Tavuklar uyumadıIyi geceler kizlar ❤❤❤
3.44e direnç mi dedi, 3 değer güzel ama direnç değil kiKızlar kan tahlili sonuçlarım çıktı baktım insülin direnci oluşmuş 3.44 çıkmış ondan az gidiyor kilo ne yapmalıyı kızlar
Bana ogretsene bunu yaa anlamiyorum hic geçenlerde baktim baktim cozemedimİşte olsam seve seve yaparım, excell ve liste manyağıyım, işte olsam aldığınız nefesi bile tablolarım
Evde telefondan anca bu kadar, bu sabah;Eki Görüntüle 2805016
Sabah 7 de uyandim ama daha yatmam ki 12 gibi uyurumTavuklar uyumadı
Excel tablosunu mu telefondam yapmayı mı?Bana ogretsene bunu yaa anlamiyorum hic geçenlerde baktim baktim cozemedim
Cig nasilki tadıAynen canım o yağı filanda 1.5 tatlı kaşığı var toz sosunda ne vardır Allah bilir çiğ yediğim için bir nebze rahatım ama telafi için spora devam
Yaa cok uzagim yillardir pc kullanmadimExcel tablosunu mu telefondam yapmayı mı?
Ben o zaman almadım bir şey ama kardeşim baya bir doldurmustu hala birkaç bir şey var onları yiyoruzKoronanin ilk zamanları da millet aç kalacağız diye yağmaladılar ya heryeri.
Aslında bizim suçumuz değil atalarımız savaş zamanında yaşadıkları yokluK genlerden bize kadar iletilmiş ya o sebeble seviyoruz herşeyin fazlasını
BendeCig nasilki tadıBen pismisini bile yiyemiyorum
Canım insülin 14.7 glukoz homo ır değer"m 3.44 normali en fazla 2.50 olmalı3.44e direnç mi dedi, 3 değer güzel ama direnç değil ki
Eyvallah yaparızSporda biraz hareketlelim kizlar
Bu hafta leslie ve jumping jack yapiyoruz
Leslie dakikasi -10 puan
Jumping jack 1 tane- 10 puan
@Nidsalii
E Elif_Eylul
@sena zeynep
@Cordeliaa
@gulenyuzumsunsen
Chedarice
@sulisim
Kmsl Hnd
@Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
@SATURN71
@Zeynolin44
Ni454
@selensu82
asysss
@Migi_magid11
@ysfeeymnn
@Penguen
@kackaloribu
@Forever be young NUR
@cilekreceli1514
@I-cell_84
@Poni Bon
@Habinar
@T u t a s t e
Fitt_anne
@Beklenen2
@Tostombalakanne
first ladyy
HAbibte
@AhSen_2504
@bengisu022
@Leyl-i-fer
@atescgr
@Hayyal
Bu hafta lesliee ve jumping jacklari ben not alacağım
Diger sporlarda @Nidsalii Yi etiketleyebilirsiniz
Yaa cok uzagim yillardir pc kullanmadim
Telefonda excel var ama actim bakayim dedim de anlamadim
not defterine kaydedip o sekilde hesap yapiyorum
Sakin ol canım doktor ve diyetisyen gözetiminde kilo vermeye çalış ve sakın almaÇözümü kilo vermek ver al vücudu mahvediyorum cidden
Marketimiz var eşim milletten bişey kalmiyacak korkusuna oda 2 koli yapmıştıBen o zaman almadım bir şey ama kardeşim baya bir doldurmustu hala birkaç bir şey var onları yiyoruz
Bu sefer verip korumayı ogrenirsin canimÇözümü kilo vermek ver al vücudu mahvediyorum cidden
Diyetisyenin listesini yapıyorum az çok canım zaten hemen toplarım inşallahSakin ol canım doktor ve diyetisyen gözetiminde kilo vermeye çalış ve sakın alma
Aynen öyle birde hedefe ulaşmadan gitmek Yök o zaman da çabuk kopuyorum ikincisi çalışmak da çok etkili bendeBu sefer verip korumayı ogrenirsin canim
Takimlarda kalmak gercekten motive sağlıyor
Uzaklasan kilo alip geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?