Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim alt komşum hiç unutmam
Eşimle PlayStation oynuyoruz kapı çaldı
Eşim.açtı alt komşu salak gelmiş
Eşiniz çok gülüyor söyler misiniz biraz az gülsün demişti

Ben de öyleydim. Annemden öyle gördüm çünkü. Artık kendimi frenliyorm az yapıyorum yine yetiyor az olunca bir lokma eksik yerim derimyoksa kalan yemeği bitirmek dert bitmezse israf.

İyi akşamlar
Sabah 1.5 dilim çavdar ekmeği peynir 5 tane zeytin 2 çeri domates bir tutam maydonoz
Öğlen 5 kaşık mercimek çorbası 5 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık kadar et kavurma yedim.
Akşam 5 tane köfte patates kızartması salata yedim.
3 litre su
10.200 adım.
Sabahları limonlu ılık su içiyorum 3 gündür
1 kupa kiraz saplı karışık form çay içtim onu yazmayı unuttum

Kızlar kan tahlili sonuçlarım çıktı baktım insülin direnci oluşmuş 3.44 çıkmış ondan az gidiyor kilo ne yapmalıyı kızlar
Canım benimde 5,5 tu zor gidiyordu gerçekten bu aralar bende saldım ama özellikle yürüyüş ve cardio ile yine de veriliyordu tabiki az az da olsa sporu hergün yapmamız lazım bizim bu hafta inşallah artılarımı verip 72 hedefliyorum artık iyi bir dönüş yapmam lazım

Bebisi olan kızlar hayatimda böyle bir konu yok sadece denk geldimde seyrettim ve bayıldım buyurun sizde bayılın istedim

Videoyu izleyemedim ama tahmin ediyorum. Tuvalet iletişimi bu 0-18 ay arası yapılabiliyor. Facebookta grupları, kitapları falan var. 9. Aydan sonra belki ama bana doğumdan itibaren kısmı saçma geliyor. Çocugu lavaboya tutmaya vs alıştırıyorlar. Çocuk bezine yapmıyor, küçücük bebek ikına sıkıla lavaboya tutulmayı bekliyor, bunun yolculuk hali var, hastalık hali var, iş hali var. Belki sağlıklı bez kullabmadıkları yada az kullandıkları için ama ne bileyim el kadar çocuga da o kadar sorumluluk yüklemek fazla ya. Wc öğrenmeyen çocuk mu var. Yap çocugum altına ben temizlerim, işimizin adı ne

600 gram gitmis. Yağ analizi ayda bir yapıyor. İyi gidiyorsun dedi. Vücut güzel toparlanmış dedi. Listeyi atarım isteyene. Tatlı vermişti geçen hafta yemedim. Bu hafta istiyorum dedim. Tatlı ödül verdi.
Yagdan gitmesi en güzeli zaten cnm

Gördüm menunde tatlini :))
İnsulinin aclik ve HbA1c (homa) sadece açlık bakmak yetersiz
Insilun ölçümü baska biseymi
Yosa seker olcumumu
Nasil oluyor yulaf tostu anlatin hemen :)
Benim yaptigim ölçü
2 kş yulaf 1 ks yogurt 1 yumurta karistir, az beklet
Tost makinesine firin kagidina yay
Sonra cevir, icini koyup katla, tekrar bastır
Sonra mimmmm
Günlük 45 dakika minimum yürüyorum
Gi dikkat edeyim ama o da çok yüksek değil haftalık 1 kilo versem sonrası gelir
Duzenli yuruyebilirsen cok etkili olur cnm
Zaten kilo verdikce düşer
İnsülin açlık şekeri homo değeri
Yukardada sordum da
Bu aclik sekerimi oluyor
Insilun ölçümü ayri biseymi
Yapiyor muyuz 4 gunlugu ptesi ona göre hazırlayacagim beynimi :)
Evetttt

Patates kizatrmasinin miktarini yazmamişin cnm :))

İşte olsam seve seve yaparım, excell ve liste manyağıyım, işte olsam aldığınız nefesi bile tablolarım

Evde telefondan anca bu kadar, bu sabah; Eki Görüntüle 2805016
Herkeste var ama ben de niye yok biseyler
Afiyet olsun canım
Vay canına okurken gözlerim pörtledi dolu dolu MaasAllah afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Graten mi afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Benim alt komşum hiç unutmam
Eşimle PlayStation oynuyoruz kapı çaldı
Eşim.açtı alt komşu salak gelmiş
Eşiniz çok gülüyor söyler misiniz biraz az gülsün demişti
Ne manyak bi insanmış kavga gürültü olsa neyse de gülmekten kim rahatsız olur ki

Hoşgeldiniz
Boyumuz aynı benim hedeflediğim kilodasın kendimi 58 hayal bile edemiyorum
Kaç kiloda mezun olucaksin yasemin ..
Bu sefer büyük oynayalim mi ölmeden önce 5li rakamları görelim baktık olmadık tekrar 65 yaparız gözümüz açık gitmedin diye seyettiydim

Bence döne buraya gel kendine
Evet insülin ayrı ölçülüyor açlık kan şekeri ile çarpıyorsun o değeri 405 e bölüyorsun insülin direnci ölçülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…