Canım sen de bu kadar sıktıklari ve evliliğe izin vermedikleri için kaçmışsın...Doğru yaparsın canım kızına yapmamaya çalış. Bende hiç hayal ettiğim bir çocukluk ve gençlik yaşamadım. ailem hep baskıcıydı. arkadaşıma gitmeme bile izin yoktu. hatırlıyorum da ilkokulda doğum günü partileri olurdu davet ederlerdi annem göndermezdi. bir arkadaşımın doğum gününe gittim o zamanlar ağlaya ağlaya izin aldım. onda da annem yarım saat izin vermişti. yürüyerek git gel zaten o zaman doluyordu ama koşarak gittim 15 dakika oturdum koşarak eve geldim hiç unutmam. üniversite konusunda da öyle. ailem çalışıp destek olmamı bekledi onlara. çok iyi bölümleri kazanabilirdim, liseyi burslu okudum başarılı olduğum için, 2 yıl ücretsiz dersaneye gittim sınavlarında dereceye girdiğim için, o zamanlar 400 küsürlerde üni. puanım vardı ama ailem ayrı şehirde tek başıma ne işler karışıtırırım kafasında olduğu için ona da gidemedim. aöf yazdım vs. saçma sapan bir hayat yaşadım. ömür geçip gidiyor. keşke dur diyebilsek birilerine. karışma bana artık yeter diyebilsek.
Ben onuda cikariyon cumalari...tartının üzerinden inip çekiyorum tartida görünmesin diye...bak sende benim gibi çorap dahil herşeyi çıkaranlardansın dimi, iç çamaşırım kalır bihayır koridor karanlık ışığı açıyorum tartıyı çekerken, korkuyorum tartıda o halim görünecek diye
Benim haberim yok görmedim mesajını aaaBabasi hastanede tartilamadi bugun canim
Evet abla dogru demisin sen özür dilerim
Hangisini alirsak alalim Eksin cok guzel tebrik ederim canımGünaydın kızlar beklediğimden iyi sonuç aldım. Sanırım ödem falan vardı gitti. Bir de son günlerde aldığım kiloydu. Beniim 87 ye kadar vermem kolay asıl zor sonrası. Eki Görüntüle 2804575
Geçen cuma 91.3
Cumartesi 93.3
Bugün 89.7
Hangisini isterseniz yazabilirsiniz
Cok guzel eksin canim tebrik ederimGünaydın kızlar beklediğimden iyi sonuç aldım. Sanırım ödem falan vardı gitti. Bir de son günlerde aldığım kiloydu. Beniim 87 ye kadar vermem kolay asıl zor sonrası. Eki Görüntüle 2804575
Geçen cuma 91.3
Cumartesi 93.3
Bugün 89.7
Gunaydin canimGünaydın güzeller inşallah eksiniz boldur bugün benim bu hafta çok yavaş gidiyo bu haftayı gözden çıkardım eksim çok az sağlık olsun geçmiş yapıp geliyorumm
Önce ki cuma kilom=64.5
Güncel kilom=63.5
Fark= -1 kilo
Yüzde = 1.550
Eki Görüntüle 2804541
Zipzip-
E Elif_Eylul
Ama listedeyken arti geldin sorun bu nilay
Günaydın kızlar beklediğimden iyi sonuç aldım. Sanırım ödem falan vardı gitti. Bir de son günlerde aldığım kiloydu. Beniim 87 ye kadar vermem kolay asıl zor sonrası. Eki Görüntüle 2804575
Geçen cuma 91.3
Cumartesi 93.3
Bugün 89.7
Gunaydin canım ❤Günaydın güzeller inşallah eksiniz boldur bugün benim bu hafta çok yavaş gidiyo bu haftayı gözden çıkardım eksim çok az sağlık olsun geçmiş yapıp geliyorumm
Maalesef öyle.. çok iyi yerlerde olabilecekken ailem sebep oldu şimdi maaşımı bile alamadığım bir işyerinde sekreterlik yapıyorum. işimi küçümsemiyorum sadece daha iyisi olabilecekken ne oldum diyorum.ah canim benimhepimiz başkalarinin hayatini yaşamisiz. elalem ne derse o. kurali. bende öle yaşadım babam hep yakın olsun derdi.ünv de yakın bi ilçede okudum kız çocuklara farklı gözüyle bakıyolar. başlarina bişey gelmesinden korktuklari için.
kız çocuklarina bu kadar sıkmamalıydı. ama haberlerde kadin ölümleri çok olunca insanlarin endişeleri çok artiyor. yinede haklılar ama istekleri hayalleri engellenmemeliydi.
bence hayaliniz varsa peşinden git. bırakma derim.
ulaştığında eminimki insanin bundan büyük mutluluk yoktur..
hep içimizi tutuyoruz patlıyoruz. olmuyor. ben çok düşündüm herşeyi çok düşünüyorum.
kızıma bunlari yaşatmamaya çalışacagim diyorum. onun kendine korumasi gerektiğini şimdiden öğretmeye çalışıyorum. tanimadığı biriler seni öptürme diyorum. anlatiyorum güzellikle. dinleyecek mi onu bilmiyorum.
Hayır anlamadılar. hala aynılar. şimdi de evliliğim üzerinde etkili olmaya çalışıyorlar. kardeşlerim bana göre daha rahat ama onlarda istediği gibi değiller. kardeşim var öğretmen oldu çok şükür. nişanlıydı ayrıldı anlaşamadım dedi. üzerinden 2 sene gececek hala burnundan getiriyorlar bizim başımızı öne eğdin diye.. ailenin bilinçli olması en büyük şansı insanın.Canım sen de bu kadar sıktıklari ve evliliğe izin vermedikleri için kaçmışsın...
Peki annen baban hatalarını anladı mı???
Harikasın canım tebrik ederim.Günaydın kızlar beklediğimden iyi sonuç aldım. Sanırım ödem falan vardı gitti. Bir de son günlerde aldığım kiloydu. Beniim 87 ye kadar vermem kolay asıl zor sonrası. Eki Görüntüle 2804575
Geçen cuma 91.3
Cumartesi 93.3
Bugün 89.7
biz hiç yalniz degiliz hepimiz ayni yaşadik. insanlar istedikleri hayallere ulaşamadıklari için hiç mutlu degiller. ben artık iyi anliyorum insanlari. kırmızı oda gibiyiz hepimiz.Maalesef öyle.. çok iyi yerlerde olabilecekken ailem sebep oldu şimdi maaşımı bile alamadığım bir işyerinde sekreterlik yapıyorum. işimi küçümsemiyorum sadece daha iyisi olabilecekken ne oldum diyorum.
İnşallah çocuklarımız hayal ettikleri gibi yaşarlar..
Vay vayy süpersinn tatlım tebrik ederimm..Acayip aç hissediyorum şuan kendimi hemen paylaşıp mutfağa kosucam
Yeşil Çaylı süt dünden bugüne eksi 1 kilo getirmiş.çok iyi ve yapılamayacak bir detoks değil.süt tok tutuyor içine tarcinda katinca lezetlide oldu.aksamda küçük kase yoğurt yedim ama pul biber naneli ..
Geçen Cuma 84.2
Bugün 82.7
Eki Görüntüle 2804594
Tebrikler canim listeye güzel giris yaptinAcayip aç hissediyorum şuan kendimi hemen paylaşıp mutfağa kosucam
Yeşil Çaylı süt dünden bugüne eksi 1 kilo getirmiş.çok iyi ve yapılamayacak bir detoks değil.süt tok tutuyor içine tarcinda katinca lezetlide oldu.aksamda küçük kase yoğurt yedim ama pul biber naneli ..
Geçen Cuma 84.2
Bugün 82.7
Eki Görüntüle 2804594
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?