- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
O kadar haklısın ki kırmızı oda konusunda. her konuda bi şekilde kendimden bi pay buluyorum inan migi.. ağlıyorum falan sonra. eşim izlememi istemiyor ama ben inatla izleyip kendimi hatırlayıp bi güzel ağlıyorumbiz hiç yalniz degiliz hepimiz ayni yaşadik. insanlar istedikleri hayallere ulaşamadıklari için hiç mutlu degiller. ben artık iyi anliyorum insanlari. kırmızı oda gibiyiz hepimiz.
Yaa bide bana diyodun yeme diyeAksam koca dilim pasta yedim ayiptir söylemesi öküz gibi oldum dur desem iyi olcak
Ama dun benim dogum günümdüYaa bide bana diyodun yem diye
Günaydın canımGunaydin 6. Takimin çıtırlari
CiddimiYarında benim doğum günüm
Evet geçen dedimya cumartesi doğum günüm diyeCiddimi
Yarın listende pasta görecez deseneYarında benim doğum günüm
Tamam ne kiziyosun unuttumEvet geçen dedimya cumartesi doğum günüm diye
Yarın listende pasta görecez desene
Günaydın....hemen bildirim yapayim...okula gitmeden
Gecen cuma:55.7
Pzt:56.1
Bugün:55.1
Fark:600
Yüzde:1.077
@zip zip kaptanim mezun olabiliyor muyum
Ya uygulamadan resim yükleyemiyorum çok zor oluyor uğraştırıyor sürekli.
Geçen cuma:63.1
Bu sabah:62.5
Fark:600 gr
Yuzde:0.378
Zipzip- E Elif_Eylul
Günaydın kızlar
Geçen cuma 75.100 ( yanlış hatrlamiyorsam)
Bugün 74.00
-1.100
Eki Görüntüle 2804486 Günaydınnn
Geçen haftaya göre +200 gram ama Reglim 3 gün gecikti hala olamadım o yüzden en az 1 kg farkediyor bende bir olaydım rahatlardım
Geçen cuma 65.05
Bugün 64.20
-850
Günaydın;
Geçen cuma; 84.95
Pazartesi; 85.60
Bu cuma; 83.85
Fark; -1.100
Yüzde; 1.294Eki Görüntüle 2804523
Gecen hafta: 81.8
Guncel:81.9
Fark:+100g
Maalesef ancak bu kadar gitmis kör olasica ödemelerden
Hayırlı cumalar
Pazartesi:79:60
Guncel :79:35
Fark :0,25
Eki Görüntüle 2804532
Regl öncesi o yüzden sanırım , beklediğim sonuç değil
Önce ki cuma kilom=64.5
Güncel kilom=63.5
Fark= -1 kilo
Yüzde = 1.550
Eki Görüntüle 2804541
Zipzip-
E Elif_Eylul
Günaydın kızlar beklediğimden iyi sonuç aldım. Sanırım ödem falan vardı gitti. Bir de son günlerde aldığım kiloydu. Beniim 87 ye kadar vermem kolay asıl zor sonrası. Eki Görüntüle 2804575
Geçen cuma 91.3
Cumartesi 93.3
Bugün 89.7
Hangisini isterseniz yazabilirsiniz
Hepınızı tebrik ederim kızlarAcayip aç hissediyorum şuan kendimi hemen paylaşıp mutfağa kosucam
Yeşil Çaylı süt dünden bugüne eksi 1 kilo getirmiş.çok iyi ve yapılamayacak bir detoks değil.süt tok tutuyor içine tarcinda katinca lezetlide oldu.aksamda küçük kase yoğurt yedim ama pul biber naneli ..
Geçen Cuma 84.2
Bugün 82.7
Eki Görüntüle 2804594
Sağol canımHepınızı tebrik ederim kızlar
Aman aksam benimde haberim yoktu kız isten gelirken almis koltukta otururken görmedim girmis iceriyeCanım valla kimseye bişey demedim bakalım hatırlayan olackmi ? Ben pasta almam
Ama insan mutlu oluyo ne guzel düşünceli bir kızın varAman aksam benimde haberim yoktu kız isten gelirken almis koltukta otururken görmedim girmis iceriyeiyki dogdun iyki dogdun
Çok zor valla Allah yardımcınız olsun .Wilma11 canim...eskisehir sende ulaşamadıgin için takinti olmuş...oraya gidince kendi istediğini basardigin icin mutlu olacağına inanmissin...birazda kendi ni ispat etmek icin tayin istiyorsun gibi geldi...aslinca cok mukemmel yerdesin..anneanne babaanne bir cocuk büyütürken en muhteşem en gerekli insanlar...sen aksama kadar çalışıyorsun gözün arkada degil..cocugun rezil olmuyor..
Biz antalyada da yasıyoruz kimsemiz yok..esimle en buyuk sıkıntımiz bu okullar varken iyi ama şimdi kimiz evde kimimiz okulda derslermizi ayarlamaya çalışıyoruz..hast.oldularmi bakacak yok...seminerlerde cocuklari tek evde biraktik gittik..aklimiz kaliyo eve kamera aldik surekli bakiyoruz tembihliyoruz...insana anne baba cocugu olunca daha cok.lazim oluyor mus onu anladim...
Bravooo hayalimdeki insansin...bende az verip ilerlemek istiyorum
Dun modum düsüktü daha sonra sevindim nediyimAma insan mutlu oluyo ne guzel düşünceli bir kızın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?