B A K L A V A .Neyi dedin, anlamadim
Ay baktım geldim bende. Ben severim böyle hareketleri bunu yaparım ben
Baklava diyene spor cezasi vereyim nasil olurB A K L A V A .
Kaptan atacak en son takımdan.
Ver kaptanım ya. Ben ödül bile yapmadım kız grup insani baştan çıkarıyor heeBaklava diyene spor cezasi vereyim nasil olur
Bana ödül olur. Hemen bi 100 squat yapıp geliyorum.Baklava diyene spor cezasi vereyim nasil olur
Anaaa sen de dedin. 100 squat kaptanım.Baklava diyene spor cezasi vereyim nasil olur
Sen kendine ceza mi arıyorsun kizBana ödül olur. Hemen bi 100 squat yapıp geliyorum.
Tamam senin icin yaparim da annem yanımda mutfaktayiz ilerleyen saatlerde yapacagimAnaaa sen de dedin. 100 squat kaptanım.
Sen kendine ceza mi arıyorsun kiz
Spor yapmaya bahane arıyorum şu an çok yoruldum.
Aspirin alabilirsin,2-3 gün 1er tane.Kizlar regl söktürücü birseyler ariyorum dogal (hamile olma ihtimalim yok tuplerim kapali)
Sogan suyu dışında
Kaptanım ben sabah yaptıö evden çıkmadan da, elimi her yukarı kaldırışımı 1 sayı sayıyorum doğru değil mi, indirsiğimi saymıyorum.Ben yaptim 30 jumping jack
Lesliede hangisini yapsam karar veremedim
1.15dk leslie yaptim 200 jumping jack mekik falan saymıyorumHerkes gülmüş kimse sporda değil.
Aynen canım bende öyle sayiyorumAspirin alabilirsin,2-3 gün 1er tane.
Kaptanım ben sabah yaptıö evden çıkmadan da, elimi her yukarı kaldırışımı 1 sayı sayıyorum doğru değil mi, indirsiğimi saymıyorum.
Baklava diyen eva yapmasinBaklava diyene spor cezasi vereyim nasil olur
Bundan sonra b........a diyenin diline acıbiber🌶 sürcemAbla yasak o kelime
Öyle bir kelime yok.ben hiç duymadım söylemedim.Baklava diyen eva yapmasin
Hemen 100 squat jumping jack birşey yapıyorsun.Baklava diyen eva yapmasin
Ben de bugün 120 dk tamamlayacağim. Jumping 150 squat 150 plunk 3 set yapacağım. Buraya yazıyorum vazgeçmeyeyim.1.15dk leslie yaptim 200 jumping jack mekik falan saymıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?