Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet ben erken başladım diyete Ay aynı benim küçük gerçekten çok fena ablasını yoluyor dişliyor büyük olanın da vurma huyu yok şükür yoksa yanmıştık
Bende erkenden başladım annem varken ne guzel tikir tikir gidiyordu sonra annem gitti bebegin kolik oldugu ortaya çıktı kucakta saga sola kostururken bile zayiflayamadim dogru duzgun yemeyince
Gecmis olsun canim , egilerek çalışmakta etkili ssnin öğrenciler minik hep onlarin seviyesinde oluyorsun mecbur
Gecmis olsun canim❤
Ahsen hosgeldin canim gec oldu ancak gordum

Metabolizmasi hızlıdır canım ona karbonhidratli gıdalar yedirme...abur cuburdan uzak tut...su içme alışkanlığı var mı ona dikkat et ve sürekli takipte ol...
Iciyo su ablada makarna turü cok yiyo tost falan

19 mart
07.40
1 yumurta 1 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf ve Peynir ile tost
1 muz
12.30
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt
17.00
1 avuç tuzlu yer fıstığı
1 lokma muz
Sonra canım hiçbir şey istemedi yemedim
Spor 50 dk pilates 300p
Adım 5953 198p toplam 498 p
Suyumu unuttum
Zipzip- N Nidsalii

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Olsun canım yine verirsin bu benim ikinci kez 55e düşmem.

Bana devletteki bi kufur edip kapi disari atmadigi kaldi ,o basen kalca genetik niye geldin sen demisti direk, gerci o zaman 80 degil 66ydim hamile kalinca öküz gibi yeyip 3 aylık kaybedince kilolar bana kalmıştı
Çok terbiyesizmis onami kalmis seni eleştirmek . Keşke lafını soksaydin . İşi neymiş mecbur bakacak .. böylelerine uyuz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…