- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Seninle artik konusmayacagimSorma canım ya benim küçük kızda cimcikliyor sürekli boynumu sıkıyor neden acabayeni huy edindi.
Oyyyy tatli diline, güzel yüreğine kurban bitanecimmmmm
Cumartesi de okul var tatlım...Jumpink jake en sevdiğim
Günaydın canım
Günaydın kuzum
Günaydın abla
Günaydın canım
Günaydın abla erkencisin
Ay canım geçtiğine çok sevindimBenim kızımda da çıktı süt alerjisi. M MissHayaLet emziriyor msn çocuğunu?? Benimki emzirme döneminde çıktı. Anne fazla tüketince etkileniyor. Kızımınki 4 aylıkken çıktı 1 yaşa doğru geçti çok şükür. Dr yedirebilirsin dedi. Ama bı defa kızım sevmiyor yemiyor. Sadece süt içiyor onun dışında peynir yoğurt falan hiç yediremiyorumbir de pizzadaki kaşarı yiyor. Bizimki geçti inş sizin debir süre sonra geçer
Tamam canim sorun yokE Elif_Eylul ben kaçamağımı yarına saklıyorum. Yarın arkadaşlarımla buluşacam da:)
En zor rakibi de bana vermişsin abla yaHaftayada o sekilde yapariz cnm
Sen rakibini gecmeye çalış bu hafta :))
Farkındayım ya, napsam açlık orucu mu yapsam ben de
Evet ben erken başladım diyeteSeninle artik konusmayacagimbu kilo nedir ya hemde bebeğin benimkinden kucuk saka bir yana hoslaniyorlar canim temas etmek hoşlarına gidiyor disleri cikarken kendi kulağına yapıyordu kanatana kadar . Disler çıktı alttakini üstekine surterek ses cikariyor iclerinde psikopatlik var :)
Günaydın herkese
Günaydın kızlarGünaydın.....burda hava cok kapalı yagmur geldi geliyor.
@birazhuzurdu2008 canim nice mutlu yillara
Çocuklar küçük olunca okullardan haberimiz olmuyorCumartesi de okul var tatlım...
Günaydın canım
Eline sağlık canım.HAFTANIN CENGAVERLERI
(19-26 mart)
Cordelia
@Habinar
@Zeynolin44
Chedarice
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@kackaloribu
_rakipler arasinda sataşmak, yoluşmak serbesttir :))
_kazananlar yüzde hesabiyla belirlenir
_ herkes rakibiyle ilgilenip, aktif olmak zorundadır
_ aktif olmayan üyeler rakip listesinden cikarilacaktir
_ free listede birbiriyle rakip olmak isteyen varsa ekleyebiliriz
HADI BAKALIM YARIŞ BAŞLASINNNNNN
Günaydın cok mutlu oldugumuz bir gun gecirelim insaAllah
@birazhuzurdu2008 doğum günün kutlu olsun canım ailenle mutlu bir ömrün olsun
cok sicacigimdir
Günaydın cnm
Gecmis olsun esine dis ne zordur aslında hastalik neredeyse insanin canı orasi oluyor
Gunaydin cnm
Gunaydin canim
Nasil yani diyetisyen bir kere nurlu yüzünü gösterip liste mi verdi devlet mi canım ozel mi
@birazhuzurdu2008 nice sağlıklı yeni yaslara
Benim minikte emerken isiriyor uyandirmak icin
Aslinda vucut anotomisi, yas, kas vs etkilidir yuzun inceyse ve yuzunden veriyorsan mesela benim eltim 173 65 kg da bile az göbeği oluyor 60 filan cok daha güzel durur
Gunaydin yasmin
kiz okula gitmeden kiza niye pastirma yedirdin :)
Hic sevmem pastirmayi ama su zuhal ablalarin yulaf tostunu denemek istiyorum
Gunaydin canim
Günaydın kaptan
Günaydın canim
@tekrar dene ye meydan okuyup bile bile lades mi desem
Gunaydin
@birazhuzurdu2008 doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yaşların olsun
@birazhuzurdu2008 doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşların olsun sevdiklerinle beraber
Çok teşekkür ederim canım arkadaşlarımGünaydın.....burda hava cok kapalı yagmur geldi geliyor.
Canlarım çok teşekkür ederim sizleri seviyorum@birazhuzurdu2008 canim benim doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere iyki dogdun
Emin degilimBen yarışmaların cuma başladığını unuttum bugünde adım bekliyordumgideyim hemen listeleri hazırlayayım bu hafta not alma konusunda emin misin kaptanım
Gunaydin canım ❤Günaydın iyi haftasonları
Tamam canim hafif sporlari yaparsin ❤:) benim çok ağır spor yapmam yasak kaptanım. Ama leslie yapmaya çalışırım. Dün 12 bin adım atmışım
Gunaydin ablacım ❤Gunaydinnnn
Cok güzel bi hafta sonu olsun insallahhh
Gunaydin canım ❤Günaydın mutlu haftasonları
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
Guanydin canim ❤Günaydın kızlar dünkü 1. İçin hepinizi tek tek tebrik ederim harikasınız
Gunaydin canım ❤Günaydın hepiciğinize
Güzel bir hafta sonumuz olsun
Gercekten her yer bina abla ya disari bakasim gelmiyorAfiyet olsun şekercim, bende ayni işi yapiyorum şu anda :))
Yesilliksiz koca koca binalari gördükçe içim aciyorruhsuz beton sehirlere döndü her taraf
Günaydın canım ❤
Gunaydin canım ❤Gunaydin
Gunaydin canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Herkese günaydın kizlar yatiyordur takim sessizken geçmiş yaparim dedim ama herkesler uyanmis, uyanmak yetmemis bazilari harekete bile geçmiş
Gunaydin canım ❤Günaydın cok mutlu oldugumuz bir gun gecirelim insaAllah
@birazhuzurdu2008 doğum günün kutlu olsun canım ailenle mutlu bir ömrün olsun
Gunaydin canım ❤Günaydın herkese
Eline sağlık ablacimHAFTANIN CENGAVERLERI
(19-26 mart)
Cordelia
@Habinar
@Zeynolin44
Chedarice
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@kackaloribu
_rakipler arasinda sataşmak, yoluşmak serbesttir :))
_kazananlar yüzde hesabiyla belirlenir
_ herkes rakibiyle ilgilenip, aktif olmak zorundadır
_ aktif olmayan üyeler rakip listesinden cikarilacaktir
_ free listede birbiriyle rakip olmak isteyen varsa ekleyebiliriz
HADI BAKALIM YARIŞ BAŞLASINNNNNN
Baklavalar eksik olmuyor evden neyseki kilo olarak dönmemis sanaZipzip- E Elif_Eylul dünkü menü mü yazayım en iyisi dün ki kaçamaktan sonra sadece 50 gr almışım
İki baklava yedim oysaki
Günaydın canım ❤Günaydın.....burda hava cok kapalı yagmur geldi geliyor.
Bu cuma listeye girebilirsinBen grupta olsaydım birinci olurdum :) neyse artık gruba girince olurum
İyi doğdun canım. Nice güzel yaşlara.Canlarım çok teşekkür ederim sizleri seviyorum
Pazartesi tarti oldugunu unutmaaaE Elif_Eylul ben kaçamağımı yarına saklıyorum. Yarın arkadaşlarımla buluşacam da:)
Senin elinde armut toplamiyordur heralde canimcimEn zor rakibi de bana vermişsin abla ya
Farkındayım ya, napsam açlık orucu mu yapsam ben debir strateji bulmam lazım
En önce ben yazdim bikerem gormemişinCanlarım çok teşekkür ederim sizleri seviyorum
Hâlâ su icmiyormusun cnm :))
Olmasın tatlım...bugünlerin tadını çıkar...zorlu süreç işte o zaman başlayacak.Günaydın kızlarcanım mezun olmanı kutlarım
Çocuklar küçük olunca okullardan haberimiz olmuyor
Hele ki bu dönemde öğretmenler de çok sıkıldı Rabbim size güç kuvvet versin inşaallahOlmasın tatlım...bugünlerin tadını çıkar...zorlu süreç işte o zaman başlayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?