- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
İyiyim canım iyi gidiyor ne olsun daha başlamadım spora başlıcambende işe bile getirdim tarçını onunla kahve yapıp içiyordum sonra hind. cevizi yağı aldım ona geçtim. sonra bu yağda sonuçta yağ dedim her gün olmaz dedim şimdi sade içiyorum tekrar tarçına geçeyim bari
nasılsın canım nasıl gidiyor koruma
Teşekkür ederim canimE Elif_Eylul nice yıllara
Mucizemsn yarına nasılsın canım ben bugün tartıldım mutlu oldum açıkçası ama sana dedigim gibi çok vermek istemedim bu hafta yavaş ilerledim biraz sende nasıl bakalım
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
Acelemiz yok canim en gec 18.00 e kadar bildirim yapabilirsinZipzip- E Elif_Eylul kızlar yarın kan tahlili vereceğim 10.40 da randevum eve gelişim biraz gecikecek ister istemez en son kaçta tartı bildirimi yapıyoruz
Canım ben biliyorsun pazartesi yine artıydım cumaya ancak onu atabilirim sanırım. Sabit kalabilirim.E Elif_Eylul nice yıllara
Mucizemsn yarına nasılsın canım ben bugün tartıldım mutlu oldum açıkçası ama sana dedigim gibi çok vermek istemedim bu hafta yavaş ilerledim biraz sende nasıl bakalım
Ne kadar artın vardı ki canım senin ptesiCanım ben biliyorsun pazartesi yine artıydım cumaya ancak onu atabilirim sanırım. Sabit kalabilirim.
Canim.seninyasin kaçtı...cok cabuk kilo mu veriyorsun...cok vermek istemedim demisindeE Elif_Eylul nice yıllara
Koşu bandı evde yürümeye benzemiyor. malesef bandı çok alan kişi bana göre kıymetini bilmiyor.(bir zamanlar benimde yaptığım gibi) bırak evi dışarda yürümeye göre bile kat kat daha kalori yaktırıyor. öyle güzel ter ve ödem atıyorsunki. daha zorlu ama daha bereketli yürüyorsun. bantta 15 bin adımlar zamanla olacak şey. eliptik aldım ben mesela ama yok bantın yeri çok daha ayrı. evde çok yer kaplıyor nerdeyse 3lü koltuk kadar yer kaplıyor. yerin varsa kişilik olarakta istikrarlıysan al muhakkak canım.Koşu bandı gelirse 15 bine çıkarırım 20 yi düşünemiyorum maşallah size
yaa öyle oluyor beynimiz yorulmuş valla bizim bi mola vermişssin iyi gelmiştir 1 hafta dinlenmek. bir an önce haftada 2 ile başla canım her gün yapmana gerek yok artık hedefin korumak ne olsa:)İyiyim canım iyi gidiyor ne olsun daha başlamadım spora başlıcam
850 gr. Dün kabak yedim akşam bugün yine öyle yapacam ama sonuç nasıl olur bilemiyorum.Ne kadar artın vardı ki canım senin ptesi
canım çabuk alınan kilolar daha çabuk veriliyor. sonuçta cumadan ptesi ye 3 günde almışsın bunu bence vermişsindir güzel beslendiysen. sen bugün yine de detoksla bakalım kendini. güzel eksi gelir inşallah850 gr. Dün kabak yedim akşam bugün yine öyle yapacam ama sonuç nasıl olur bilemiyorum.
Günaydın canımGunaydinnnnnn tatlı güzel hanimlar
E Elif_Eylul
Saglik huzur mutlulukla nice güzel yılların olsun canimmmmmmm
Canım bildiğim kadarıyla bu bir yağ türü olduğu için düzenli kullanımı öneriliyor.kızlar aspir yağı kullananınız oldu mu oda kabızlığa iyi geliyormuş. kullanana sorum şu:
bağırsakta sinameki etkisi yapıp alışkanlığa dönüşüyor mu ve sonu kabızlıkla bitiyor mu yani..
yoksa elma sirkesi gibi düzen bozmadan mı devam ediyor yoluna?
İyilik güzellik bitanembende youtube seher akgül den izlemiştim ingiltere diyeti diye geçiyor. yapmadım ama kadının anlatışı öyle iştahlıki kebap anlatır gibi yeşil çay anlatıyodeğişik detoksları var onun.
canımcımm
ne var ne yok nasıl gidiyor okul ?
Canım soyledigin özellikleri duyduğum için aldım aspir yağını. Sinameki gibi değilmiş kullanmadım henüz sadece tadına baktım güzel bir şey zeytinyağı gibi...kızlar aspir yağı kullananınız oldu mu oda kabızlığa iyi geliyormuş. kullanana sorum şu:
bağırsakta sinameki etkisi yapıp alışkanlığa dönüşüyor mu ve sonu kabızlıkla bitiyor mu yani..
MadamE Elif_Eylul kız senin doğum günün mü
40a bir adım daha yaklaştın yani
Doğum günün kutlu olsun mu diyim yoksa geçmiş olsun mu
Şaka Şaka
Dığum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara inşallah
Ben herşeye maydonoz oldugum gibi bunuda almistimkızlar aspir yağı kullananınız oldu mu oda kabızlığa iyi geliyormuş. kullanana sorum şu:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?