Elhannn collegenim geldiİyilik güzellik bitanem
Sorumluluk sınavları ve dersler devam ediyor. Her şey yolunda. Senin cenahta durumlar ne alemdeBugün biyolojik saatim tekrar çalışmaya başladı dört ay ay sonra misafirim var. Diş tedavim bitseydi bir kadın doğuma gideceğim. Doktorum Medikal parkta adını da unuttum ...
Tesekkur ederim ablacim cok sagol bende seni çok seviyorumE Elif_Eylul bebeğim sağlıklı bir ömür yaşamanı dilerim.
İyi ki doğmuşsun iyi ki bizim tatlı , sevecen arkadaşımız olmuşsun. Seni çok seviyorum.
Mutlu yıllar.
Teşekkür ederim canım benim cok sagolE Elif_Eylul doğum gününüz kutlu, mutlu olsun.Nice yıllarınız olsun sevdiklerinizle
İnşallah canım artıda olmam ona eminim de. Çok eksi olmaz gibi onu demek istiyorumcanım çabuk alınan kilolar daha çabuk veriliyor. sonuçta cumadan ptesi ye 3 günde almışsın bunu bence vermişsindir güzel beslendiysen. sen bugün yine de detoksla bakalım kendini. güzel eksi gelir inşallah
Düzen bozmadan yoluna devam ediyor canım. Ben kullandım ama öyle bağırsakları bozmuyor. Normale dönüyorsun. Ve Kabızlık olmuyor sadece.kızlar aspir yağı kullananınız oldu mu oda kabızlığa iyi geliyormuş. kullanana sorum şu:
bağırsakta sinameki etkisi yapıp alışkanlığa dönüşüyor mu ve sonu kabızlıkla bitiyor mu yani..
yoksa elma sirkesi gibi düzen bozmadan mı devam ediyor yoluna?
Bu azimden ben de istiyorum ya, maşallah maşallahÖyle yapicam bu gidişle evde yürü yürü parkeleri asindiricam24 gün olmuş başlayalı hiç aksaltmadim
Bende pazartesi artıdaydım canım verdim şükür sende yaparsın ben bir günde 550 grm verdiğim oluyoCanım ben biliyorsun pazartesi yine artıydım cumaya ancak onu atabilirim sanırım. Sabit kalabilirim.
Çokkkk teşekkür ederim kizlar iyki varsinizE Elif_Eylul sevgili kaptan yardımcım iyiki doğdun iyiki varsınMutlu sağlıklı huzur dolu yılların olsun inşallah
Fiyati nedir canimKızlar, diyetisyen tavsiyesiyle bu probiyotiği aldım, aynı zamanda gluten ve sütü bıraktım, süt de kabızlık yapıyor diyor fonsiyonel tıpçılar, artık hangisinden bilmiyorum ama wc sorunum artık yok diyebilirim. Probiyotiği deneyebilirsiniz.Eki Görüntüle 2803886
İnşallah benimde gider canım ya bugün artı 100 gramdı. Ama bugünde kabak yapacam ya yarın bakalım nasıl olacakBende pazartesi artıdaydım canım verdim şükür sende yaparsın ben bir günde 550 grm verdiğim oluyo
Yaa bu kadar erken mi
Verirsin canim bugün bol detoks suyu iç ve yediklerine dikkat et bol spor yapİnşallah benimde gider canım ya bugün artı 100 gramdı. Ama bugünde kabak yapacam ya yarın bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?