- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
AbowwwwTam 100
Boyuna yaşına göre baya fazlaymis15yasinda 1.72
Koff bildiginAbowwwwsporu boşlatma yediklerine de dikkat etsin çabuk verir hem genç hem erkek
Olsun spor da yaparsa kasları da kuvvetlenir.Koff bildigin
Göbek önden gidiyo yag heryeri 52beden pantolan 45numara ayakkabi giyiyo sinir oluyorum artik yemek yemeyi cok seviyo agiryasamdakinler gibiBoyuna yaşına göre baya fazlaymis
Vay canına kolay gelsin ona hepsini yakması kolay olsunAhsen yemiş canım dünkü menude
Kaç yaşında canım oğlun
15yasinda canimKaç yaşında canım oğlun
İnşallah kolay olurVay canına kolay gelsin ona hepsini yakması kolay olsun
Yok biliyorum da valla ben moralman çökerdim o kadar kolariye rakibi şanslıAman ilerlemeden önlemini al cnm
Sevinme, senin rakip degil
Aynen cnm
Ben şekere bile zorla baktirdim hic ilgilenmiyolar
Boyu yaşı kac cnm
Evde hamurisi pilav makarna yapmamaya çalış cnmGöbek önden gidiyo yag heryeri 52beden pantolan 45numara ayakkabi giyiyo sinir oluyorum artik yemek yemeyi cok seviyo agiryasamdakinler gibi
BennmKim nerde ne zaman yemiş bunları
Yapmicam canim zaten artik yemesin mubarekler salata yemez sebze yemezler sonra olurlar kocamanEvde hamurisi pilav makarna yapmamaya çalış cnm
Tencere yemegine alişsin
Bide eleştirisel yaklasirsan ters teper
Erkeklerin metosu iyi çalışır heleki 15 yaşındaysa fişek gibi uçar bence dikkat etse 1 ayda bike 7 10 kilo arası verir canım15yasinda canim
Kolay gelsin canım
İstese iste vercekte yemek yatmak daha guzel oluyo yan gel osman bir dölüm bostanErkeklerin metosu iyi çalışır heleki 15 yaşındaysa fişek gibi uçar bence dikkat etse 1 ayda bike 7 10 kilo arası verir canım
Bence de canım ama dikkatli yenmeli ölçüyü kaçırmamak lazımİnşallah kolay oluraslında kalorili şeyleri tek bir gün belirli ölçüde yense çabuk verir.
Hay Allah ne güldüm ya ben olsam popisine bi tane tepik atardımİstese iste vercekte yemek yatmak daha guzel oluyo yan gel osman bir dölüm bostan
Bana devletteki bi kufur edip kapi disari atmadigi kaldi ,o basen kalca genetik niye geldin sen demisti direk, gerci o zaman 80 degil 66ydim hamile kalinca öküz gibi yeyip 3 aylık kaybedince kilolar bana kalmıştıValla bişey demedim devlet ya önemsemiyorlar demekki
Ablacimm benim çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?