadim .

Eklentiler

• IMG_20210318_102825.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 24
Zipzip- E Elif_Eylul kızlar yarın kan tahlili vereceğim 10.40 da randevum eve gelişim biraz gecikecek ister istemez en son kaçta tartı bildirimi yapıyoruz
Oooo çok vaktimiz var canim sen islerini hallet ogleden sonra bildirim yapabilirisin canim
18.00 kadar yaparsin

Tebrik ederim canim

17 Mart Menü Bildirimi
Kahvaltı(08.45) 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi, bir elma,bir bardak süt ,bir yemek kaşığı kuru üzüm,üç ceviz
Öğle(12.30) iki yumurtadan omlet,7siyah zeytin ,bir yemek kaşığı bal, bir tatlı kaşığı tereyağı,iki dilim ekmek
Ara(14.50)
Akşam(19.45)bir kase yoğurt,bir kase mercimek çorbası ,üç yemek kaşığı bulgur pilavı
2.5 litre su içtim
1000 ip
4007 adım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii

Eklentiler

• A37CB7E3-1615-450E-9E49-AC04F7371238.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 30
iyice kafayı yedik dimi
Eşim masanın üstünde yada dolapta bu çayları suları görünce adam irkiliyo büyü yapicam sanıyo

Afiyet olsun canım

Sende aldir neguzel enazindan bantta yürürsün

Koşuyorum odadan odadaya yardiyorum o ara alev Alicak herhalde ayaklarımın alti ısınıyor tempolu yürüyim derkene
Biz öyleydik biara 20bin yaptigimi biliyorum gecmisti bile halilar tutuscaksti 2kıçı kırık oda icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…