O kadar yesem 200 kilo olurum.Evet canım bazen de gece yatmadan yarım ekmek tost kokoreç filqn
Ben geçen gün 5 kabaktan yaptım. Yesem tek başıma yerdim. Azcik bişi oluyor.Sagol tatlimkabak cok küçük degildi
Miktar olarak doyurucu oldu
Ama geç kalinca aceleye geldi
Aksam saati geç olacak diye fazla pisiremedim :)) bide kalın rende yapmistim. Sucuk falan koysam daha guzel olurdu eminim. Onuda korkuma koymadim :)))
Afiyet olsun canim20 mart cumartesi
9.30
1 bar. Badem sütü
14 badem
3 hurma
Yarım kş chia
1 kş keten tohumu
13.00
2 küçük yumurtayla peynirli omlet
1 tb sandwich ekm.
16.00
3 brezilya cevizi
19.15
_Kabak pizza (1 kabak, 1 yumurta, 1 kş k. Tohumu unu. Uzerine- yarim kş salcayla sos, 2 dil. Ceddar, biber)
_1 kş yogurtla ayran yaptim
Ara 2 kare bitter, 1 hurma, fistik ezmesi (kriz tuttu, bu olmadi biliyorum ama kendimi zor tuttum, yinede baska biseye saldirmadigim icin mutluyum)
Su 3 lt
Gunaydin canimGüzel pazarlarrr
15yasinda canimKaç yaşında canım?
Senin menü benim menüyü döver gibiKahvaltı 11:00
3 halka sucuk 1 yumurta
5 zeytin
3 tel peynir
1 patates kızartması
15:00 1 yeşil elma 5 badem 1 çb süt
akşam 17:00
5 yk kıymalı Menemen
1 dilim çavdar ekmek
3 lt su
10.000 adım
fena grip oldum alerjim de azdı Allahtan öğlen yaptım sporu yoksa işim bitik haldeyim şu an
Gecmis olsun kizlarGöl kenarına gittik çok soğuktu başım çok ağrıgor burnum akıyor çok fena grip Olcan belli oldu.
Sabah soğanlı peynirli yumurta 1 tane çeri domates biraz otlu peynir 5 tane yeşil zeytin bol yeşillik.
Öğlen saat 3 gibi 1 kase kısır yedim.
Akşam 1 kase çorba ve yoğurt yedim.
2.5 litre su
6000 adım.
Leslie yapamam büyük ihtimalle hiç halim yok
Hastane, agri vs. Yi bahane edip yinede kacamak yapmamişin dilegim. EfferimmSelam kızlar çok ağrılı bir gece gün geçirdim bugün
Boyun fitigim ağrıları geçmedi kaç gündür.Acile gittim iğne vurdular 4 tanede daha vurdurucam.Daha iyiyim ama genede agrilarim varinşaallah yarın daha iyi olucan bugün beni affedin okuyacak yazacak tadım yok
Menümü yaziyim
Kahvaltı 11.00
Menemen 1 kase kadar diyim
2,3 parça peynir
Çeri domates 4,5 tane.
Zeytin
1dilim ekmek
1 t.k tahin pekmez
18.00 Akşam yemegi
1 kepçe tarhana çorbası
1 tabak kıymqli kabak yemeği
3 kasik haşlanmış didilmis tavuk
Salata yoğurt
Suyu saymadım ama Dukan birasi yapmıştım 1 lt onu içtim
Cok tatli yaaaHerkese günaydın iyi pazarlar
Sabah sabah tartida gördüğümEki Görüntüle 2805898 oglum cuma yaptigim notu kendine yapmış
Bu kadar yemeye yinede fazla kilo almamisin cnm demekki meton cok iyiŞimdi ben ilk diyetisyene gittim diyetisyen dedi ki bana günlük beslenme şeklini söylemisin
Bende anlattım işte günde 3 ekmek yerim
Diyetisyen hııııı iyi 3 dilimde az yani
Ben yok her öğünde. Tüm ekmek
Abovvvvvvvv dedi sen ne yapıyorsun yine iyi zayıfsınnnnnn
Maşallah kocaman oğlun var, Allah bağışlasın.Afiyet olsun canim
Gunaydin canim
15yasinda canim
Kabaklari çiğ koydun degilmiBen geçen gün 5 kabaktan yaptım. Yesem tek başıma yerdim. Azcik bişi oluyor.
Sagol tatlişimAfiyet olsun canim
Evet canım rendeledim. 1 yumurta 2 kaşık yulaf unu baharat 2 kk peynir rende karıştırdım. Sonra tepsiye yayıp 30 dk pişirdim. Çıkardım domates sosu biber zeytin sucuk falan koydum. 10 dk daha pişti.Kabaklari çiğ koydun degilmi
Kizimda 19yasindaMaşallah kocaman oğlun var, Allah bağışlasın.
Dimi amaSenin menü benim menüyü döver gibi
Dün cok az yemişin bugun telafi et cnm
Lutfennnnn lutfennnnn
Gecmis olsun kizlar
Hastane, agri vs. Yi bahane edip yinede kacamak yapmamişin dilegim. Efferimm
Kendinede dikkat et
Cok tatli yaaa5 - 3 ne olaki :))
Senin oglan diyetisyen olacak heralde :)))
Bu kadar yemeye yinede fazla kilo almamisin cnm demekki meton cok iyi
Ben 100 kilo uzeriyken bile 1 ekmek hic yemedim
İnşaallah canım benim en çok da sporumu engelledi ona üzülüyorumİnşallah hicbirseyin kalmaz. Hemen iyileşirsin.
Karşımda hiç şansı yok diyetdasimin
Yazdığım saatlerde ben de hazırlıyordum canım...afiyetler dilerim. Enerjimiz bol olsun bugün...Bende iyiyim şükür anca kahvaltı hazirliyorum
Geçmiş olsun canımİnşaallah canım benim en çok da sporumu engelledi ona üzülüyorum
Sağlığın düzelsin. Diyetini yap yeterli. İnşallah sağlıklı günlerde daha çok sporlar yapacağız.İnşaallah canım benim en çok da sporumu engelledi ona üzülüyorum
Hadi telefonu birak git simdi mutfaga abla sen anladinYazdığım saatlerde ben de hazırlıyordum canım...afiyetler dilerim. Enerjimiz bol olsun bugün...
Sen bilirsin ben teklifimi yaptım. Sonra neden bensiz 59 oldun deme yaniCanım en son diyetimde 65 i görmüştüm hastalıklı gibi oluyo bana bu rakamın altı 68 güzel bi rakam hedefim bu
19 yaşında kızın mi var.Kizimda 19yasinda
Nene oldum artik
Eşimi postalayim okula...hemen tatlım...Hadi telefonu birak git simdi mutfaga abla sen anladin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?