Benim annemlerin evinde ablam 8 yıl oturdu ve hiç kira almadık.Evlat ya ama canım. insan evladından para alır mı bilmiyorumki. ilerde belki benimde fikrim değişir. benim en büyük amacım ona kendine ait bir ev bırakabilmek hatta biliyo musun
Benim alt komşum hiç unutmam@kackaloribu ablamin oyle bir komşusu vardi sadece ablam değil tum apartman bıkmışti kadindan ve ona uyup kapi kapi milleti tehdit eden kocasindan . Ne kavga etmek ne polis zabıta ise yaramadı malesef ablam yeni ev aldi en cok ondan kurtulmak için istiyordu . Seninde gönlüne göre versin ceksin gitsin insallah
Bak bu da benim aklıma gelmemiştiBen kızi tartilmadan önce iki mememide iyce emziriyorum ki artı gelmiyim diye
Kordelya kim
İşte oluyor canım o yüzden haftasonunu bekliyor.Nasıl yani hafta içi gündüz de mi süpüremiyorsun
Allah akıl fikir versin bu millete mutsuz insanlar etrafındaki insanları da mutsuz edebilmek için elinden geleni yapıyorlar ruh hastalarıBak bu da benim aklıma gelmemişti
İşte oluyor canım o yüzden haftasonunu bekliyor.
Ben de öyleydim. Annemden öyle gördüm çünkü. Artık kendimi frenliyorm az yapıyorum yine yetiyor az olunca bir lokma eksik yerim derim4 dikdörtgen tepsi pizza yaptımUzun bir süre pizza görmek istemiyorum Kardeşim, eşi korona oldu onlar için yapıyım dedim bizim evdekilerede yapınca anca yeter diye fazlaca yaptım Ben oldum olası korkmusumdur ya yetmezse diye Misafir gelince de öyle bı yaparimki ertesi günde yeriz o kalanları Hep açgözlülük bunlar
Ramazan da eltime iftara gittik yaptığı yemek miktarını ben eve bile yapmam okadar az geldi gözümeAma tam yetti bı misafir gelse sonradan yemek yoktu okadar ayarlamış
Siz nasılsınız bu işlerde
Canım benimde 5,5 tu zor gidiyordu gerçekten bu aralar bende saldım ama özellikle yürüyüş ve cardio ile yine de veriliyordu tabiki az az da olsa sporu hergün yapmamız lazım bizim bu hafta inşallah artılarımı verip 72 hedefliyorum artık iyi bir dönüş yapmam lazımKızlar kan tahlili sonuçlarım çıktı baktım insülin direnci oluşmuş 3.44 çıkmış ondan az gidiyor kilo ne yapmalıyı kızlar
Videoyu izleyemedim ama tahmin ediyorum. Tuvalet iletişimi bu 0-18 ay arası yapılabiliyor. Facebookta grupları, kitapları falan var. 9. Aydan sonra belki ama bana doğumdan itibaren kısmı saçma geliyor. Çocugu lavaboya tutmaya vs alıştırıyorlar. Çocuk bezine yapmıyor, küçücük bebek ikına sıkıla lavaboya tutulmayı bekliyor, bunun yolculuk hali var, hastalık hali var, iş hali var. Belki sağlıklı bez kullabmadıkları yada az kullandıkları için ama ne bileyim el kadar çocuga da o kadar sorumluluk yüklemek fazla ya. Wc öğrenmeyen çocuk mu var. Yap çocugum altına ben temizlerim, işimizin adı neBebisi olan kızlar hayatimda böyle bir konu yok sadece denk geldimde seyrettim ve bayıldım buyurun sizde bayılın istedim
Çiğ miğ kalmamıştır bir şeySporumu yazayım
30+30 dk leslie bloosted yaptım
45 dk leslie 3 mil yaptım
Adımlarımı ve yaktığım kcal ı da ekleyeyim
Eki Görüntüle 2805078
Zipzip-
N Nidsalii
E Elif_Eylul
Ay insaAllah canım için rahat etti + 30 dk daha spor yaptım onu eritmek içinÇiğ miğ kalmamıştır bir şey
Yagdan gitmesi en güzeli zaten cnm600 gram gitmis. Yağ analizi ayda bir yapıyor. İyi gidiyorsun dedi. Vücut güzel toparlanmış dedi. Listeyi atarım isteyene. Tatlı vermişti geçen hafta yemedim. Bu hafta istiyorum dedim. Tatlı ödül verdi.
Insilun ölçümü baska biseymiİnsulinin aclik ve HbA1c (homa) sadece açlık bakmak yetersiz
Benim yaptigim ölçüNasil oluyor yulaf tostu anlatin hemen :)
Duzenli yuruyebilirsen cok etkili olur cnmGünlük 45 dakika minimum yürüyorum
Gi dikkat edeyim ama o da çok yüksek değil haftalık 1 kilo versem sonrası gelir
Yukardada sordum daİnsülin açlık şekeri homo değeri
EvettttYapiyor muyuz 4 gunlugu ptesi ona göre hazırlayacagim beynimi :)
Patates kizatrmasinin miktarini yazmamişin cnm :))İyi akşamlar
Sabah 1.5 dilim çavdar ekmeği peynir 5 tane zeytin 2 çeri domates bir tutam maydonoz
Öğlen 5 kaşık mercimek çorbası 5 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık kadar et kavurma yedim.
Akşam 5 tane köfte patates kızartması salata yedim.
3 litre su
10.200 adım.
Sabahları limonlu ılık su içiyorum 3 gündür
1 kupa kiraz saplı karışık form çay içtim onu yazmayı unuttum
Herkeste var ama ben de niye yok biseylerİşte olsam seve seve yaparım, excell ve liste manyağıyım, işte olsam aldığınız nefesi bile tablolarım
Evde telefondan anca bu kadar, bu sabah;Eki Görüntüle 2805016
Afiyet olsun canımSelam kızlar ablama geldik
Sabah
2 dilim kepek ekmeği ile tost,, 2 dilim ananas
Ara Türk kahvesi
Öğle
5 kaşık pırasa,, 3 kaşık yoğurt,,, domates salatalık
Akşam
3 tavuk pirzola fırında,, bol salata
Kaçamak yapmayacaktım ama ablam yiğenime doğumgünü sürprizi pasta yapmış küçük bir dilim yedim
Su 2 litre şimdilik
Vay canına okurken gözlerim pörtlediMenümü yaziyim
Kahvaltı önce 10 fındık
Kahvaltı 11.00
1 dilim t b ekmeği
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
2 tane yumurtadan omlet
5 tane patates kızartması
1 t.k tahinpekmez
Ara
Kahve 1 incir
17.00
1 kare pizza
19.30
4 tane köfte
Salata
1 karnıyarık
2 kaşık haşlanmış bulguru 4 kaşık yoğurtta kattım ve bunların hepsini afiyetle yedim:)
.21.00
2 dilim portakal 1 dilim armut 1 dilim kivi
2.5 lt su 1 bardak yeşil çay
Afiyet olsun canım19 mart cuma
12.30
2 kş yulaf +1 kş yogurt +1 yumurta +beyaz peynirle tost
Domates
Salatalik
16.00
1 bar badem sütü
1 avuç kuruyemis
3 hurma
2 kş chia, 1 kş keten tohumu
18.30
1 kase haslanmis tb makarna
1 tabak salata
1 dolu olmayan pasta tabagi karnibahar graten
Su 3 lt olur yatana kadar
Graten miMenu
Sabah
1 dlm tam buğday
1 yumurtadan omlet
40g tel peynir
Yesillik
3 zeytin
Ogle
El kadar tavuk ızgara
4 cicek karnabahar
1 bardak ayran
Aksam
Karnabahar graten 1 kare
Salata
1 kepce mercimek corbasi
Ara
2 tane zuber lokmalik
Su:1.5lt bugun hic su icmemisim
Afiyet olsun canımBugün menüm
Sabah: haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 5 siyah 3 yeşil zeytin, domates, salatalık, 1 dilim ekmek, patates kızartması biraz da
Öğlen: 1 tbk Taze fasülye , 1 dilim ekmek
A.Ö: Yarım muz, yarım portakal, çeyrek armut
Akşam: 2 kaşık Taze fasülye, 2 kaşık makarna, 2 kepçe yayla çorbası, kereviz salatası yoğurtluZipzip-
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 11
2 dl TB ekmeği ile peynirli domates li tost
Öğleden sonra 15 gibi
Yarım portakal
Akşam 19
4 kaşık kavurma
3 kaşık pilav
Domates soğan salatası
1 parmak cevizli sucuk bu ödülüm olsun
Su 2.5 litre
Aralarda bitki çayı ve kahve
Zipzip-
Ne manyak bi insanmış kavga gürültü olsa neyse de gülmekten kim rahatsız olur kiBenim alt komşum hiç unutmam
Eşimle PlayStation oynuyoruz kapı çaldı
Eşim.açtı alt komşu salak gelmiş
Eşiniz çok gülüyor söyler misiniz biraz az gülsün demişti
Kaç kiloda mezun olucaksin yasemin ..Hoşgeldiniz
Boyumuz aynı benim hedeflediğim kilodasın kendimi 58 hayal bile edemiyorum
Bence döne buraya gel kendineCanım benimde 5,5 tu zor gidiyordu gerçekten bu aralar bende saldım ama özellikle yürüyüş ve cardio ile yine de veriliyordu tabiki az az da olsa sporu hergün yapmamız lazım bizim bu hafta inşallah artılarımı verip 72 hedefliyorum artık iyi bir dönüş yapmam lazım
Evet insülin ayrı ölçülüyor açlık kan şekeri ile çarpıyorsun o değeri 405 e bölüyorsun insülin direnci ölçülüyorYagdan gitmesi en güzeli zaten cnm
Gördüm menunde tatlini :))
Insilun ölçümü baska biseymi
Yosa seker olcumumu
Benim yaptigim ölçü
2 kş yulaf 1 ks yogurt 1 yumurta karistir, az beklet
Tost makinesine firin kagidina yay
Sonra cevir, icini koyup katla, tekrar bastır
Sonra mimmmm
Duzenli yuruyebilirsen cok etkili olur cnm
Zaten kilo verdikce düşer
Yukardada sordum da
Bu aclik sekerimi oluyor
Insilun ölçümü ayri biseymi
Evetttt
hic de gözünden bişey kaçmıyor kesinlikle dedektif olmaliymissin sen sultanımPatates kizatrmasinin miktarini yazmamişin cnm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?