Bence deYok yok yok bugun yarin yesin ne yiceklerse
Yok da bi midem kazindi dedim pişmiş yersem kilo alırım en iyisi çiğ yiyeyimiyi mi yaptım kötümü bilemedim
Çiğ yok mu ki ya
Ben bunun bukadar kalorili oldugunu bilmiyodum gercektenÇiğ yok mu ki ya
Ben de pişmişi bu kadarsa çiğside yaklaşık 200 kalori filan vardırBen bunun bukadar kalorili oldugunu bilmiyodum gercekten
Afiyet olsun canım
Sağolun canlarim...Afiyet olsun
Ayyy ayni ben annem hep.kizar ac gözlüsun diye...yaparım sonrada bitsin.diye yicem diye uğraşırım4 dikdörtgen tepsi pizza yaptımUzun bir süre pizza görmek istemiyorum Kardeşim, eşi korona oldu onlar için yapıyım dedim bizim evdekilerede yapınca anca yeter diye fazlaca yaptım Ben oldum olası korkmusumdur ya yetmezse diye Misafir gelince de öyle bı yaparimki ertesi günde yeriz o kalanları Hep açgözlülük bunlar
Ramazan da eltime iftara gittik yaptığı yemek miktarını ben eve bile yapmam okadar az geldi gözümeAma tam yetti bı misafir gelse sonradan yemek yoktu okadar ayarlamış
Siz nasılsınız bu işlerde
Süt alerjisi 4 aydan sonra cikiyormus...sen sut ürünü keserek iyi yapmissin...ins yoktur biseyi...Abla hep gazdan şüphelendik bu zamana kadar daha sonra yanaklara pütürlü kızarıklık meydana geldi doktorda bu sefer şüphelendi galiba ondan bir dahaki ay devam ederse diyet verecekti bende bu ay başlayım dedim.
Pişmiş neyse ciğ de odur, pişerken su ekliuorsun su kalorili değil ki, ha sosu vardır eklememişsindir, onun kalorisi düşülür.Çiğ yok mu ki ya
Nasıl da anlar bacısının haliniUğraşma cnm
Özet geceyim sana :)) 1.olduk
Bugun cuma ödül diyelim yarina normale dön lütfen bende döncemBen de pişmişi bu kadarsa çiğside yaklaşık 200 kalori filan vardırben gideyim de 30 dk spor yapayim
Aynen canım o yağı filanda 1.5 tatlı kaşığı var toz sosunda ne vardır Allah bilir çiğ yediğim için bir nebze rahatım ama telafi için spora devamPişmiş neyse ciğ de odur, pişerken su ekliuorsun su kalorili değil ki, ha sosu vardır eklememişsindir, onun kalorisi düşülür.
Yine de noodle sağlıklı değil hele de hazırsa.
Çiğ yine bi nebze de sosu mosu sağlıksız ya.
Ben sabah kır pidesi yedim bideBugun cuma ödül diyelim yarina normale dön lütfen bende döncem
Her yarışma başı çok heyecanlanıyorum gaza geliyorum, sonra da totomu kaldırasım gelmiyorSporda biraz hareketlelim kizlar
Bu hafta leslie ve jumping jack yapiyoruz
Leslie dakikasi -10 puan
Jumping jack 1 tane- 10 puan
N Nidsalii
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Cordelia
gulenyuzumsunsen
Chedarice
S sulisim
Kmsl Hnd
Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
Zeynolin44
Ni454
selensu82
asysss
@Migi_magid11
ysfeeymnn
Penguen
kackaloribu
Pes etme
cilekreceli1514
@I-cell_84
Poni Bon
Habinar
North River
Fitt_anne
B Beklenen2
@Tostombalakanne
first ladyy
HAbibte
AhSen_2504
bengisu022
Leyl-i-fer
A atescgr
Hayyal
Bu hafta lesliee ve jumping jacklari ben not alacağım
Diger sporlarda N Nidsalii Yi etiketleyebilirsiniz
Çifte spor yaparsin canimBen sabah kır pidesi yedim bide
Nerde tartı fotosu diyorsundur şimdi
Spor yapmayana cezA mi versemHer yarışma başı çok heyecanlanıyorum gaza geliyorum, sonra da totomu kaldırasım gelmiyor
Gerçi ben hiç oturmuyorum ki, daha mutfak i, salon toplanacak 12ye kadar mesai devam
Kır pidesini telafi ettim canım noodle ı da ederim şimdiÇifte spor yaparsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?