- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Hic uok abla sen disime göre benim gibi etine dolgun birini ayarla :)Bomba diye yazilir
Ahsen duye okunur
Kiz hangi popişe tepik atiyon
15 yasindaki ergenemi
Gözüne kestirdigin varmi cnm
Cok kiloluydu benim suanki kilomdan daha coktu sanırım uzuluyor diye dusundum yoksa bilenler bilir cok sivri dilliyimdir 1 senedir kendimi törpüledim ama :)Çok terbiyesizmis onami kalmis seni eleştirmek . Keşke lafını soksaydin . İşi neymiş mecbur bakacak .. böylelerine uyuz oluyorum
Bende evlilik sonrası bi kere 65 e dustumOlsun canım yine verirsin bu benim ikinci kez 55e düşmem.
Evet canımReglimisin canim benim buay guzel gecti bisey olmadi agri falan
Çok üzüldüm ya onda da direnç olur bisiklet sürmeyi sevmiyor mu canım çok çabuk atar aslındaTam 100
Hicbirsey sevmiyokiEvet canım
Çok üzüldüm ya onda da direnç olur bisiklet sürmeyi sevmiyor mu canım çok çabuk atar aslında
Hadi bakalımBende evlilik sonrası bi kere 65 e dustumbu defa evlilik oncesi kilom hedefim
Oy tembellik olur arkadaşları arasında kendini kötü hisseder özgüveni eksik mi yaşı çok küçükHicbirsey sevmiyoki
Okuldan baska biryere cikmaz hep evde bilgisayar karsisindaOy tembellik olur arkadaşları arasında kendini kötü hisseder özgüveni eksik mi yaşı çok küçük
Insan kendisi kilolu olunca üzülüyo ama çocuğu olunca daha da çok üzülüyor. Benim kizimda baya göbekliydi 2 yıldır yeme konusunda ısrar etmiyorum, 6 yaşına girecek göbüş gitti inceldi sağlıklı çocuk görünümünde artıkGöbek önden gidiyo yag heryeri 52beden pantolan 45numara ayakkabi giyiyo sinir oluyorum artik yemek yemeyi cok seviyo agiryasamdakinler gibi
Herseferinde dedimki oglum bak okula gidiyosun lise biliyosunki ergen genc dolu biri gelir dalga gecer sende cekemezsin kavga falan edersiniz simdiki nesil cok kötu çünkü benim oglan gene agzindan zor laf alirsin kavga etmez ama iste cok kotu durumuInsan kendisi kilolu olunca üzülüyo ama çocuğu olunca daha da çok üzülüyor. Benim kizimda baya göbekliydi 2 yıldır yeme konusunda ısrar etmiyorum, 6 yaşına girecek göbüş gitti inceldi sağlıklı çocuk görünümünde artık
Diyetisyen eşliğinde mi vermiş BaharOyy cok kucuk daha ama hizli verir canim . Arkadasimin oğlu 107den 70 e düştü 18 yasinda miss gibi oldu kilo zaten kotu hele genc yaşta hepten iskence
Silah sayılıyor ona göreDeğil 15 25 bile olsa o tepigi atarım yetmezse terlik bile firlatirim
Tutaste namaste diye yoga mı yapıyosn napıyosn cidden sakinsin bayaCok kiloluydu benim suanki kilomdan daha coktu sanırım uzuluyor diye dusundum yoksa bilenler bilir cok sivri dilliyimdir 1 senedir kendimi törpüledim ama :)
1000 yıllık anne terliği silah mı sayılıyormuş hakketten miSilah sayılıyor ona göre
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
S sulisim | ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
@Tostombalakanne | ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
@I-cell_84 | ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
B Beklenen2 | ✔ | ||||||
@birazhuzurdu2008 | ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
A atescgr | ✔ | ||||||
İnan anlamadım kimsen bahsettiginiCok kiloluydu benim suanki kilomdan daha coktu sanırım uzuluyor diye dusundum yoksa bilenler bilir cok sivri dilliyimdir 1 senedir kendimi törpüledim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?