Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mefkurem Zuhal abla aklima ne geldi senin inusilin direnci icin ablamlar biliyorsun 35k verip geri aldilar kankalariyla tekrar kilo veemek için diyetisyen oncesi dahiliye test icin gidince doktor bunlara size test yapmaya gerek yok göbeğiniz inusilin direnci diye bagiriyor demis kankasi cok komiktir baslamis gülmeye doktor sen buna guluyorsan daha cok gelirsin buraya demis

Çok terbiyesizmis onami kalmis seni eleştirmek . Keşke lafını soksaydin . İşi neymiş mecbur bakacak .. böylelerine uyuz oluyorum
Cok kiloluydu benim suanki kilomdan daha coktu sanırım uzuluyor diye dusundum yoksa bilenler bilir cok sivri dilliyimdir 1 senedir kendimi törpüledim ama :)

Göbek önden gidiyo yag heryeri 52beden pantolan 45numara ayakkabi giyiyo sinir oluyorum artik yemek yemeyi cok seviyo agiryasamdakinler gibi
Insan kendisi kilolu olunca üzülüyo ama çocuğu olunca daha da çok üzülüyor. Benim kizimda baya göbekliydi 2 yıldır yeme konusunda ısrar etmiyorum, 6 yaşına girecek göbüş gitti inceldi sağlıklı çocuk görünümünde artık

Herseferinde dedimki oglum bak okula gidiyosun lise biliyosunki ergen genc dolu biri gelir dalga gecer sende cekemezsin kavga falan edersiniz simdiki nesil cok kötu çünkü benim oglan gene agzindan zor laf alirsin kavga etmez ama iste cok kotu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…