Ben 3 hafta daha takıma birincilik dileyeceğim. Kızlar bol bol dilek düşünün.1. Olmuşuz ya
Tebrik ederim emeği geçen bütün diyetdaslarimi helal olsun bize
Bu motivasyonu bozmadan haftaya cumaya hazırlanıyoruz yarın itibariyle
Bizim orda derlerki 3 hafta üst üste 1. Olanin bütün dilekleri kabul olurmusBen denedim kesinlikle siz bilirsiniz artık benden demesi
600 gram gitmis. Yağ analizi ayda bir yapıyor. İyi gidiyorsun dedi. Vücut güzel toparlanmış dedi. Listeyi atarım isteyene. Tatlı vermişti geçen hafta yemedim. Bu hafta istiyorum dedim. Tatlı ödül verdi.Senin bugün diyetisyen sonucun nasildi cnm
İnsulinin aclik ve HbA1c (homa) sadece açlık bakmak yetersizInsilun direncinin tespiti icin hangi testler yapilmasi lazim cnm
Nasıl yani hafta içi gündüz de mi süpüremiyorsunBana gelsin de toz görsün. benim alt komşu sorunlu hafta içi ev süpüremiyorum. yoksa polis geliyor. zaten mahkemelik olduk geçenlerde. evi süpürmeyince her yer toz oluyor. bugün cuma sevinçliyim çünkü yarın evdeyim ve evimi silip süpürebileceğim.
Nasil oluyor yulaf tostu anlatin hemen :)Kesinlikle yap cnm cok güzel oluyor
Ben krep tarzindan sıkıldım artik, bunu daha cok sevdim :)
Tam dayaklık komşuevet canım maalesef. ses var diye şikayet ediyor. rezillik yani sürekli.
Mesleğin ne idi canımİnsulinin aclik ve HbA1c (homa) sadece açlık bakmak yetersiz
Günlük 45 dakika minimum yürüyorumSpor yapmayana, spor cezasi verilsin
Glisemiks indekse dikkat edicen cnm bide yürüyüş gerekli
Ben mahvettim bile
Benim 90 kilodan sonra düşecek demekki
Dünkü detoksdan sonra Bugün baya dolu olmus cnm :)
Ikimizde sonucunu gorecez
Bizim burdada un maya wc kagidi yoktu
Hadi insallah tatlim
Evet evet kesinlikle her türlü eziyet buKilo verince düzelir bence de..Sağlığın içinde motivasyon olsun asıl asılabildigin kadar sağlıklı beslenmeye kilo vermek için cabalamsya canım
İnsülin açlık şekeri homo değeriInsilun direncinin tespiti icin hangi testler yapilmasi lazim cnm
Bende öyle düşünüyorumSpor sağlıklı beslenmek ile kilo indikçe düzeliyor.
Gida muh. Canim ama daha once bende bakildigi için az cok biliyorum diyelimMesleğin ne idi canım
HoşgeldinizYAŞINIZ: 34
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:68
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: planlama mühendisi
ÇOCUK SAYISI:yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tüp bebek tedavilerinden kalan hormon fazlalığı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: çikolata kisti
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski kiloma geri dönmek istiyorum
Yapiyor muyuz 4 gunlugu ptesi ona göre hazırlayacagim beynimi :)Yarın tartilmam can sıkmaya gerek yok:)
Pazar da dikkat eder pazartesi eksi gururum tartıda yüzde bı milyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?