- 4 Mart 2021
- 533
- 2.053
- 63
Tunaydin canimTunaydin arkadaşlar
Ne güzel genç annesin.Evet canım bende 38yasinda yiz 3cocuk annesi
Nedemek istiyosun bana şiskomuE Elif_Eylul kizzzz sen spora mi basladin...leslie jumping oooo 5kilonun ustune bi bes daha koymiyim mi dedin...
Ah rakibem canım rakibem alt tarafı 1,5 kilo verdim .O benim için çocuk oyuncağı idiCanım yorma kendini sen geçen hafta çok kilo verdin, bu hafta dinlen biraz.
Ben de çok üzüldüm biliyor musun
(Şaka bir yana geçmiş olsun)
Böyle gel böyle kamçıla beni, açlık orucuna girmeme ramak kaldı
Valla bu dur demezsen olcan...hep sen mi bize zilgit cekecen...elimize düştün dicemde.. başlamışsın spora bravo devam gelsin bu hafta...Nedemek istiyosun bana şiskomu
Yok kiz ben birzaman yiyorum sonra devam ediyorum bakma onu yedim bunu yedim dememe 1haftada veriyorumValla bu dur demezsen olcan...hep sen mi bize zilgit cekecen...elimize düştün dicemde.. başlamışsın spora bravo devam gelsin bu hafta...
İyi iyi bari...kilo cok nankör...dikkat etmeyi bıraktın mi hemen geri geliyor...verene kadar canim cikiyor almasi cok kolay yedin mi hooop geri geliyorYok kiz ben birzaman yiyorum sonra devam ediyorum bakma onu yedim bunu yedim dememe 1haftada veriyorum
Aynen canimya ben regl yaklastimi yiyorum ama reglken yemiyorum meselaİyi iyi bari...kilo cok nankör...dikkat etmeyi bıraktın mi hemen geri geliyor...verene kadar canim cikiyor almasi cok kolay yedin mi hooop geri geliyor
Gidem de midemi falan aldıram bari başka türlü olmayacakAh rakibem canım rakibem alt tarafı 1,5 kilo verdim .O benim için çocuk oyuncağı idi2.3 kilo vericem ki kilo verdim diyim Oda bu hafta inşallah cnm
Biliyosun sütlü yeşilcayla tüm gün durdum bu haftada su orucu yaparım olmazsa genede vermem sana bu yarışı pampa
Yarim mekik de normal mekik gibi hesaplayabilirizCanım jj 1 tanesi bu hafta yarışma var ya 10 puan,
Twist 15 tanesi 1 puan,
Yarim mekik puan tablosunda yok, mekik normalde 6 tanesi 1 puan ama ilk sayfaya bakabilirsin konudaki yarim mekik yok onu bilmiyorum
Bana kalsa her öğün 1 ekmek yerim ablaBu kadar yemeye yinede fazla kilo almamisin cnm demekki meton cok iyi
Ben 100 kilo uzeriyken bile 1 ekmek hic yemedim
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
@Tostombalakanne | ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
@SATURN71 | ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
@I-cell_84 | ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
B Beklenen2 | ✔ | ||||||
@birazhuzurdu2008 | ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
A atescgr | ✔ | ||||||
Baslamis kirmizilar gene19-25 Mart Menü Bildirimleri
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Ni454 ✔ ✔ Chedarice ✔ ✔ kackaloribu ✔ ✔ @Tostombalakanne ✔ ✔ Tesnim1903 ✔ ✔ gulenyuzumsunsen ✔ ✔ birbeste ✔ ✔ Cordelia ✔ ✔ Leyl-i-fer ✔ ✔ HAbibte ✔ Zeynolin44 ✔ ✔ first ladyy ✔ ✔ Kmsl Hnd ✔ ✔ Fitt_anne ✔ ✔ @SATURN71 ✔ ✔ North River ✔ ✔ @I-cell_84 ✔ ✔ bengisu022 ✔ ✔ Habinar ✔ ✔ Penguen ✔ ✔ B Beklenen2 ✔ @birazhuzurdu2008 ✔ ✔ Hayyal ✔ ✔ ysfeeymnn ✔ AhSen_2504 ✔ ✔ selensu82 ✔ ✔ A atescgr ✔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?