- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
bende işe bile getirdim tarçını onunla kahve yapıp içiyordum sonra hind. cevizi yağı aldım ona geçtim. sonra bu yağda sonuçta yağ dedim her gün olmaz dedim şimdi sade içiyorum tekrar tarçına geçeyim bariAblacım bende onu takip ediyorum ama istikrar yok bende mesela tarçınlı kahve içtim mi iştah gidiyo
nasılsın canım nasıl gidiyor korumaEvet kızlar cumaya son saatler
iyice kafayı yedik dimibende işe bile getirdim tarçını onunla kahve yapıp içiyordum sonra hind. cevizi yağı aldım ona geçtim. sonra bu yağda sonuçta yağ dedim her gün olmaz dedim şimdi sade içiyorum tekrar tarçına geçeyim bari
Teşekkür ederim canım
Oooo çok vaktimiz var canim sen islerini hallet ogleden sonra bildirim yapabilirisin canimZipzip- E Elif_Eylul kızlar yarın kan tahlili vereceğim 10.40 da randevum eve gelişim biraz gecikecek ister istemez en son kaçta tartı bildirimi yapıyoruz
Tebrik ederim canimSelam kızlar süt detoksu yapacak arkadaşlara sesleniyorum ertesi gün tekrar kilo alırım artı çıkarım diyenler düşünenler olmuştur.
Dün sabah 75.15 i gormustum dün 2 öğün normal beslendim kismadim
Bu sabah 75.2 yu gördüm almadım yani geri birde ayıptır söylemesi kabizim 2 öğüne geçtiğimden beri kayısı kiraz sapı maydonoz sapı erik ne varsa denedim ama düzene oturtamadim .
Tamam o zamanOooo çok vaktimiz var canim sen islerini hallet ogleden sonra bildirim yapabilirisin canim
18.00 kadar yaparsin
bende işe bile getirdim tarçını onunla kahve yapıp içiyordum sonra hind. cevizi yağı aldım ona geçtim. sonra bu yağda sonuçta yağ dedim her gün olmaz dedim şimdi sade içiyorum tekrar tarçına geçeyim bari
nasılsın canım nasıl gidiyor koruma
Eşim masanın üstünde yada dolapta bu çayları suları görünce adam irkiliyo büyü yapicam sanıyoiyice kafayı yedik dimi
Afiyet olsun canım17 Mart Menü Bildirimi
Kahvaltı(08.45) 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi, bir elma,bir bardak süt ,bir yemek kaşığı kuru üzüm,üç ceviz
Öğle(12.30) iki yumurtadan omlet,7siyah zeytin ,bir yemek kaşığı bal, bir tatlı kaşığı tereyağı,iki dilim ekmek
Ara(14.50)
Akşam(19.45)bir kase yoğurt,bir kase mercimek çorbası ,üç yemek kaşığı bulgur pilavı
2.5 litre su içtim
1000 ip
4007 adım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Sağol hayatimTebrik ederim canim
Zayıflama büyüsü dersinEşim masanın üstünde yada dolapta bu çayları suları görünce adam irkiliyo büyü yapicam sanıyo
Sende aldir neguzel enazindan bantta yürürsünSağol hayatim74 u görmem dilegiyle bu her gün 10 bin adım gerçekten çok iyi hiç aksaltmadan yürüyorum bazen akşama sarkıyor akşam yürüyorum 1 saat evde eşim artık sana koşu bandı mi alsam napsam diyordu dün
Öyle yapicam bu gidişle evde yürü yürü parkeleri asindiricamSende aldir neguzel enazindan bantta yürürsün
Parkeler tutuşcak sonra hizli yurüdugunde parke degistircegine bant alsinÖyle yapicam bu gidişle evde yürü yürü parkeleri asindiricam24 gün olmuş başlayalı hiç aksaltmadim
Koşuyorum odadan odadaya yardiyorum o ara alev Alicak herhaldeParkeler tutuşcak sonra hizli yurüdugunde parke degistircegine bant alsin
Biz öyleydik biara 20bin yaptigimi biliyorum gecmisti bile halilar tutuscaksti 2kıçı kırık oda icindeKoşuyorum odadan odadaya yardiyorum o ara alev Alicak herhaldeayaklarımın alti ısınıyor tempolu yürüyim derkene
Koşu bandı gelirse 15 bine çıkarırım 20 yi düşünemiyorum maşallah sizeBiz öyleydik biara 20bin yaptigimi biliyorum gecmisti bile halilar tutuscaksti 2kıçı kırık oda icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?