Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elhan ablacım bişe sorcam sen listede misin? adını bi yerde göremedim de ondan şeettim. acaba sen kaç kilosun
Canım listede değilim...iki üç hafta önce kaptandan rica ettim bir süre toparlanayim diye freeden çıktım...64' e ulaşınca tekrar kaldığım yerden vermeye devam edeceğim...az kaldı bir kilo falan ...regl etkisi sanırım iki gündür elim ayağım şiş ben de tartilmadim moralim bozulacak biliyorum...net kilomu bilmiyorum canım..

anladım, merakımdan sordum bende regl sonrası düzelir hiiç moral bozmak yok. güzel enerjilere devam

Bir süredir akşamları 6 dan önce bırakıyordu patron. normalde mesaimiz 6buçukta bitiyor. eve gidip akşam yemeği işini bi an önce bitireyim diye beklerken. misafiri geliyormuş bu saatte. ay hiç bu saatte misafir gelir mi yaa erken çıkmak ne güzeldi oysa

Ay ne hoş olmuşsundur.. bayılıyorum o kombinlere. geçmiş olsun yeni göbüşün de hayırlı olsun yaz gelsin bolca gez öyle inşallah
Sağol canım benim daha hala izlerim kırmızı güzel bir krem verdi doktor 1 aydır baya hafifledi ama tâbiki kirmizlik duruyor dikişlerim döküldü hiç dikisim kalmadı bu sürecide atlattım şükür

Hoşgeldin canım aramıza

Cildimize , saçlarımıza kısaca güzelliğimize güzellik katacak bebem
Haa cokta ihtiyaciniz olmayan şeyler yani anladım banada bak aklima ilk menopozun gelmesi
Ne is yapiyordun sen canim çocuk varmiydi yasın kacti :)
sen geldiğinde ben takima giremiyordumya okuyamadim

Menüm;
Sabah; 10.3
2 yumurta ve 2 kaşık yulaftan omlet, 1 tk bal 1tk tahin, 2 cherry

Öğle; 2 köfte, 15 çiğ badem

Ara; çeyrek portakal

Akşam; 17;45 bitiş
Kabak

Su; 3 lt limonlu tarcınlı su
4 kupa çay, yeşil çay,roybus çayı

Canim afiyet olsunda aksam nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…