Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ah rakibem canım rakibem alt tarafı 1,5 kilo verdim .O benim için çocuk oyuncağı idi 2.3 kilo vericem ki kilo verdim diyimOda bu hafta inşallah cnm
Biliyosun sütlü yeşilcayla tüm gün durdum bu haftada su orucu yaparım olmazsa genede vermem sana bu yarışı pampa

Valla bu dur demezsen olcan...hep sen mi bize zilgit cekecen...elimize düştün dicemde.. başlamışsın spora bravo devam gelsin bu hafta...
Yok kiz ben birzaman yiyorum sonra devam ediyorum bakma onu yedim bunu yedim dememe 1haftada veriyorum

Yok kiz ben birzaman yiyorum sonra devam ediyorum bakma onu yedim bunu yedim dememe 1haftada veriyorum
İyi iyi bari...kilo cok nankör...dikkat etmeyi bıraktın mi hemen geri geliyor...verene kadar canim cikiyor almasi cok kolay yedin mi hooop geri geliyor

İyi iyi bari...kilo cok nankör...dikkat etmeyi bıraktın mi hemen geri geliyor...verene kadar canim cikiyor almasi cok kolay yedin mi hooop geri geliyor
Aynen canimya ben regl yaklastimi yiyorum ama reglken yemiyorum mesela
Sacma bir bünyem var

Gidem de midemi falan aldıram bari başka türlü olmayacak

150 jumple jack
100 twist
50 yarim mekik
@Nidsalii Zipzip- size zor gelir hesaplamak

Bunların puanlarını bana bir deseniz ben hesaplayıp yazsam olur mu???

Canım jj 1 tanesi bu hafta yarışma var ya 10 puan,
Twist 15 tanesi 1 puan,
Yarim mekik puan tablosunda yok, mekik normalde 6 tanesi 1 puan ama ilk sayfaya bakabilirsin konudaki yarim mekik yok onu bilmiyorum
Yarim mekik de normal mekik gibi hesaplayabiliriz
Bu kadar yemeye yinede fazla kilo almamisin cnm demekki meton cok iyi
Ben 100 kilo uzeriyken bile 1 ekmek hic yemedim
Bana kalsa her öğün 1 ekmek yerim abla
2 haftadir beyaz ekmegi bıraktım ama 2 dilim tam bugday ekmegi yetiyor

19-25 Mart Menü Bildirimleri
CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Ni454
Chedarice
kackaloribu
@Tostombalakanne
Tesnim1903
gulenyuzumsunsen
birbeste
Cordelia
Leyl-i-fer
HAbibte
Zeynolin44
first ladyy
Kmsl Hnd
Fitt_anne
@SATURN71
North River
@I-cell_84
bengisu022
Habinar
Penguen
B Beklenen2
@birazhuzurdu2008
Hayyal
ysfeeymnn
AhSen_2504
selensu82
A atescgr

Baslamis kirmizilar gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…