Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım sen de bu kadar sıktıklari ve evliliğe izin vermedikleri için kaçmışsın...
Peki annen baban hatalarını anladı mı???

Ben onuda cikariyon cumalari...tartının üzerinden inip çekiyorum tartida görünmesin diye...

Hangisini alirsak alalim Eksin cok guzel tebrik ederim canım
87 den sonrada insallah hizli gider canim

Cok guzel eksin canim tebrik ederim

Önce ki cuma kilom=64.5
Güncel kilom=63.5
Fark= -1 kilo
Yüzde = 1.550

Eki Görüntüle 2804541

Zipzip-
E Elif_Eylul

Kilo bildirimi
Gecen hafta: 93.1
Bu hafta 91.5
Fark -1.6
Eki Görüntüle 2804552

Geçen cuma 65.55
Bu cuma =64.65
-900
Yüzde 1.372
Zipzip- E Elif_Eylul Mucizemsn

Ama listedeyken arti geldin sorun bu nilay

Maalesef öyle.. çok iyi yerlerde olabilecekken ailem sebep oldu şimdi maaşımı bile alamadığım bir işyerinde sekreterlik yapıyorum. işimi küçümsemiyorum sadece daha iyisi olabilecekken ne oldum diyorum.
İnşallah çocuklarımız hayal ettikleri gibi yaşarlar..

Canım sen de bu kadar sıktıklari ve evliliğe izin vermedikleri için kaçmışsın...
Peki annen baban hatalarını anladı mı???
Hayır anlamadılar. hala aynılar. şimdi de evliliğim üzerinde etkili olmaya çalışıyorlar. kardeşlerim bana göre daha rahat ama onlarda istediği gibi değiller. kardeşim var öğretmen oldu çok şükür. nişanlıydı ayrıldı anlaşamadım dedi. üzerinden 2 sene gececek hala burnundan getiriyorlar bizim başımızı öne eğdin diye.. ailenin bilinçli olması en büyük şansı insanın.

Harikasın canım tebrik ederim.

Acayip aç hissediyorum şuan kendimi hemen paylaşıp mutfağa kosucam
Yeşil Çaylı süt dünden bugüne eksi 1 kilo getirmiş.çok iyi ve yapılamayacak bir detoks değil.süt tok tutuyor içine tarcinda katinca lezetlide oldu.aksamda küçük kase yoğurt yedim ama pul biber naneli ..

Geçen Cuma 84.2
Bugün 82.7

biz hiç yalniz degiliz hepimiz ayni yaşadik. insanlar istedikleri hayallere ulaşamadıklari için hiç mutlu degiller. ben artık iyi anliyorum insanlari. kırmızı oda gibiyiz hepimiz.

Vay vayy süpersinn tatlım tebrik ederimm..

Tebrikler canim listeye güzel giris yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…