Canım listede değilim...iki üç hafta önce kaptandan rica ettim bir süre toparlanayim diye freeden çıktım...64' e ulaşınca tekrar kaldığım yerden vermeye devam edeceğim...az kaldı bir kilo falan ...regl etkisi sanırım iki gündür elim ayağım şiş ben de tartilmadim moralim bozulacak biliyorum...net kilomu bilmiyorum canım..Elhan ablacım bişe sorcam sen listede misin? adını bi yerde göremedim de ondan şeettim. acaba sen kaç kilosun
Diyet,yemek,dua topiklerinde karşılaşmış olabiliriz, hoşbuldumBu isim hiç yabancı gelmedi
Hoş geldin leylifercim. Tez zamanda kilolarından kurtulman dileğiyle canım.
anladım, merakımdan sordum bendeCanım listede değilim...iki üç hafta önce kaptandan rica ettim bir süre toparlanayim diye freeden çıktım...64' e ulaşınca tekrar kaldığım yerden vermeye devam edeceğim...az kaldı bir kilo falan ...regl etkisi sanırım iki gündür elim ayağım şiş ben de tartilmadim moralim bozulacak biliyorum...net kilomu bilmiyorum canım..
Doğru canım...gezdigim yerler bunlar... kulüp ne kadar küçük değil miDiyet,yemek,dua topiklerinde karşılaşmış olabiliriz, hoşbuldum
Nebiliyim beni gorunce poninin cani patlican cekiyomus sanirimNiye özellikle patlıcan filisss
Hoşgeldinnnnn.Merhaba. Ben de aranıza katılabilir miyim?
Bana her şeyi sorabilirsin kaloricimanladım, merakımdan sordum benderegl sonrası düzelir hiiç moral bozmak yok. güzel enerjilere devam
Ortak meşgaleler diyelimDoğru canım...gezdigim yerler bunlar... kulüp ne kadar küçük değil mi
inşallahhhh çokk amin.Bana her şeyi sorabilirsin kaloricim
İnşallah muhabbetle, keyifle eritiriz yağlarımızı.
Aynen canimen mantıklısı ikinci el zaten. çoğu insan bir heves alıp kullanmıyor daha ucuza elden çıkarıyor.
Sağol canım benim daha hala izlerim kırmızı güzel bir krem verdi doktor 1 aydır baya hafifledi ama tâbiki kirmizlik duruyor dikişlerim döküldü hiç dikisim kalmadı bu sürecide atlattım şükürAy ne hoş olmuşsundur.. bayılıyorum o kombinlere. geçmiş olsun yeni göbüşün de hayırlı olsun yaz gelsin bolca gez öyle inşallah
Hoşgeldin canım aramızaSelamlar 6.takım veZipzip- bende aranıza katılabilirmiyim
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:45
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:85.8
HEDEF KİLONUZ:ilk hedef 75
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:iştah,hormonlar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:önce sağlık
Haa cokta ihtiyaciniz olmayan şeyler yani anladımCildimize , saçlarımıza kısaca güzelliğimize güzellik katacak bebem
Ne is yapiyordun sen canim çocuk varmiydi yasın kacti :)Bir süredir akşamları 6 dan önce bırakıyordu patron. normalde mesaimiz 6buçukta bitiyor. eve gidip akşam yemeği işini bi an önce bitireyim diye beklerken. misafiri geliyormuş bu saatte. ay hiç bu saatte misafir gelir mi yaaerken çıkmak ne güzeldi oysa
Canim afiyet olsunda aksam nerdeMenüm;
Sabah; 10.3
2 yumurta ve 2 kaşık yulaftan omlet, 1 tk bal 1tk tahin, 2 cherry
Öğle; 2 köfte, 15 çiğ badem
Ara; çeyrek portakal
Akşam; 17;45 bitiş
Kabak
Su; 3 lt limonlu tarcınlı su
4 kupa çay, yeşil çay,roybus çayı
KabakCanim afiyet olsunda aksam nerde
Bitis yazmisinda kabagi neden görmedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?