Bana meydan okuyacak 80-90 kg arası taliplerimi bekliyorumKizlar ortaligi biraz hareketlendirelim
Birbirine meydan okuyacak kimse varsa ciksin ortaya :)))
Listeye baktim kilosu cok yakin olanlar var
Ben de diyorum sıcakkanlı biri sanırım :)))
Öpüyorum baharcım senihepinizi gördüm çok sevindim North River
Günaydın cnmGünaydın mutlu haftasonları
Gecmis olsun esine dis ne zordur aslında hastalik neredeyse insanin canı orasi oluyorDun o kadar yorulmusumki iki defa hastaneye git gel akşam hemen yattım buraya bile bakamadım.
Gunaydin cnmGünaydın kızlar
Gunaydin canimGünaydın kızlar dünkü 1. İçin hepinizi tek tek tebrik ederim harikasınız
Nasil yani diyetisyen bir kere nurlu yüzünü gösterip liste mi verdi devlet mi canım ozel miAbla sadece bı kerelikmis yani özel gibi olmuyo ilk ve son görüşümduneyse ben listeye uycam hatta erkenden yaptım kahvaltimi
@birazhuzurdu2008 nice sağlıklı yeni yaslara
Benim minikte emerken isiriyor uyandirmak icinEvet ufaklık uyumuyor bir de söyleniyorbende mecbur bu saatte kalkıyorum en geç 8
Aslinda vucut anotomisi, yas, kas vs etkilidir yuzun inceyse ve yuzunden veriyorsan mesela benim eltim 173 65 kg da bile az göbeği oluyor 60 filan cok daha güzel dururCanım en son diyetimde 65 i görmüştüm hastalıklı gibi oluyo bana bu rakamın altı 68 güzel bi rakam hedefim bu
Gunaydin yasminGünaydın hepiciğinize
Güzel bir hafta sonumuz olsun
kiz okula gitmeden kiza niye pastirma yedirdin :)Kız okula gidecek sınavı var
Açım birde pastırmalı cheddarlı tost yaptım nasıl koktu
Kokusu da güzel bee
Hem biz anneler yemek yaparken doyuyoruz dimi
Gunaydin canim
Günaydın kaptanGunaydin mutlu hafta sonları
Günaydın canimGunaydin
T tekrar dene ye meydan okuyup bile bile lades mi desemKizlar ortaligi biraz hareketlendirelim
Birbirine meydan okuyacak kimse varsa ciksin ortaya :)))
Listeye baktim kilosu cok yakin olanlar var
GunaydinGünaydın
Ay o kötüymüş canım yacok sicacigimdir
Günaydın cnm
Gecmis olsun esine dis ne zordur aslında hastalik neredeyse insanin canı orasi oluyor
Gunaydin cnm
Gunaydin canim
Nasil yani diyetisyen bir kere nurlu yüzünü gösterip liste mi verdi devlet mi canım ozel mi
@birazhuzurdu2008 nice sağlıklı yeni yaslara
Benim minikte emerken isiriyor uyandirmak icin
Aslinda vucut anotomisi, yas, kas vs etkilidir yuzun inceyse ve yuzunden veriyorsan mesela benim eltim 173 65 kg da bile az göbeği oluyor 60 filan cok daha güzel durur
Gunaydin yasmin
kiz okula gitmeden kiza niye pastirma yedirdin :)
Hic sevmem pastirmayi ama su zuhal ablalarin yulaf tostunu denemek istiyorum
Gunaydin canim
Günaydın kaptan
Günaydın canim
T tekrar dene ye meydan okuyup bile bile lades mi desem
Gunaydin
Suyla yapilinca demekki kalorisi artiyomusBenim regl öncesi baş ağrım başladı gece sürekli bi mide bulantısı yaşadım ilaç içtim sabah anca kendime gelmişimE Elif_Eylul canım sabah a -100 gr ile başladım valla bir an baya korkmuştum ama noodle dan neyse ki kurtardım kendimi
Dislemese cimcikliyor heryerde tırnak izleri :) oglum hic böyle seyler yapmazdı bu kızlar cadıAy o kötüymüş canım yabenimkinin dişleri daha çıkmadığı için o yönden iyiyim
Ada çayıKizlar regl söktürücü birseyler ariyorum dogal (hamile olma ihtimalim yok tuplerim kapali)
Sogan suyu dışında
Bende 63 iyi diye düşünüyorum şahsi fikrimCanım en son diyetimde 65 i görmüştüm hastalıklı gibi oluyo bana bu rakamın altı 68 güzel bi rakam hedefim bu
Bende nedense uyuyamadim cnm
Sabah sessizligini seviyoorum :)
Menü diyorsan, buraya yaziyoruz cnm
Afiyet olsun canım19.03 cuma menüsü-
Sabah 08.00- limonlu sıcak su
Öğlen 11.30- 1 kase ezogelin çorbası, 3 çorba kaşığı yoğurt, 4 kaşık etsiz kapuska.
16.00- 1 sütlü kahve, 2 parça sütlü çikolata.
19.00- etli salçalı çorba.
Su-1 litre.
Spor-12 bin adım yürüyüş.
Bence deSuyla yapilinca demekki kalorisi artiyomus
Hâlâ su icmiyormusun cnm :))19.03 cuma menüsü-
Sabah 08.00- limonlu sıcak su
Öğlen 11.30- 1 kase ezogelin çorbası, 3 çorba kaşığı yoğurt, 4 kaşık etsiz kapuska.
16.00- 1 sütlü kahve, 2 parça sütlü çikolata.
19.00- etli salçalı çorba.
Su-1 litre.
Spor-12 bin adım yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?