Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyiyim canım iyi gidiyor ne olsun daha başlamadım spora başlıcam

Canım ben biliyorsun pazartesi yine artıydım cumaya ancak onu atabilirim sanırım. Sabit kalabilirim.

Canim.seninyasin kaçtı...cok cabuk kilo mu veriyorsun...cok vermek istemedim demisinde

Koşu bandı gelirse 15 bine çıkarırım 20 yi düşünemiyorum maşallah size
Koşu bandı evde yürümeye benzemiyor. malesef bandı çok alan kişi bana göre kıymetini bilmiyor.(bir zamanlar benimde yaptığım gibi) bırak evi dışarda yürümeye göre bile kat kat daha kalori yaktırıyor. öyle güzel ter ve ödem atıyorsunki. daha zorlu ama daha bereketli yürüyorsun. bantta 15 bin adımlar zamanla olacak şey. eliptik aldım ben mesela ama yok bantın yeri çok daha ayrı. evde çok yer kaplıyor nerdeyse 3lü koltuk kadar yer kaplıyor. yerin varsa kişilik olarakta istikrarlıysan al muhakkak canım.
malesef benimkinin kayışı koptu kaç haftadır kullanamıyorum. ancak dün servisi aradım bu hafta gelir takar inşallah özledim bantımda sıkıla sıkıla yürümeyi
İyiyim canım iyi gidiyor ne olsun daha başlamadım spora başlıcam
yaa öyle oluyor beynimiz yorulmuş valla bizim bi mola vermişssin iyi gelmiştir 1 hafta dinlenmek. bir an önce haftada 2 ile başla canım her gün yapmana gerek yok artık hedefin korumak ne olsa:)

850 gr. Dün kabak yedim akşam bugün yine öyle yapacam ama sonuç nasıl olur bilemiyorum.
canım çabuk alınan kilolar daha çabuk veriliyor. sonuçta cumadan ptesi ye 3 günde almışsın bunu bence vermişsindir güzel beslendiysen. sen bugün yine de detoksla bakalım kendini. güzel eksi gelir inşallah

kızlar aspir yağı kullananınız oldu mu oda kabızlığa iyi geliyormuş. kullanana sorum şu:
bağırsakta sinameki etkisi yapıp alışkanlığa dönüşüyor mu ve sonu kabızlıkla bitiyor mu yani..
yoksa elma sirkesi gibi düzen bozmadan mı devam ediyor yoluna?

Canım bildiğim kadarıyla bu bir yağ türü olduğu için düzenli kullanımı öneriliyor.

İyilik güzellik bitanem
Sorumluluk sınavları ve dersler devam ediyor. Her şey yolunda. Senin cenahta durumlar ne alemde Bugün biyolojik saatim tekrar çalışmaya başladı dört ay ay sonra misafirim var. Diş tedavim bitseydi bir kadın doğuma gideceğim. Doktorum Medikal parkta adını da unuttum ...

Canım soyledigin özellikleri duyduğum için aldım aspir yağını. Sinameki gibi değilmiş kullanmadım henüz sadece tadına baktım güzel bir şey zeytinyağı gibi...

Madam

Teşekkür ederim canım cok sagol

Ben herşeye maydonoz oldugum gibi bunuda almistim

Ketoyu arastirirken bunun aycicekyagi gibi içinde omega 6 oldugu icin onerilmedigini okudum
Sebebi aklimda degil simdi :)

Ben evdeki yaglari arada degisim yaparak 1 tk iciyorum bazi sabahlar
Hangisi olursa olsun vücut alisiyor
Şu anda evdeki yaglarim... Ketentohumu, ceviz, hc, kenevir, aspir, mct
Corekotu yeni bitti
Zeytinyagi zaten var :)

Bence wc icin ketentohumu yagi daha etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…