- 25 Kasım 2015
- 273
- 120
- 103
- 34
Bence de böyle heykel gibi yatsın ya da otursun yeter ki kıpraşmasınKoltukta yuvarlanırkende kalori yakar kımıldamadan yatsın en iyisi
Reglimisin canim benim buay guzel gecti bisey olmadi agri falanBu karın ağrıları beni benden alıyorsizin de her ay ağrı oluyor mu
Daha hiç bisi yapmadim30dk leslie yaptim biraz
Kim nerde ne zaman yemiş bunları2 saat tempolu yürüyüş ya da 1 saat koşu yapman lazım oda olmadı 10000 den fazla adım tamamlaması gerekiyorben hesapladım
Ben yaptim oglanida kaldirdim oda yapti yarim saat leslie 50mekik 1dk plank yemek vermicem artik yemesinDaha hiç bisi yapmadim
Ablamlardayiz karsi komşuda misafir var cocuklar illa ki ses yapıyor alttaki cikti tmm dedi ev sahibi cocuklara kizdi cocuk bu durur mu 10dk sonra alttaki tekrar cikti . Adam sinirlendi ben bu evi tıp oynamak icin almadim beğenmiyorsan tasin dedi gonderdi :)Benim alt komşum hiç unutmam
Eşimle PlayStation oynuyoruz kapı çaldı
Eşim.açtı alt komşu salak gelmiş
Eşiniz çok gülüyor söyler misiniz biraz az gülsün demişti
Evet gördüm hatta eski takımdan bi arkadas yapıyordu bunu ama bende o enerji yok gelmisim 35ine zaten öğrenecek ne diye hem uykusunu açıp ona hemde kendime eziyet edeceğim cidden enerji gerektiren birsey piskolojik olarak uygun değilim :) yapabilene buyuk saygı duyarimBebisi olan kızlar hayatimda böyle bir konu yok sadece denk geldimde seyrettim ve bayıldım buyurun sizde bayılın istedim
Simdi gordum tarifu abla sizin orda sadece sekere bakiyorlar galiba inusilin farklıYagdan gitmesi en güzeli zaten cnm
Gördüm menunde tatlini :))
Insilun ölçümü baska biseymi
Yosa seker olcumumu
Benim yaptigim ölçü
2 kş yulaf 1 ks yogurt 1 yumurta karistir, az beklet
Tost makinesine firin kagidina yay
Sonra cevir, icini koyup katla, tekrar bastır
Sonra mimmmm
Duzenli yuruyebilirsen cok etkili olur cnm
Zaten kilo verdikce düşer
Yukardada sordum da
Bu aclik sekerimi oluyor
Insilun ölçümü ayri biseymi
Evetttt
Kavga gurultu olsa kimse ses cikarmaz hatta aman bulasmayalim derHerkeste var ama ben de niye yok biseyler
Afiyet olsun canım
Vay canına okurken gözlerim pörtledidolu dolu MaasAllah afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Graten miafiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ne manyak bi insanmış kavga gürültü olsa neyse de gülmekten kim rahatsız olur ki
1 kase corba kiz sen ne bekliyorsun :)Daha hazırlamadinmiBen hangi çorbayı yapacağımı bile düşündüm
Kabak çorbası yapicam ki bol kepçe iciyim
Kabak ,soğan biber kereviz yaprağı sapı brokoli az miktarda bulgur yada yulaf ezmesi koy kaynat bızzz iç daha ne olsun
sagol canımBu da benden denenmiş bir çorba tarifi olsun, işinize yarar belkiEki Görüntüle 2805118
iykkk Allah günah yazmasın cigden cok severim pişince aslaKeyif alarak kilo versek olmamı
Bayılıyorum ölüyorum kerevizin kokusuna
Super olmus canim yaa sevindim yaza kadar biraz kilo versinBen yaptim oglanida kaldirdim oda yapti yarim saat leslie 50mekik 1dk plank yemek vermicem artik yemesin
100kilo ya git dedim tartil sonra hergun yapcaz bundan sonra ensonunda tamam dedi ben onde o arkadaSuper olmus canim yaa sevindim yaza kadar biraz kilo versin
Ben de 30 dk leslie bloosted yaptım30dk leslie yaptim biraz
Hiç kıskanmadım kiSabah çok güzel bir kahvaltıdan sonra müzeleri gezmeye gideceğizyaşasın taksim
90 lardaydi 100 u gordu demek neyseki kabul etmis de sana eşlik etmis100kilo ya git dedim tartil sonra hergun yapcaz bundan sonra ensonunda tamam dedi ben onde o arkada
Ahsen yemiş canım dünkü menudeKim nerde ne zaman yemiş bunları
90 lardaydi 100 u gordu demek neyseki kabul etmis de sana eşlik etmis
Teşekkür ederim canımHele ki bu dönemde öğretmenler de çok sıkıldı Rabbim size güç kuvvet versin inşaallah
Kaç kilo oldu100kilo ya git dedim tartil sonra hergun yapcaz bundan sonra ensonunda tamam dedi ben onde o arkada
Tam 100Kaç kilo oldu
Aman ilerlemeden önlemini al cnmÇok şükür bel, boyun fıtığı olmamışım kızlar stresten diyo dr çok az düzleşme vermiş bol bol eğzersiz yüzme yürüyüş yap dedi
Annem vardı babamda geldi memleketten 2 gün sonra dönecekler, kızımın keçileri de gitti ağlama krizlerimiz bitti şükürler olsun
Sevinme, senin rakip degilKim nerde ne zaman yemiş bunları
Aynen cnmSimdi gordum tarifu abla sizin orda sadece sekere bakiyorlar galiba inusilin farklı
Boyu yaşı kac cnm100kilo ya git dedim tartil sonra hergun yapcaz bundan sonra ensonunda tamam dedi ben onde o arkada
15yasinda 1.72Aman ilerlemeden önlemini al cnm
Sevinme, senin rakip degil
Aynen cnm
Ben şekere bile zorla baktirdim hic ilgilenmiyolar
Boyu yaşı kac cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?