Kiz rakipsiniz, eş degil :))kackaloribu
İki yiğit çıktı meydane ikisi de birbirinden merdanerakibem nerelerdesin bi işaret gönder bu hafta sporda biz birinci olalım
Sorma canım ya benim küçük kızda cimcikliyor sürekli boynumu sıkıyor neden acabaDislemese cimcikliyor heryerde tırnak izleri :) oglum hic böyle seyler yapmazdı bu kızlar cadı
Yanlış mı anladım olayı yaniKiz rakipsiniz, eş degil :))
Onu manupule edip gecmeye calisacan :)))
Cuma kimin yuzdesi fazlaysa o kazanir
Maydonozu kaynayan suya at birkaç dakika kaynasın sonra demlenince iç ben 2 sefer yapınca oluyorum. Umarım sende de işe yararKizlar regl söktürücü birseyler ariyorum dogal (hamile olma ihtimalim yok tuplerim kapali)
Sogan suyu dışında
Benim kızımda da çıktı süt alerjisi. M MissHayaLet emziriyor msn çocuğunu?? Benimki emzirme döneminde çıktı. Anne fazla tüketince etkileniyor. Kızımınki 4 aylıkken çıktı 1 yaşa doğru geçti çok şükür. Dr yedirebilirsin dedi. Ama bı defa kızım sevmiyor yemiyor. Sadece süt içiyor onun dışında peynir yoğurt falan hiç yediremiyorumBizim torun oglanin süt proteini alerjisi vardi
Gelin test ederek buldu
Erkek cocuklarda daha cok oluyormus bu
Laktozsuz seyler de dokunuyorsa, oyle olabilir
Ama seninkinde sancı, karin agrisi falan olmuyor degilmi
Bizimki cok sancilaniyordu
İnsallah canim sagolMaydonozu kaynayan suya at birkaç dakika kaynasın sonra demlenince iç ben 2 sefer yapınca oluyorum. Umarım sende de işe yarar
Afiyet olsun canım19 Mart Menü
Kahvaltı(08.50) iki haşlanmış yumurta,7 siyah zeytin,üç dilim peynir,iki dilim kepekli ekmek,bol yeşillik
Ara(11.30)bir portakal,bir kivi,iki tane luppo
Öğle(14.45) bir kepçe et sote ,üç yemek kaşığı pirinç pilavı,bir kase tarhana çorbası
Akşam(18.00)bir kase yoğurt, bir kase salata,üç tane çiğköfte
Ara(19.30) iki hurma iki ceviz
1.5 litre su içtim
3167 adım
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii
Ben grupta olsaydım birinci olurdum :) neyse artık gruba girince olurumYine bireysel derecemiz yok
Yanlış anlaman bana ilham oldu, sporda da ortak olalım, yani 2li gruplar yarışsın, böylelikle ortağıma karşı sorumlu olduğum için spor yaparım mecburen. Hele ki o spor yapıyorsa beni de kırbaçlarYanlış mı anladım olayı yanikackaloribu bence spor hiç güzel değil diyetide boşver, hem bak ne güzel koltukta yatıp yuvarlanmak gibisi yok canım mis mis
Sende gruptasin zaten canim asil listede degilsinBen grupta olsaydım birinci olurdum :) neyse artık gruba girince olurum
Haftayada o sekilde yapariz cnmYanlış anlaman bana ilham oldu, sporda da ortak olalım, yani 2li gruplar yarışsın, böylelikle ortağıma karşı sorumlu olduğum için spor yaparım mecburen. Hele ki o spor yapıyorsa beni de kırbaçlar
Zuhalim yıldızımGunaydinnn 6.takim en edebi guzel kadini
Aynen canim rekabet ortami her zaman etkili olur hırs oluşur insanda ben kabulumYanlış anlaman bana ilham oldu, sporda da ortak olalım, yani 2li gruplar yarışsın, böylelikle ortağıma karşı sorumlu olduğum için spor yaparım mecburen. Hele ki o spor yapıyorsa beni de kırbaçlar
Oyyyy tatli diline, güzel yüreğine kurban bitanecimmmmmZuhalim yıldızım
Teveccühün bebeğim ya
Günün güzel geçsin senin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?