Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim alt komşum hiç unutmam
Eşimle PlayStation oynuyoruz kapı çaldı
Eşim.açtı alt komşu salak gelmiş
Eşiniz çok gülüyor söyler misiniz biraz az gülsün demişti
Ablamlardayiz karsi komşuda misafir var cocuklar illa ki ses yapıyor alttaki cikti tmm dedi ev sahibi cocuklara kizdi cocuk bu durur mu 10dk sonra alttaki tekrar cikti . Adam sinirlendi ben bu evi tıp oynamak icin almadim beğenmiyorsan tasin dedi gonderdi :)
Bebisi olan kızlar hayatimda böyle bir konu yok sadece denk geldimde seyrettim ve bayıldım buyurun sizde bayılın istedim
Evet gördüm hatta eski takımdan bi arkadas yapıyordu bunu ama bende o enerji yok gelmisim 35ine zaten öğrenecek ne diye hem uykusunu açıp ona hemde kendime eziyet edeceğim cidden enerji gerektiren birsey piskolojik olarak uygun değilim :) yapabilene buyuk saygı duyarim
Simdi gordum tarifu abla sizin orda sadece sekere bakiyorlar galiba inusilin farklı
Kavga gurultu olsa kimse ses cikarmaz hatta aman bulasmayalim der
1 kase corba kiz sen ne bekliyorsun :)
Bu da benden denenmiş bir çorba tarifi olsun, işinize yarar belkiEki Görüntüle 2805118
sagol canım
Keyif alarak kilo versek olmamı
Bayılıyorum ölüyorum kerevizin kokusuna
iykkk Allah günah yazmasın cigden cok severim pişince asla

Aman ilerlemeden önlemini al cnm
Kim nerde ne zaman yemiş bunları
Sevinme, senin rakip degil
Simdi gordum tarifu abla sizin orda sadece sekere bakiyorlar galiba inusilin farklı
Aynen cnm
Ben şekere bile zorla baktirdim hic ilgilenmiyolar
100kilo ya git dedim tartil sonra hergun yapcaz bundan sonra ensonunda tamam dedi ben onde o arkada
Boyu yaşı kac cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…