Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım insülin 14.7 glukoz homo ır değer"m 3.44 normali en fazla 2.50 olmalı
Ok, insülin 3.44 diye düşündüm.
Canım, rengin börekçi diğerlerinin aksine insülini düşürmenin tek yolu aralıklı oruç diyor, bi bak istersen.
Benim diyetiaywn de kilonun yüzde10nunu verince direnç gider diyor.
Ben de 2 ay sonra tahlil vericem o zaman bir karşılaştırma yapabilirim ancak.
Kısaca tek yol zayıflamak ve karbonhidratı kesmek.
İlaç vs verdi mi?

Menümü yaziyim

Kahvaltı önce 10 fındık

Kahvaltı 11.00
1 dilim t b ekmeği
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
2 tane yumurtadan omlet
5 tane patates kızartması
1 t.k tahinpekmez

Ara
Kahve 1 incir

17.00
1 kare pizza

19.30
4 tane köfte
Salata
1 karnıyarık
2 kaşık haşlanmış bulguru 4 kaşık yoğurtta kattım ve bunların hepsini afiyetle yedim:)

.21.00
2 dilim portakal 1 dilim armut 1 dilim kivi

2.5 lt su 1 bardak yeşil çay

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canim

Marketimiz var eşim milletten bişey kalmiyacak korkusuna oda 2 koli yapmıştı İlk Karantinanin başlıyacagi gece çildirmisti millet Ogece talan etmişlerdi dükkani çekirdek sigara kuyruğuna girdiydi millet
eşin de sürü psikolojisine kapılmış desene...

Ben uzun bir süre un ve maya bulamamıştım marketlerde...

Yok canım sabah verdim kan sonucu çıkmış ben kendim gördüm pazartesi doktora görüşmeye gideceğim yüksek ihtimal vermez ilaç ama bir 7-8 kg verince her şey düzelir kilo vermeden düzelmez ondan ben fazla kilo vermedim sanırm etkilemiş yürüyüşü her gün yaparsam hiç sorun olmadan gider inşallah

Rengin hocayı bende takip ediyorum .Geçen yaz kilo verirken aralıklı oruçla verdim 10 kiloyu okadar kolay vermistim ki çok iyi gelmişti bana .Şimdi de akşamdwn sonra bişey yemiyorum genelde ama oruç sürem 14,15 saat oluyor fazla bekliyorum

Teşekkür ederim canım ablamı 2 aydır görmüyordum
Çok iyi kilo vermişsin yeter artık diyor
Annem babam diğer ablam yeter diyorlar

Ama durmak yok
Ama incelmen cok guzelkiii tabiki mezun olmadan gitmek yok

1. Olmuşuz ya
Tebrik ederim emeği geçen bütün diyetdaslarimi helal olsun bize

Bu motivasyonu bozmadan haftaya cumaya hazırlanıyoruz yarın itibariyle

Bizim orda derlerki 3 hafta üst üste 1. Olanin bütün dilekleri kabul olurmus Ben denedim kesinlikle siz bilirsiniz artık benden demesi

Ben yüzde değil kilo olarak baktım canımlar, hata orda. Olsun Fitt_anne bizim gönlümüzün birincisi
Ne kaçırdım ben 1. Mi olucaktimNeyse bu bı işaret bacım haftaya kesin 1.olucam sende bunu bu haftadan hissettin demekki

Kızlar kan tahlili sonuçlarım çıktı baktım insülin direnci oluşmuş 3.44 çıkmış ondan az gidiyor kilo ne yapmalıyı kızlar
Cok yuksek degil aslında m.... İsimli ilaci İc hastalıkları onermediyse saglikli beslenme , gi si dusuk beslenme ve sporla duser,oglumdan sonra çıkmıştı benim ama emzirdigim icin ilac alamamistim sporla diyetle normale donmustu. Cok ac kalmamaya çalis yani miden sinyal verip insülin kafana vurmadan sen onu susturmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…