Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kackaloribu
İki yiğit çıktı meydane ikisi de birbirinden merdane rakibem nerelerdesin bi işaret gönder bu hafta sporda biz birinci olalım
Kiz rakipsiniz, eş degil :))
Onu manupule edip gecmeye calisacan :)))
Cuma kimin yuzdesi fazlaysa o kazanir

Dislemese cimcikliyor heryerde tırnak izleri :) oglum hic böyle seyler yapmazdı bu kızlar cadı
Sorma canım ya benim küçük kızda cimcikliyor sürekli boynumu sıkıyor neden acaba yeni huy edindi.

Kiz rakipsiniz, eş degil :))
Onu manupule edip gecmeye calisacan :)))
Cuma kimin yuzdesi fazlaysa o kazanir
Yanlış mı anladım olayı yani kackaloribu bence spor hiç güzel değil diyetide boşver, hem bak ne güzel koltukta yatıp yuvarlanmak gibisi yok canım mis mis

Kizlar regl söktürücü birseyler ariyorum dogal (hamile olma ihtimalim yok tuplerim kapali)
Sogan suyu dışında
Maydonozu kaynayan suya at birkaç dakika kaynasın sonra demlenince iç ben 2 sefer yapınca oluyorum. Umarım sende de işe yarar

Benim kızımda da çıktı süt alerjisi. M MissHayaLet emziriyor msn çocuğunu?? Benimki emzirme döneminde çıktı. Anne fazla tüketince etkileniyor. Kızımınki 4 aylıkken çıktı 1 yaşa doğru geçti çok şükür. Dr yedirebilirsin dedi. Ama bı defa kızım sevmiyor yemiyor. Sadece süt içiyor onun dışında peynir yoğurt falan hiç yediremiyorum bir de pizzadaki kaşarı yiyor. Bizimki geçti inş sizin debir süre sonra geçer

Afiyet olsun canım

Yanlış mı anladım olayı yani kackaloribu bence spor hiç güzel değil diyetide boşver, hem bak ne güzel koltukta yatıp yuvarlanmak gibisi yok canım mis mis
Yanlış anlaman bana ilham oldu, sporda da ortak olalım, yani 2li gruplar yarışsın, böylelikle ortağıma karşı sorumlu olduğum için spor yaparım mecburen. Hele ki o spor yapıyorsa beni de kırbaçlar

Yanlış anlaman bana ilham oldu, sporda da ortak olalım, yani 2li gruplar yarışsın, böylelikle ortağıma karşı sorumlu olduğum için spor yaparım mecburen. Hele ki o spor yapıyorsa beni de kırbaçlar
Haftayada o sekilde yapariz cnm

Sen rakibini gecmeye çalış bu hafta :))

Aynen canim rekabet ortami her zaman etkili olur hırs oluşur insanda ben kabulum kackaloribu sen ne diyorsun Rakibem yarışalım mı diğer gruplada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…