Bak hele
Bende erkenden başladım annem varken ne guzel tikir tikir gidiyordu sonra annem gitti bebegin kolik oldugu ortaya çıktı kucakta saga sola kostururken bile zayiflayamadim dogru duzgun yemeyinceEvet ben erken başladım diyeteAy aynı benim küçük gerçekten çok fena ablasını yoluyor dişliyor büyük olanın da vurma huyu yok şükür yoksa yanmıştık
Gecmis olsun canim , egilerek çalışmakta etkili ssnin öğrenciler minik hep onlarin seviyesinde oluyorsun mecburÇok şükür bel, boyun fıtığı olmamışım kızlar stresten diyo dr çok az düzleşme vermiş bol bol eğzersiz yüzme yürüyüş yap dedi
Annem vardı babamda geldi memleketten 2 gün sonra dönecekler, kızımın keçileri de gitti ağlama krizlerimiz bitti şükürler olsun
Ahsen hosgeldin canim gec oldu ancak gordumGecmis olsun canim❤
Metabolizmasi hızlıdır canım ona karbonhidratli gıdalar yedirme...abur cuburdan uzak tut...su içme alışkanlığı var mı ona dikkat et ve sürekli takipte ol...Tam 100
Hemşom ya merak ettimBak hele
Oyy cok kucuk daha ama hizli verir canim . Arkadasimin oğlu 107den 70 e düştü 18 yasinda miss gibi oldu kilo zaten kotu hele genc yaşta hepten iskence15yasinda canim
Iciyo su ablada makarna turü cok yiyo tost falanMetabolizmasi hızlıdır canım ona karbonhidratli gıdalar yedirme...abur cuburdan uzak tut...su içme alışkanlığı var mı ona dikkat et ve sürekli takipte ol...
Tamam ablaHemşom ya merak ettim
Bildigin dedeler gibi yuruyoOyy cok kucuk daha ama hizli verir canim . Arkadasimin oğlu 107den 70 e düştü 18 yasinda miss gibi oldu kilo zaten kotu hele genc yaşta hepten iskence
Abla bende rakip istiyorum ama hırslı olzunAman ilerlemeden önlemini al cnm
Sevinme, senin rakip degil
Aynen cnm
Ben şekere bile zorla baktirdim hic ilgilenmiyolar
Boyu yaşı kac cnm
Bomba diye yazilir
Kiz hangi popişe tepik atiyonHay Allah ne güldüm ya ben olsam popisine bi tane tepik atardım
Gözüne kestirdigin varmi cnmAbla bende rakip istiyorum ama hırslı olzun
Afiyet olsun canım
Değil 15 25 bile olsa o tepigi atarım yetmezse terlik bile firlatirimBomba diye yazilir
Ahsen duye okunur
Kiz hangi popişe tepik atiyon
15 yasindaki ergenemi
Gözüne kestirdigin varmi cnm
Afiyet olsun canım
Olsun canım yine verirsin bu benim ikinci kez 55e düşmem.Bende erkenden başladım annem varken ne guzel tikir tikir gidiyordu sonra annem gitti bebegin kolik oldugu ortaya çıktı kucakta saga sola kostururken bile zayiflayamadim dogru duzgun yemeyince
Gecmis olsun canim , egilerek çalışmakta etkili ssnin öğrenciler minik hep onlarin seviyesinde oluyorsun mecbur
Ahsen hosgeldin canim gec oldu ancak gordum
Çok terbiyesizmis onami kalmis seni eleştirmek . Keşke lafını soksaydin . İşi neymiş mecbur bakacak .. böylelerine uyuz oluyorumBana devletteki bi kufur edip kapi disari atmadigi kaldi ,o basen kalca genetik niye geldin sen demisti direk, gerci o zaman 80 degil 66ydim hamile kalinca öküz gibi yeyip 3 aylık kaybedince kilolar bana kalmıştı
Canım ona özel tambugdayli makarna al...bir anda makarnadan vazgeçmesi zor olacak...tostu da çavdar veya kepekli ekmekle yap...zayıfladığını görünce tamamen vazgeçer kendine güvenir.Iciyo su ablada makarna turü cok yiyo tost falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?