- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Eeee neolduki simdiBu saatte kilom
Mefkurem Zuhal abla aklima ne geldi senin inusilin direnci icin ablamlar biliyorsun 35k verip geri aldilar kankalariyla tekrar kilo veemek için diyetisyen oncesi dahiliye test icin gidince doktor bunlara size test yapmaya gerek yok göbeğiniz inusilin direnci diye bagiriyor demis kankasi cok komiktir baslamis gülmeye doktor sen buna guluyorsan daha cok gelirsin buraya demis
O zaman sana izmir bombasini vereyim cnmHic uok abla sen disime göre benim gibi etine dolgun birini ayarla :)
Anacim rakiplere kalp gondermiceksiniz, bıçak atacaksiniz
Gittigi diyetisyenden bahsediyor cnmİnan anlamadım kimsen bahsettigini
Teşekkür ederim rakibecimMefkurem napıyorsun nasıl gidiyor günün sevgili rakibem
ben senle rakibim ama eksi olmanıda çok istiyorum normal mi bu
Leslie yapilacak komutanimLeslie ve jumping jack yapiyor musunuz kizlar
Begenmedim10 bin adımımı attım
2 lt suyumu içtim.
Şu an yeşil elma badem ve sütle ara öğünümü yapıyorum
Tamda fincami aldim geldim bebegim
Atış serbest bebek
Sabahı düşün şimdiden 200 gram gitmiştir.Eeee neolduki simdi
Yok 2 grmYok 20 gram.
SanmamSabahı düşün şimdiden 200 gram gitmiştir.Yoksa gitmemiş midir.
Ben jj yi hoplamadan yapsamKizlar kaptan soruyo leslie ve jumping jack yapiliyomu bende dedim yapiyolar dime
Ses cikmadigina göre herkes sporda
Afiyet olsun canim iki tatli derken19 mart menü bildirimim
Sabah
Yarım dometez
Bir kase yoğurt
Biraz yeşillik
Biraz yumurta
1 kk ekmek
Ara =iki tatlı
Akşam =5 kaşık bulgur pilav +1 kepçe fasulye
Ara=bir avuç yer fıstığı 3 ceviz iki hurma
Zipzip- E Elif_Eylul
Baklava yidim demedimiydiAfiyet olsun canim iki tatli derken
Ebe dünku menuyu simdimi yazmis o tovbe tarihemi baktim benBaklava yidim demedimiydi
Dur kiz daha bugün cumartesiSabahı düşün şimdiden 200 gram gitmiştir.Yoksa gitmemiş midir.
Ben hasta ve sakat bi gadinimOturarakta olur
Simdi bende hatirliyamadim ne zaman yazdiydiEbe dünku menuyu simdimi yazmis o tovbe tarihemi baktim ben
Dün yazmayim dediya bende bugun yedide yazdi sandimSimdi bende hatirliyamadim ne zaman yazdiydi
Kimsenin canı istemesin diye baklava yazmadı kesin...Baklava yedim yazmıştır dün. Yazmadıysa da baklava yemiştir. Baklava demistim di miSimdi bende hatirliyamadim ne zaman yazdiydi
Herkes gülmüş kimse sporda değil.Kizlar kaptan soruyo leslie ve jumping jack yapiliyomu bende dedim yapiyolar dime
Ses cikmadigina göre herkes sporda
Neyi dedin, anlamadimKimsenin canı istemesin diye baklava yazmadı kesin...Baklava yedim yazmıştır dün. Yazmadıysa da baklava yemiştir. Baklava demistim di mi
Dışarda işlerimiz vardı canım rakibem gelemedim anca geldim kizz. ❤❤kackaloribu
İki yiğit çıktı meydane ikisi de birbirinden merdanerakibem nerelerdesin bi işaret gönder bu hafta sporda biz birinci olalım
Senin içinde aynısı geçerli miYanlış mı anladım olayı yanikackaloribu bence spor hiç güzel değil diyetide boşver, hem bak ne güzel koltukta yatıp yuvarlanmak gibisi yok canım mis mis
Benim için uygundur ben her şekilde uyarım canım rakibemAynen canim rekabet ortami her zaman etkili olur hırs oluşur insanda ben kabulumkackaloribu sen ne diyorsun Rakibem yarışalım mı diğer gruplada
Dışarda işlerimiz vardı canım rakibem gelemedim anca geldim kizz. ❤❤
Senin içinde aynısı geçerli miona gore inancam bak
Benim için uygundur ben her şekilde uyarım canım rakibem
Zipzip- E Elif_Eylul daha hareket yapamadım kızlar esim birazdan ise gidecek sonra hazırım spora. Şu jumping mi ne ona bi bakayım neymiş bilmiyorum
Baktım ben tarafımı jumpingten yana seçeceğim galibaLeslie ve jumping jack yapiyor musunuz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?